Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ks89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    baba izmir çok uzak yaw :D samsun , çorum ordu , vs ucuzmudur acaba oralarda...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ybr
    valla kardeşim o dediğin yerlerde bulamazsın ben çorum luyum doğru dürüst ybr bile yok samsunda bayisi var ama satan yerler az olduğu için fiyat yüksek oluyor. motor çok satan yerlerde de rekabet olduğundan fiyat düşürüyorlar kampanya yapıyorlar. bide illa sıfır mı olacak ikinci ellere de bi bak istersen..

osmanfeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    mavişehir carrefoursa motosiklet malzemeleri satan hipermarket. ben branda, zincir yağlama spreyi ve kask için file lastik aldım. fiyatlar dışarıya göre uygun ama kaliteleri konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü pek anlamıyorum Yeniçeri arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldük valla.. aman çok dikkat!

hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125
    Alıntı osmanfeza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mavişehir carrefoursa motosiklet malzemeleri satan hipermarket. ben branda, zincir yağlama spreyi ve kask için file lastik aldım. fiyatlar dışarıya göre uygun ama kaliteleri konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü pek anlamıyorum Yeniçeri arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldük valla.. aman çok dikkat!
    teşekkürler osmanfeza gidip bakalım bi nasılmış malzemeler?

Bide arkadaşalr ben yeni olduğum için soruyorum ve merak ediyorum. 3ncü ve 4 ncü viteslerde hızınız kaçken veya devir kaçken vites değiştiriyorsunuz. Mesala 3 ncü vitese en fazla 7000 devir de 50km hıza ulaşıp öle değiştirmelidir diye bi şey varmı. Yani motoru zorlamayım diye soruyorum daha tam devir sesine filen alılamadım o yüzden

arkadaşlar dün fuardaydım kendi motorumu görünce hemen tepesine atladım yanında ybr250 yi görünce önce çok sevindim yakından inceleme fırsatı buldum . ilk izlenimlerim iyiydi artı puan verdim oda yamaha oldugundan ama ayrıntılarıa bakınca fark ettimki o kadarda kaliteli malzeme ve işçilik yokmuş yani bu durumda baya bi üzüldüm açıkçası sonuçta ybr den model yükselmek istediğimde ybr250 var diyordum ve sonuçta yamaha ona giderim diyordum ama üzülerek söylüyorumki cbf250 daha iyiydi ama genede model yükseltmeyi düşünürsem ilk yamahayı düşüneceğim.

hayaletfilo: kardeş devir hız ayarını belirli kurallara bağlamak pek iyi bir düşünce değil bence bir çok farklı kaynak farklı şeyler söylüyor şu veya bu deviri geçmeyin diye ybr çok dayanıklı bir motor ben kişisel olarak söylediğim ve inandığım (ybr avrupa basımı kullanma kılavuzuna göre) kurallara uyuyorum oda şöyle: 0-500 km 6 bin devir 500-1000 km 8.5 bin devir

bunların dışında söyleyebilirimki motorun sesini iyi dinle ve "ben vites değiştirmeni istiyorum" dediği zaman vites değiştir bu 10 bin devirde olabilir 6 bin devirde. özellikle 3 den 4 e geçişi sorduğundan benim motorumun bana verdiği tepkileri yazıyorum: 3 vites 8-9 bin devir hız 60 kmh biraz üstü(belki 70 kmh yola bağlı) ve 4. vitese geçiş (çünkü motorun sesi vites değiştirmemi söylüyor)
    Kask tak!

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    arkadaşlar 2007 model bir ybr sahibitim.motosikletim henüz 3150km de.motosikletimin kısa farı gazı büktükçe göz kırpmaya başladı.ysellektör verir gibi yanıp sönüp duruyor.bazen tamamen sönüp 30-45sn sonra geliyor.uzunları açınca bir sorun yok.göz kırpmayı uzunda yapmıyor.öte yandan gaza abanınca ekzozdan pat sesi geliyor.bunlar yeni peydah oldu.başka bir ybr ci arkadaş ta seninkinin sesi bi garip dedi.gerçekten de 5000-6000devir arası sanki bi patırtı var gibi.hani fazladan hırlar gibi.çok ısınınca bu devirler arası rahatsızlık homurdaması yok oluyor.soğuk havalarda mı yapar bunu anlamadım..servise götüremedim ama sordum.süper servis far için şase almaz dedi.(nası oluyosa uzun far alıyor ama!) ekzozlan çıkan pat pat lar için de normal o bişey yok dedi!!. süper servisi geçelim.deneyimli ybr kullanıcıları; sizce motosikletimdeki problem nedir.şimdiden teşekkürler...
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı osmanfeza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    carrefour gittim dün henüz almadığım motoruma 30 ytlye güzel bir kilit aldım...ama 3-4 raflık stand var carrefourun için pek bişey yok yani...dandik kasklar var 70-80 ytl brandalar 25 ytl kilitler 15-30 arası...

