ybr ciler akşamdan kalma galiba.. uyanamadınız mı? aloooo
ybr ciler akşamdan kalma galiba.. uyanamadınız mı? aloooo
ooo kaçaklar gelmeye başlamış....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ayak üşümesine en basit çözüm kışlık kalın bir çorap ve siyah sarı bilimum renqi olan işçi çizmesi ve ön koruma demirine ortaokul bebelerinin resim çantaları vardır bi tane onlardan alır keser doqrar cırt kelepçeyle takarsın rüzqar çamur hiçbirsey qelmez..2000km yol yaptım ben böyle hiç sorun yaşamadım..en ucuz ve basit yol budur..
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ybrciler kopmuş nerede bu millet nerede bu millet
Arkadaşlar , sabah bi işim vardı motorumun başına gittim.. brandasını çıkardım.. anahtarı çevirdim ve marş düğmesine bastım.. o da ne motordan tık gelmiyor..yani düğme çalışmıyor ve motorumda çalışmıyor..acaba dedim akü mü bitti.. ama aküde sıkıntı yok... neyse ayak marşı ile çalıştırdım..(aküde sıkıntı yok tüm lambalar farlar yanıyor) 40 km falan toplamda yol yaptım.. tabiki işleri hallederkende sürekli ayak marşı kullanarak çalıştırdım çarşıda.... eve geldim motoru stop ettim bidaha deneyim dedim düğmeye bi bastım çalıştı..sonra biraz bekledim yine çalıştı ..sorum şu acaba neden böyle bişey yaptı.. başına gelen var mı? hiç bir yerine dokunmadım ve kendiliğinden oldu..neresine bakmam lazım.. marş motorunun elektrik devrelerine baktım sıkıntı göremedim
koray sonradan baqlattıqın şeylerden biri biyerden elektrik kaçaqı yapmıştır sil baştan kontrol et baqlantıları ya da akünün ömrü dolmuştur başka bir ihtimal daha var bos müsürü yan ayaklık müsürü ve debriyaj müsüründen biri ya da birkaçı tutaklık yapmış olabilir
Kor@y -- Motora hangi model ön cam taktırdınız çok hoş olmuş..
motoru hala Elazığ'dan getiremedim. tatil günümde karla karışık yağmur yağarken çalıştığım günde günlük güneşlik. anlamadım bu işi.
beyler mrb
oooooooo koray iiiiiiii senden nbr....
iyi valla ne olsun kardeşim ya yuvarlanıp gidiyoruz.. bi çay içelim yahu eşme de
A.s
Mrb.
Bende iyiyim
Ya siz
Güle güle
bilmiyorum ki bu aralar biraz değişik işlerle uğraşıyorum vakit bulamıyorum sadece işe gidip gelmek için motora biniyorum ama havalar açarsa uyar yani...
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)