olsaydı anormal ses qelirdı motordan veya sanzumanından..korkma ama daha dikkatli ol
olsaydı anormal ses qelirdı motordan veya sanzumanından..korkma ama daha dikkatli ol
saolun ... Yakinda fotolarini koycam bu arada bende sakaryA da oturuyorum
bora sen sakaryanın neresinden sin?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Eyvallah sağolasın malum sizin orada burada soğuk iklim havalar biraz ısındımı çiğ yağıyor özellikle akşama doğru akşamda ayaz çıkınca yağan çiğ aynen buz oluyor benim lastiklerse orjinal henüz (sakura) çok tehlike atlattım bende alayım o zaman zaten sadece kışlık kullanıcam sezonda pirelli metzeler michelin gibi kaliteli bi lastik takmayı düşünüyorum..
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
motoru bağırtmana gerek yok duracağın mesafeye göre kaçıncı viteste olursan ol gazı bırakınca motor yığılma yapar.. diğer adıyla kompresyon yapacaksın..durmana yakın frene basarsın
biraz daha rodajda olduğun için dikkatli ol.. motoruna hiçbirşey olmamıştır.. zaten bu motorlar trafiğe çıkmadan önce sağlam testlerden geçiyor..rodajın espiriside sürücünün motoruna alışma dönemini kapsar..kaza yapmaman için ilk 1000 km lik bir periyot vardır..sıkıntı yok 11000 devir falan hikaye.. ama dikkatli ol sana bişey olmasın..motoruna dediğim gibi hiç bir şey olmaz.. sıkıntı yapma.. boşa isim yapıp dünya turu atmadı bu alet
kankam güzel noktada fotolamışsın yavruyu.. hadi hayırlı olsun aynaların.. harika duruyor..
ne yalan söyleyim bende almak istiyorum.. nerden aldın kankam at bakalım bi link oradan bizde getirtelim
sen bilirsin kankam tabii sıkıntı yok 80 tl olduğunu bilmiyordum.. o zaman bende almam devam yan sanayiiiiiii
Koray kardeşim aman tek başına ormanlara gitme dolaşmaya bir dahasına karşına çıkacak olan bizim panda kadar insaflı olmayabilir hem girişte yazmıyomuydu "ayu çıkabilüüüü daş düşebilüüü" diye [/QUOTE]
yazıyodu kanka ama sağlam gittim sıkıntı yoktu... dev gibim adam vardı yanımda
sen rahat ol birşey yoktur..sen canını koru başka birşey düşünme dikkatli ol...
koy bakalım fotoları canavarın.
sakaryada oturuyorsan gezilere sen de katılırsın .... haber ederiz... fatih hemşerine sahip çık... onu getir ok.
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
kanka hemşerine sahip çık.. getir onu gezilere...
kankam ilan yayında değildir diyor...
sahibinden.com'dan aldım aynaları kargo dahil 80 liraya....
valla ben pahalı lastik takmıyorum qezdıqim yerlerde çivi vida dolu delersem içim yanar irc ye batsa da umrumda olmuyo takıyorum fitili devam edıyorum..söküp yama yapmaya deqmez..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
sahibinden e bak ilan no bu 63341653
abi sen pirelli den şaşma kötü lastiğin en iyisi ben kullanıyorum gayet memnunum tubeless canavar gibi geçen gün raptiye batmış çıkardım aha 1 tane daha oda kendiliğinde kafası kopmuş hala inme gibi bi durum yok yağmurda yol tutuşu güzel ben anes motordan aldım çifti 125 tl kargo bedava 1 günde geldi elime
iyi akşamlar...
http://www.rksmotor.com.tr/
inceleyin beyler.....
Eyvallah Fatihçim sezonda takmayı düşünüyorum bende senin lastiklerden ırc yi sadece kış lastiği olarak kıştan kışa kullancam
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
valla 250 lik cruıser modeli iyiymişde kaçaymış ne malımıymışki? bu rks?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
kanka çin malı alacak olsam salcano veya kanuni mondial falan alırım bilinmedik marka almam
bende kaliteli olduğu kanaatindeyim..ama ne malı olduğunu bulamadım..dünyanın en iyi alt motoruna sahip diyor.. 20000 km garantisi veriyor.. cbf 20000 km de motor yapıyor..demek ki cbf ten iyi
yapma koray qözünü seveyım 20000km qarantisı var da seramik silindir mi sanki bu motor..cbf hondanin en kötü motoru tamam ama onun ömrü bile düzqün kullanımda 45000 kmdir..ybr zaten aynı şekilde düzqün kullanımda 70000 motor açılmadan qidebilir..en kötü scooter 20000 km qidiyor..
baktım ya çin malı diyor.. kafama bişey takıldı.. motorların fiyatları çok pahalı yaw.. nedir bu anlamadım
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)