kankam o benim hep hayalim...
hele bakalım...
nasip(:
kankam o benim hep hayalim...
hele bakalım...
nasip(:
la fatih bildiğin eşşeğe çevirmişsin kankam motoru...
bi semer atmadığın kaldı he
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
s.alykm arkadaslar..
ebubekır kardesım güle güle kullan demıssın. motora mı? yoksa mont mevzusunamı dedın? sızınde fıkırlerınızı alsam? sız ne dersınız? okudunuz mu yazdıklarımı?..
---------- Post added 27-12-2011 at 00:06 ---------- Previous post was 26-12-2011 at 23:53 ----------
hadı hayırlı geceler herkese...
tamam kankam benimde hayalim bi fazer.. hadi bakalım hayırlısı..bi tur verirsin artık
iyiki bir hafta binmedim..hemen kendi lakabını bana taktın..tatlı su motorcusu moto camiasında sensin...ybr ile odun mu çekiyon? walla hemen japonyaya telefon açıp motorunu bu şekilde kullandığını yetkililere antalacağım..sonrada sana HARAKİRİ yapacaklar
Adam Cüneyt Arkın mübarek..motorun üstünden ok ta atıyon mu
tabi ya motor için para topluyon..yenisi gelecek ya .. bunu önemsemiyon...millete söyleyeceğim kimse motoru almasın..adam odun çekiyo motorla
muratcığım, montun süper walla.. ama biraz pahalı..ben olsam alırmıydım, alırdım..çünkü harika bi görünümü vücuda oturuşu var..bu montu coopera giyersin yok ss makinaya giyersin muhabbeti olmaz..her türlü motosiklete giyersin..çokta yakıştığından eminim sana..
muratcığım, montun süper walla.. ama biraz pahalı..ben olsam alırmıydım, alırdım..çünkü harika bi görünümü vücuda oturuşu var..bu montu coopera giyersin yok ss makinaya giyersin muhabbeti olmaz..her türlü motosiklete giyersin..çokta yakıştığından eminim sana..[/QUOTE]
teşekkür ederim abi.evet pahalı bi mont ama beni üzmeyecek bi mont oldugu için ve artık bu mont arama kabusundan kesın bı sekılde kurtulmak istedığim için bir kere olsun dogru düzgün olsun diyerek karar verdim.düzcede çok fazla imkan yok alışveriş konusunda.normal kıyafetlerdede bu sekılde durum. internetden almayada pek güvenemıyorum, beden olmayacak artık uğraş dur o yüzden kafam rahat olur en azından....resımdekı mont.inşallah alırsam, mont hakkında bılgı almak ısteyen olursa konusuruz
hocam bide bu siteyi incele istersen http://www.motosuperstore.net/Cruise...,LA_218-2.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Arkadaşım alsana deri ceket araştırbi beğenirsen alırsın gelip yada bilmiyorum orada şubesi varmı http://www.motomaxonlineshop.com/mai...asp?cat_ID=181
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
Arkadaşlar bu görüştüğümüz linki ana sayfadan kaldırmışlar kafamda meşguldü bulamadım biraz önce şans eseri buldum o yüzden yazamadım yarın yolaçıkıyorum bandırmaya sabah 9:30~10 gibi heralde paralı yoldan gelip yine herzamanki gibi izmitin girişinden çıkacağım paralı yoldan ve carrefourun oradan körfezi dolaşıp ver elini yalova eğer müsait arkadaşlar varsa eşlik etmek isteyen çok sevaba geçer yanlız çekilmiyor .bilginize
teşekkur ederım.güzel montlar varmış evet ama gelıp bakmak gerekıyo burada yok şubesi.
Ben geçengün gittim baktım dibim düştü ama malum emekli adamız şu motorun kredi borcu bi bitsin oradayım hem orada bir iki mağaza daha var arka arkaya sokaklarda valla ben senin yerinde olsam haftasonu atlar gelirim yeride çok basit kadıköy evlendirme dairesinin çıkışına sırtını dön tam karşısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
geçen sizlerle şunu paylaşmak istedim ama sayfayı bulamadım lütfen üşenmeyin herkez okusun allah korusun ama bilmekte fayda var
http://www.mottoman.org/forum/showth...e-Masraflar%FD
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Bak buda motomax ın bir sokak önünde http://www.motosuperstore.net/index....atic/contactus
çok güzel bilgi, okudum abi.montlarda güzelmiş gidip bakmak lazım aslında
:10 gündür binemiyorum
selamunaleykum beyler...
veririz kankam bi tur ne olacak(:
murat kardeşim hem motor için hemde alacağın mont için dedim(:
birde resimdeki montun marka ve modeli nedir?
nereye kayboldu millet beni karşılamaya gelen varmı dedim izmitte herkez kayboldu naapalım tek tabanca devam yola şuan itibariyle bilgisayarı kapatıyorum yazsanızda göremem yazmayın boşuna
ABİLERİM NOLUR ÇÖZÜM BULUN MOTORUM NEDEN VİTESTE İKEN ÇALIŞMIYOR DA İLLA BOŞA ALIP ÇALIŞTIRMAM GEREKİYOR ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİ?
benımde basıma gelmedı hıc.motorun yenı esdmı? ondan ise, bu ayaklık mevzusu varya, hanı ayaklık acıkken motor calısmıyor.acaba o bozulduda o mu bi engel teşkıl edyo.gerçi ayaklıkla ılıglı o ama...öyle aklıma geldı..sen götür servıse göster önemlı bısey degıldr heralde
Şu an bu konu içerisinde 172 kullanıcı var. (0 üye ve 172 misafir)