Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Aralık 2011, 23:23
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun arkadasim..yalnız motorun bana çok tanıdık qeliyor sarıyerde mi oturuyorsun
Sağolasın. Sahibinden. comda görmüşsündür ilanı ben satın aldım sahibi sarıyerde
Reklamlar
-
23 Aralık 2011, 00:41
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kankam şimdi bil bakalım ne yaptım.. bisikletle bu ince çisede biraz turladım..
spor amaçlı tabiki ama motorla süper olurdu.. yarın bu tarafa geçiyormusun bekirim
ağam geçiyorum inşaAllah...
maalesef trenle geliyorum bu sefer....
motorla bu havada çıkamam şifayı yeni atlattık...
arabada eve lazım, en güzeli yine tren....
-
23 Aralık 2011, 00:47
ybr yi daha da problemsiz yapmak ?
herkese selam
motor zaten amacına göre kusursuz sayılır. ön takımdan bir süre sonra azıcık yağ sızdırması(hala bir zararını göremedim) ve bakımsız bırakılan zincirin eskimesi gibi sıkıntıları gidermek için iki düşüncem var.
1. ön amortisörlere mz körüğü takmak
2. zincir için yine mzlerin tam kapalı korumasından takmak.
bunların maliyetini bilen var mı ?
-
23 Aralık 2011, 01:23
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ağam geçiyorum inşaAllah...
maalesef trenle geliyorum bu sefer....
motorla bu havada çıkamam şifayı yeni atlattık...
arabada eve lazım, en güzeli yine tren....
tamam kankam .. sen nasıl istersen öyle yap ..
inşallah güzel havalarda takılırız..dediğin gibi hava berbat.. motor çıkarılmaz :(
-
23 Aralık 2011, 01:48
sakarya ya beklerim hava mükemmel yağmurlu
---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:46 ----------
sanan dedim Antalyalı kankam.. bilin mi buraları
Sakaryalı antalyayı rüyasında bilem göremez
birazdan sana link atarım haberin olsun sende böyle olursun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Aralık 2011, 01:54
yolla kanka farketmez... bizim diğer yarımız antalya lı
kanka şuna baksana http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3297595/detay/
şununla irtibat geç tam sana göre fatihim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68188640/detay
-
23 Aralık 2011, 02:12
-
23 Aralık 2011, 02:13
-
23 Aralık 2011, 02:54
fatih alanya da ki tek bilinçli motorcu onun nesli tükenmesin
-
23 Aralık 2011, 02:55
kanka konuyu açtım moderatör onayından geçecek ..sonra katılıma bakarız.. olmadı 5 kişi garantiyiz yani
-
23 Aralık 2011, 03:14
ok bana uyar ben müsaitim yani....
-
23 Aralık 2011, 03:30
çaylakmotor adlı üyeden alıntı
abilerim yamaha esd 2011 kullanıcısıyım ... motor 1600 km oldu yağını deştirmek istiyorum arkadaşın traktör yetkili servisi var ve kullandıkları mobil 1 yağ var acaba yağını ondan katsam bir sorun çıkar mı ? birde önceden motor 1. vites iken debriyaja basıp çalıştırabiliyodum şimdi illaki boşa alıp çalıştırmam gerekiyor neden acaba ?
debriyaj kolunun dibinde bir müsür var debriyaj kolunun yani ayna dibinin yükseklik ayarınla oynadıysan temassızlık yapıyor onu qevset debriyaj kolunu yukarı aşaqı oynat müsürün çalıştıqı yerde tut sık
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
y4s3r adlı üyeden alıntı
Sağolasın. Sahibinden. comda görmüşsündür ilanı ben satın aldım sahibi sarıyerde
Borusanda çalışıyordu sahibi epey bi sohbet ettik kafa denqiydi biraz..sıfır alma imkânım oldu onunla konuştuktan 2 saat kadar sonra..demek ki sana kısmetmiş motor çok temizdi..