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı serkani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2007 model bir ybr sahibitim.motosikletim henüz 3150km de.motosikletimin kısa farı gazı büktükçe göz kırpmaya başladı.ysellektör verir gibi yanıp sönüp duruyor.bazen tamamen sönüp 30-45sn sonra geliyor.uzunları açınca bir sorun yok.göz kırpmayı uzunda yapmıyor.öte yandan gaza abanınca ekzozdan pat sesi geliyor.bunlar yeni peydah oldu.başka bir ybr ci arkadaş ta seninkinin sesi bi garip dedi.gerçekten de 5000-6000devir arası sanki bi patırtı var gibi.hani fazladan hırlar gibi.çok ısınınca bu devirler arası rahatsızlık homurdaması yok oluyor.soğuk havalarda mı yapar bunu anlamadım..servise götüremedim ama sordum.süper servis far için şase almaz dedi.(nası oluyosa uzun far alıyor ama!) ekzozlan çıkan pat pat lar için de normal o bişey yok dedi!!. süper servisi geçelim.deneyimli ybr kullanıcıları; sizce motosikletimdeki problem nedir.şimdiden teşekkürler...
    arkadaşım motorunun pat pat yapması bujiden yapabilir onu kesin bilmiyorum ama kısa farın yanıp sönmesi uzunda ise normal olması tamamen ampulden ömrünü doldurmuş daha önce benimde başıma geldi ampulu değiştirdim sorun kalmadı şu aralar yine benimkide yapmaya başladı bende ampulu değiştiricem

serkani: kardeş aynı pat sesi bendede çıkıyor özellikle motora gazı yedirip deviri verdikten sonra aniden gaz kesince veya 1. viteste yokuş aşağıya gaz vermeden inerken egzoadan pom pom diye sanki öksürüyormuş gibi ses geliyor konuyu derinlemesine araştıramadım ancak ne zaman nerde hanggi devir aralığında yaptığını çözebildim kısa bir süre içinde motoru servise götüremiyeceğim( öss ya hazırlanıyorum) eğer kardeş bu sorun için neden veya çözüm bulursan foruma mutlaka yaz aynı şeyi bende yapıcağım
    Kask tak!

Motosikleti
    Alıntı godfather adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün fuardaydım kendi motorumu görünce hemen tepesine atladım yanında ybr250 yi görünce önce çok sevindim yakından inceleme fırsatı buldum . ilk izlenimlerim iyiydi artı puan verdim oda yamaha oldugundan ama ayrıntılarıa bakınca fark ettimki o kadarda kaliteli malzeme ve işçilik yokmuş yani bu durumda baya bi üzüldüm açıkçası sonuçta ybr den model yükselmek istediğimde ybr250 var diyordum ve sonuçta yamaha ona giderim diyordum ama üzülerek söylüyorumki cbf250 daha iyiydi ama genede model yükseltmeyi düşünürsem ilk yamahayı düşüneceğim.

hayaletfilo: kardeş devir hız ayarını belirli kurallara bağlamak pek iyi bir düşünce değil bence bir çok farklı kaynak farklı şeyler söylüyor şu veya bu deviri geçmeyin diye ybr çok dayanıklı bir motor ben kişisel olarak söylediğim ve inandığım (ybr avrupa basımı kullanma kılavuzuna göre) kurallara uyuyorum oda şöyle: 0-500 km 6 bin devir 500-1000 km 8.5 bin devir

bunların dışında söyleyebilirimki motorun sesini iyi dinle ve "ben vites değiştirmeni istiyorum" dediği zaman vites değiştir bu 10 bin devirde olabilir 6 bin devirde. özellikle 3 den 4 e geçişi sorduğundan benim motorumun bana verdiği tepkileri yazıyorum: 3 vites 8-9 bin devir hız 60 kmh biraz üstü(belki 70 kmh yola bağlı) ve 4. vitese geçiş (çünkü motorun sesi vites değiştirmemi söylüyor)
    yaaaaaaa ybr 250 için sölediklerin benide hayl kırıklığına uğrattı eğer dediğin gibiyse benimde aklımda seneye için o vardı ama bakalım zaman ne gösterecek... bu arada morotun 3 vitesde 8-9 bin devirde 70 yapıyorsa çok iiii. Ben fazla bağırtmıyorum motoru korkuyorum öle kızacakmış gibi geliyor bana :

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    carrefour gittim dün henüz almadığım motoruma 30 ytlye güzel bir kilit aldım...ama 3-4 raflık stand var carrefourun için pek bişey yok yani...dandik kasklar var 70-80 ytl brandalar 25 ytl kilitler 15-30 arası...
    carrefoura gitmeyi düşünüyordum bende yarın ama dediğin gibiyse değmezzz sanırım...

