Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    burada kar yok hava 8 derece..yarında yağış yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yağmuru kar yağdı kar ümraniyeden motoru almaya gittik bu gün dönüşte bizimki acemi 35den 40dan yukarı çıkaramadım adamı karın altında beykoza kadar varya donuma kadar ıslandım .
    bizim burada karı hiç göremeyiz anca yağmur oda yok şuan bugün açtı hava
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    hava buz..yerler tuz..karlı soquk bol tilkili bir yolculuk..ıstanbula devam..yavru fz m benim..

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava buz..yerler tuz..karlı soquk bol tilkili bir yolculuk..ıstanbula devam..yavru fz m benim..
    çıktınmı yola???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    çıktınmı yola???
    yoldayim şuan düzcedeyim..duruma qöre karamürsele uqramayı düşünüyorum qece burada kalabilirim de devam da edebilirim..

s.a arkadaşlar motorumun ön teker rulmanlarını degiştirdim rulmanlardanmış o sesler.çıkan rulmanlarda Made in China yazıyordu pek şaşırmadım ama yamahanın çinde toplanmasının zararları diyelim artık.
    HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burada kar yok hava 8 derece..yarında yağış yok
    koray burada gece kar yağdı işe giderken hele hendekten gelen arabanın önü üstü karla kaplıydı gece de yağmaya devam etti hava soğuk yani gel balıkçı hamdi de sana levrek birde küçük rakı ısmarlarım desen gene gelmem

beyler benim motor kafayı yedi motor zor çalışmaya başladı benzin var akü dolu marş a basıyorum almıyor hele sıcakken daha da zor alıyor neden olabilir?
    eğer usta dükkanı açarsa yapışacağim yakasına yoksa yarın a kadar aklım hep motorda olacak
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    Alıntı phoenix85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar motorumun ön teker rulmanlarını degiştirdim rulmanlardanmış o sesler.çıkan rulmanlarda Made in China yazıyordu pek şaşırmadım ama yamahanın çinde toplanmasının zararları diyelim artık.
    oha ya resmen çin mi oldu bu yamaha? 4500 lira çine mi vereceğiz yani:S

yamaha japon malıır ama böyle ufak tefek parçaları hep çin hatta motorumu ben sıfır aldıgımda kadrosunda bir yerde yapıştırma vardı made in china yazıyordu hemen sökdüm motorum 2007 sonu 2008 kasa olanların hepsinde bu yazı vardı
    HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray burada gece kar yağdı işe giderken hele hendekten gelen arabanın önü üstü karla kaplıydı gece de yağmaya devam etti hava soğuk yani gel balıkçı hamdi de sana levrek birde küçük rakı ısmarlarım desen gene gelmem

beyler benim motor kafayı yedi motor zor çalışmaya başladı benzin var akü dolu marş a basıyorum almıyor hele sıcakken daha da zor alıyor neden olabilir?
    eğer usta dükkanı açarsa yapışacağim yakasına yoksa yarın a kadar aklım hep motorda olacak
    evet benim motorda 2 gün yattı hava muhalefeti dolayısı ile dünsabah çalıştırayım dedim yok bana mısın demiyo en sonunda ayakla çalıştırdım bu motorda çözemediğim birşeyvar ısınmıyor meret şöyle biraz ısınsada bacaklarıma biraz sıcaklık gelse diyorum yok aga ama çarşamba bandırmaya yolculukvar ben onu ısıtmasını bilirim )
    ha sıcakkende alımıyorsa ya ateşleme sisteminde birşey var yada karbüratörde bide benzin filtresini bi kontrol et içinde kararma varsa pislenmiş olabilir.Çalıştırdıktan sonra giderken yada gaz verdiğinde bi anormallik hissediyormusun ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    1 qün içinde 4 mevsimi yaşadım dün qece 10da ankara da kar yaqıyordu kızılcahamam da boran ve ayaz..bolu ve sakarya da tipi vardı..izmitte yaqmur yaqdı..istanbul pırıl pırıldı simdi de qüneş açtı..qece bi ara baktım qerede ye qelmeden hava -7 dereceydi..ybr de tık yok koç qibi maşallah..seviyorum ben bu tenekeyi ya..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------

evet benim motorda 2 gün yattı hava muhalefeti dolayısı ile dünsabah çalıştırayım dedim yok bana mısın demiyo en sonunda ayakla çalıştırdım bu motorda çözemediğim birşeyvar ısınmıyor meret şöyle biraz ısınsada bacaklarıma biraz sıcaklık gelse diyorum yok aga ama çarşamba bandırmaya yolculukvar ben onu ısıtmasını bilirim )
    ha sıcakkende alımıyorsa ya ateşleme sisteminde birşey var yada karbüratörde bide benzin filtresini bi kontrol et içinde kararma varsa pislenmiş olabilir.Çalıştırdıktan sonra giderken yada gaz verdiğinde bi anormallik hissediyormusun ??
    esdler ısınmadan qitmeye kalkınca hiç keyif vermiyor..jikleyle devam..ben sabahları hiç jikleyi açmadan qaz vermeden çalıştırıyorum sona jikleyi açıp biraz qaz veriyorum ısınana kadar bi siqara yakıp bekliyorum

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin ama hepimizin kazaya maruz kalma riskine karşılık bu incelediğim sitedeki link hepimizin bilmesi gereken şeyleri içeriyor inceleyelim lütfen
    http://www.mottoman.org/forum/showth...e-Masraflar%FD

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    gaz yemede bi anormellik yok ama benzin filtresini sökemedim nasıl sökececeğim uğraştım ama yapamadım elle mi sökülüyor...içi kahve gibi bi renk

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaz yemede bi anormellik yok ama benzin filtresini sökemedim nasıl sökececeğim uğraştım ama yapamadım elle mi sökülüyor...içi kahve gibi bi renk
    aynen elle sökmen lazım bi bezle tutup sök

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    1 qün içinde 4 mevsimi yaşadım dün qece 10da ankara da kar yaqıyordu kızılcahamam da boran ve ayaz..bolu ve sakarya da tipi vardı..izmitte yaqmur yaqdı..istanbul pırıl pırıldı simdi de qüneş açtı..qece bi ara baktım qerede ye qelmeden hava -7 dereceydi..ybr de tık yok koç qibi maşallah..seviyorum ben bu tenekeyi ya..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------

esdler ısınmadan qitmeye kalkınca hiç keyif vermiyor..jikleyle devam..ben sabahları hiç jikleyi açmadan qaz vermeden çalıştırıyorum sona jikleyi açıp biraz qaz veriyorum ısınana kadar bi siqara yakıp bekliyorum
    helal olsun valla büyük cesaret ıslanmadınmı hiç ben dün sırılsıklam oldum burada ama bendede kabahat var üşendim giyinmeye bagajdan
    sağsağlim geldiğine sevindim bende oyüzden nezaman çıkacaksın diye sormuştum hem yolyaparım hemde seni karşılarım beraber döneriz istanbula diye dedinya herekeye uğrarım bi çay molası veririm diye .herekede beklerim diye düşündüydüm ama kısmet değilmiş başka sefere tanışırız artık .

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sola doğru çeviriyoruz onu kestiremedim öne doğru mu ? arkaya doğru mu? yani...

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    evet sorun benzin filtresinde gibi gözüküyor benzini hangi benzin firmasından alıyorsun ben devamlı totalden alıyorum katkı maddesi koymadıkları için sorun yaşamıyorum daha önce scooteri ilk aldığımda Bp den Shellden alıyordum benzin filtresini söküp içini açtığımda kahverengiye çalan kırmızı renkte bir madde filitrenin dibini kaplıyordu ve temizleyip benzinle yıkadıktan sonra yerine takmıştım ama yaklaşık 3senedir totalden benzin alıyorum filtrenin içi tertemiz sorun yaşamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    saat yönüne sıkılır tersine sökülür

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------

helal olsun valla büyük cesaret ıslanmadınmı hiç ben dün sırılsıklam oldum burada ama bendede kabahat var üşendim giyinmeye bagajdan
    sağsağlim geldiğine sevindim bende oyüzden nezaman çıkacaksın diye sormuştum hem yolyaparım hemde seni karşılarım beraber döneriz istanbula diye dedinya herekeye uğrarım bi çay molası veririm diye .herekede beklerim diye düşündüydüm ama kısmet değilmiş başka sefere tanışırız artık .
    qece durursam bir daha devam edemem dedim zaten hava çok kötüydü ama kıyafetlerimden çok memnunum..hiç sorun yasamadim..bu kışı ıstanbulda qeçirmeyi düşünüyorum bi süre bi düzen kurayım kendime iş qüc falan burada..tanışır qeziye de çıkarız

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    saat yönüne sıkılır tersine sökülür
    tşk bilgiler için şimdi ona hava tutmak gerekli değil mi yoksa sadece mazot veya benzinle yıkamak yeterli gelirmi?
    benzini opetten alıyordum son 2 aydır gecen gün alpetten aldım evin yan tarafı olduğu için bir daha almam ama yedeğe düştükten beri bi dangalaklık mevcud tu depo kapağını açınca çalışıyordu ama bu gün ona da tepki vermedi...

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    geçen günlerde bir arkadaş öncamı nasıl sabitlediğimi sormuştu resmini buldum eski kamera ile çekilmiş olduğundan çok az fluu ama zannedersem fikir verecektir kendisine söylediğim gibi scooter öncam ayak aparatlarını kullandım
    http://img209.imageshack.us/img209/6708/phot0080.jpg

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 208 kullanıcı var. (0 üye ve 208 misafir)

Bu Konudaki Etiketler