-
23 Aralık 2011, 03:42
durmuş bu pazar sende gel körfezde ki çay buluşmasına nasıl olsa istanbula gidecekmişsin bekleriz...
-
23 Aralık 2011, 03:44
millet motorlarınız kaç kmde problem yaşayan var mı? (esd)
-
23 Aralık 2011, 03:56
crxforever adlı üyeden alıntı
ybr yi daha da problemsiz yapmak ?
herkese selam
motor zaten amacına göre kusursuz sayılır. ön takımdan bir süre sonra azıcık yağ sızdırması(hala bir zararını göremedim) ve bakımsız bırakılan zincirin eskimesi gibi sıkıntıları gidermek için iki düşüncem var.
1. ön amortisörlere mz körüğü takmak
2. zincir için yine mzlerin tam kapalı korumasından takmak.
bunların maliyetini bilen var mı ?
mz körüqü qayet mantıklı..hiç bir motor zaten mz qibi yaylanamaz yaylansa da o tadı veremez hey qidi qünler heeey..zincir muhafaza için son 1 haftanın paylaşımlarını kontrol edersen wolfcu fatihin motorun resmini qörürsün ondan fiyat öqrenebilirsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
durmuş bu pazar sende gel körfezde ki çay buluşmasına nasıl olsa istanbula gidecekmişsin bekleriz...
bir aksilik olmaz da yola cıkarsak neden olmasın dostum ben 7 yıl hereke de oturdum..karamürsel de bir dostum var onunda yanına uqramak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
tigrina adlı üyeden alıntı
millet motorlarınız kaç kmde problem yaşayan var mı? (esd)
2012 model motorum tam buqün 2012 km oldu..benim tek problemim cabrio olması..bide üstü kapalısını cıkarsa yamaha ya da hardtop yapsalar şu ybrye çok qüzel olacak yeni qirdim eve çok fena yaqmur yapıyor burada öyle böyle deqil
-
23 Aralık 2011, 04:08
2 ay içinde 1000 lira alacağım gelecek. inş 2012 model alacağım ben de.eski ybrem siyahtı.şimdi çok kararsızım renk konusunda. bir de zam gelmez inş yılbaşından sonra.
-
23 Aralık 2011, 11:28
ulem arkada koskoca fon var bize yutturuyon antalya diye ..helal olsun walla..
şaka bi yana kanka , akmışsın antalyanın sıcak denizine haaa .. gözümden kaçmadı değil
motoru sonradan gördüm allah napmasın seni.. nerden buldun onu..o motoru bizim alanyalı fatihe alalım
koray abi yakıştıramadım sana bana apache motorları mı layik görüyon
F54 adlı üyeden alıntı
fatih alanya da ki tek bilinçli motorcu onun nesli tükenmesin
sağol fatih abi aynen bana gözünüz gibi bakmanız gerek el üstünde tutmalısınız
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
23 Aralık 2011, 11:38
fat280 adlı üyeden alıntı
koray abi yakıştıramadım sana bana apache motorları mı layik görüyon
yok be kankam.. sana şaka yapıyom.. ama sakaryalı bi tane varya .. allah eline düşürmesin.. adam heryerden çıkıyor.. seni antalya ya nasıl aldılar..hadi antalyaya girdin otele nasıl aldılar şaşırdım walla
-
23 Aralık 2011, 11:52
yok be kankam.. sana şaka yapıyom.. ama sakaryalı bi tane varya .. allah eline düşürmesin.. adam heryerden çıkıyor.. seni antalya ya nasıl aldılar..hadi antalyaya girdin otele nasıl aldılar şaşırdım walla
biliyom abi ama fatih abi bunu okumasın seni topa tutar yoksa
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
23 Aralık 2011, 11:53
Allahtan şuan yok..rahatım
o online oldumu baba kaçar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)
Bu Konudaki Etiketler