Bu arda izmirdeki arkadaşlar ybr ciler olarak şöle bi toplansak ya züper olur

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı hayaletfilo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arda izmirdeki arkadaşlar ybr ciler olarak şöle bi toplansak ya züper olur
    walla en baştan beri ben soyluyodum Havalarda ısınmaya başladı.Organizatorlügü yapacaksınız benim msn halka acık eklebilirsiniz
    Bu arada 3 viteste 80 de yapabilirsiniz tavsiyem motoru fazla yormamınız 7ooo devirin üstünde pek sürmemeniz

Motosikleti
    [QUOTE=PIERzig;619661]walla en baştan beri ben soyluyodum Havalarda ısınmaya başladı.Organizatorlügü yapacaksınız benim msn halka acık eklebilirsiniz
    Bu arada 3 viteste 80 de yapabilirsiniz tavsiyem motoru fazla yormamınız 7ooo devirin üstünde pek sürmemeniz[/QUOTE

hadi ya benim motorun 3 ncü vitesde 80 yapaacağını sanmıyorum daha doğrusu hiç zorlamadım; buluşma konusunda ise neden olmasın izmirliler olararak bu hafta sonu oturur bi yere buluşurus şöle deniz kenarı bol manzaralı sabah erkenden atlarız atlarımızn üstüne hem sabah kahvltısı olur hem çaylarımızı içerisss oh valla mis mis bu bi düşünelim arkadddddaşlar

bide ybr sine hiç kasko yaptıran varmı çalıntıya karşı filen merak ediyorum

olumdanscisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayalet filoya katılıyorum neden olmasın bulusalım hafta sonu ybr ler harıka olur

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı olumdanscisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayalet filoya katılıyorum neden olmasın bulusalım hafta sonu ybr ler harıka olur
    OOO ybrciler uyuyo sanıyordum walla bana neresi olursa uyar hepberaber bi kahvaltı süper olur gercekten

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla en baştan beri ben soyluyodum Havalarda ısınmaya başladı.Organizatorlügü yapacaksınız benim msn halka acık eklebilirsiniz
    Bu arada 3 viteste 80 de yapabilirsiniz tavsiyem motoru fazla yormamınız 7ooo devirin üstünde pek sürmemeniz
    motosiklet 6000-7000 km yi geçmeden o hızlar yapılmasa iyi olur.

şu an 9000 km de.

1.vites 40
    2.vites 60
    3.vites 80
    4.vites 100

vitesleri aynı devirlerde atmaya çalışın daha performanslı oluyor..

Motosikleti
    Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet 6000-7000 km yi geçmeden o hızlar yapılmasa iyi olur.

şu an 9000 km de.

1.vites 40
    2.vites 60
    3.vites 80
    4.vites 100

vitesleri aynı devirlerde atmaya çalışın daha performanslı oluyor..
    valla motoru iyi açmışın sen benimki daha 3.800 km de ama benim topcase ile birlikte yan çantalar var iki tane biraz kesiyor prensesimin hızını bide şu kasko olayı hala kafamda yaptırsammı acaba diye ????

İzmirdeki arkadaşlar bu olayı organize edelim bu pazar herkese uyar sanırım değilmi çünkü c.tesi çalışan arkadaşlar olabilir. Hem tanışırız hem vakit geçiririz. Gelmek isteyen arkadaşlar beni eklesin EVRENEDINCIK@hotmail bakalaım kimler gelebilecek şöle ortak bi yer belirleriz iii olur valla ya

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    arkadaşlar herkese selam ben benim ybr yi 1500 km de takasa verdim 1350 de hyo gt 250 r aldım. ama ilk gözağrımız ybr ye saygımız sevgimiz de hiç bi azalma olamaz. herkese kazasız belasız hırsızsız günler.

sonix abi ne yaptın sen be... o ne ... ben 2. viteste 40 görüp 3 de 60-70 yapıyorum 4 de 95 i gördüm ama zorlamaya korktum(lafa bak) bendede topcase var bide
    Kask tak!

Motosikleti
    ewetttt aaaaaaarkadaşlr artık uyanmanın vakti geldi diyorum
    PIERzıg arkadşımla konuşduk epey gaza geldik birden

izmirdeki mt ybr 125 ciler olarak bu pazar yani ayın 8'inde inciraltında saat 13:00 da şöle bi ufakdan toplanıp çay keyfi yaplım diyorum; nedersiniz arkadaşlar fena olmaz mı? sizce bakalım izmirde katılımcı arkadaşlar varmı

kamu oyu yoklması için gelebilecek arkaaşlar haber verirse ii olur

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Şöyle bi toplantı yapamadık yaw :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler