uzun araştırmalr sonun da karar verip motorumuzu aldık. Kırmızı renkte. Muğladan aldım. her şey dahil 3100 ytl
Tüm YBR cilere sevgiler...
uzun araştırmalr sonun da karar verip motorumuzu aldık. Kırmızı renkte. Muğladan aldım. her şey dahil 3100 ytl
Tüm YBR cilere sevgiler...
manfree ne diyelim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kulanırsın inşallah
bendemi izmire taşınsam ne
Kask tak!
Manfree
Hayırlı olsun taze kan gelmeye devam ediyor forumumuza
godfather
OLur ya niye olmasın Dokuz Eylülü kazanırsın belki
Vay çok şekil olmuş fotoğraf:D
bize de kısmet olur inşallah
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
İzmir dekiler çok şanslı ama toplanmıyorlar. Antalya dan 1-2 kişiyiz şurada keşke sizin kadar Antalyalı olsa şurda
sonix kaska ne kadar verdin sölersen sevinirim
İzmirli arkadaşlar bi önceki sayfada buluşalım diye mesaj attım; ben PIERzıg le tanıştım bu hafta sonu buluşacağız; pazar günü işi olmaya arkadaşlar gelirse çok iyi olur bizde yavaş yavaş toplanırız zamanla!!!
160 ytl.
çokkısayazmışolduğunuzmesaj
sonix
beraber gezelim, ben de yazın vaktimi gezmeye ayıracam izmir e plan ım felan valla dolaşacam yaw şimdi bişey yapamıyoruz da neyse bakalım hele bi yaz gelsin...
doğruya sende antalyalıydın değil mi? hele bir gelde pazarları şehir dışı yaparız
ybr nin devir sati ampülünü değiştiren varmı benım km saatimin üst ampül ü patladı hazır değiştirmişken mavi yada beyaz diyorum ama daha önce deniyen varmı;?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
[QUOTE
2 tane alcazz göcmenle sıkı pazarlık yapmak lazım hedowich'te soyleyecekti bakalım [/QUOTE]
pierzig solesene olm kask ikiye çıktı diye buarada modifiyeci sonix
http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=70 bu işe bir el atarmısın bilmem
Ride your way
50.000km garantisi var 140cc yerine 150cc ve üstü yapsalar daha iyi olurmuş
merhaba arkadaşlaR aranıza yeni katılıyorum ve ybr 125 düşünüyorum artı ilk motorum olacaK sizce bu motosikletimi almalıyıM ? aklımda birde cbf 150 Var.... bugün bi kişide gördüm ybr 125 siyaH cok hoşdu 2 el fiyatları nedir bana biraaz bilgi verirseniz seviniRim !
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
Yaw bizim şu işi yapmadın gitti yaws http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=70
140 cc olcak bide yakıt düşecek hıı
OOO bi İzmirli daha
Öncelikle hoşgeldin.2100 2300 arası degişiyor 2. elleri
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)