sen mi gaz açacaksın? sen anca motor ısıtırken gazı açıyorsun ki
sen mi gaz açacaksın? sen anca motor ısıtırken gazı açıyorsun ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yok kanka bizde ara sıra nadirde olsa canavara dönüşebiliyoruz
s.a beyler.motoruna karbon kaplama yapmak isteyenler egsoz koruma yeri aynalar vb şeyler için internetten getirtiriyorum ben 127*20 cm 4,40tl ye isteyen olabilir söyleyeyim dedim.3m degil ama alanlar memnun oldugunu söylüyorlar uçuk kaçık para vermeye gerek yok deyilmi..
HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:
mrb arkadaslar nasılsınız? arkadaslar dainese deri mont almak istiyorum.sizce ybr de ne gerek var o kadar pahalı monta, diye bi düşünce olabilirmi? beğenıyorum almak ıstıyorum ama açıkcası bu düşünce engellıyo beni....
teşekkür ederim.koruma açısından baktığın zaman tabi ybrydi şuydu buydu dıye bakılmaz ama ne bılıyım tereddütüm ettim işte
---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
bi kaç arkadaşın daha fikrini alırsam tamamen yenerım heralde bu düşünceyi
kardeşim ybr mi satmadan önce almamıştım mont ne gerek var dedim şu an araba kullanıyorum ve gerçekten motorları araçtan saymıyorlar kıyaslama ile bunu iyice anladım.birkaç ay sonra yeni motorsiklet alınca ilk işim mont almak olacak.
iyi akşamlar
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
bir haftadır motor yatıyodu..Bugün bi çalıştarayım ekmek almaya gideyim dedim.. 15 dk çalıştıramadım..donmuş zavallı
Tamam hatırladım..uzun zamandır mt ye girmiyordun sanki...
orjinal far tası çıkarılıp ,hazır xenon uygulaması yapılmış far tası konulmuştu demi...
evet abi girmiyordum.evet aynen öyle yapıldı.bide farın içi siyaha boyandı.mercek zaten dağıtım işini gördüğü için.fotograf nasıl yuklenıyordu?
http://www.resimup.net/ bu site yardımcı olur ..bi yüklede inceleyelim..
sen şimdi saçma falan diye konusma bi kere bende motor konusunda bilgili bi insanım benımkı sadece fikir almak açısından bi soruydu
---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
ya çözemedim bu siteyi yaa :( resimi bilgisayardan alıyorum ama sonraki adımlarda sıkıntı var yapamadım..tinypic diye bi site vardı oda açılmıyor
madem bilqili bir insansın o zaman yazdıqını bir daha oku sana da saçma ve qereksiz bir soru olduqu qelecek..! dersen ki arkadaşlar ybrye biniyorum şu model dainese mont almak istiyorum pahalı mıdır çok qerekli midir ya da onun fiyatına şu şu şu özelliklerde başka tavsiye edebileceqiniz marka mont var mıdır? bu daha iyi fikir sahibi olmanı saqlardı..
işine bak yaa işine bak!!!! ben böyle bi düşünce olabılırmı sızce dedım..böyle bi düşüncem var demedım!! bak orada bı arkadas ne kadar guzel cevap verdı sana ne oluyo illla böyle bırısı cıkıyo ınsanın tadını kacırıyo!!! ben ınsanlar ne sekılde düşünüyo acaba dıye bı fıkır almak ıstedım öyle düşüncem olsa almaya kalkmam heralde
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:30 ----------
senin gibileri işte ınsanları bazı seylerden soğutuyo..bu sekılde sivri bi dile ne gerek var hee??? varmı bı geregı arkadasım!!!!! dıyelım kı hiç bişeyı bılmeyen bırı soruyo adama bu sekılde dalacakmısın!!!!! işte senın kalıtenın ve bılgının ne oldugu cok belli
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
ben siteden resım yukleyemedım çözemedım bu sıteyı..arkadasım sende uzatma senı ılgılendırmıyo neyı nasıl sordugum..begenmıyosan cevap verme geç!!!!
Şu an bu konu içerisinde 424 kullanıcı var. (0 üye ve 424 misafir)