Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abi hoş geldin
arkadaşlar ybr nin çakması çoğalıyor dikkatin,ze sağlamlığı desten olunca tabi kuba da yapmış bakın
http://www.kubamotor.com/new3/#/modellerimiz
Motor 310 kmde full geziyorum şu günlerdede :( 1.viteste 40 yapmısım ben 3. vitesteyim sanıordm bişey olurmu + motorda durdum ayagımı yere koyamadm devrildim korumada yoktu :(( bide 60 gidiodm araba birden bi çıktı vites 5 deydi bayan sofor soldan kırdı ben de carptım carpacaktım sonra fireni sktım depriyajıda sktm elim gazda kalmıs devir 11 e kadar geldi durdugumdada zincirden çatur çatur sesler geldi mahfettim galiba motoru :( Çukurdan girdim 30 la falan ozamnda çatur çutur sesler geldi bida binmesemmi napsam yaw
herkese merhabalar...
bugün kendimi iyi hissetmeme bağlı olarak motorla avrupa yakasına geçtim...
işlerimde vardı zaten...
iyi oldu motorla gittiğim ilk defa avrupa yakasına geçmekten keyif aldım...
gezmemiş olsam, en fazla 1,5 saatte gider gelirdim ama baya gezdim...
bu arada ayna ile ilgili kankalarım görüş bildir diyordu onuda söyleyeyim;
ayna motora çok güzel bir hava kattı, görüşü eski ayna gibi değişen birşey yok...
artı olarak güneş yada ışıklar gözünüzü almıyor sadece....
titreşim yapmıyor, rüzgardan etkilenmiyor....
sadece GÖRÜNÜM için alınabilir...
artısı yok gördüğünüz gibi....
bide güzel bi ayasofya camii önünde çektiğim fotoğrafı koyayım yorumu bitireyim(:
s.a arkadaşlar dün bir konu hakkında bilginizi sormuştum motorumun ön teker bilyası dagılmış.motorumu sökmeden anladılar.ellerinde rulman olmadıgı için yaptıramadım sfk - ıko marka rulmam almamı söylediler bir kaç siteye baktım bu markalar yok acaba bileniniz varmıdır nerden alırım ben bu rulmanları kodu 6202
HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:
IRC Wınter Grıp markası altında satılan lastikmidir o kullanmışsınız memnunda kalmışsınız sanırım bende takmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz??
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:25 ----------
[/COLOR]http://img24.resimup.net/di/GM2X.jpg
Walla fatih ( F54) seni gangama söylerim ,döver he [/QUOTE]
Koray kardeşim aman tek başına ormanlara gitme dolaşmaya bir dahasına karşına çıkacak olan bizim panda kadar insaflı olmayabilir hem girişte yazmıyomuydu "ayu çıkabilüüüü daş düşebilüüü" diye
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sana skf al dedik 2 tane var zaten en fazla 8 10 lira tutar..sanayide herhanqi bir rulmanciya dal bulursun çok kolay..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------
Koray kardeşim aman tek başına ormanlara gitme dolaşmaya bir dahasına karşına çıkacak olan bizim panda kadar insaflı olmayabilir hem girişte yazmıyomuydu "ayu çıkabilüüüü daş düşebilüüü" diye [/QUOTE] kolay bitmiyor lastik uzun zaman kullanırsın o parayı da hakediyor mükemmel bir lastik deqil ama 65 liraya uyqun bir lastik
Durmuş hocam görmedin herhalde IRC WINTER GRİP Lastiği nasıl bilirsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Arkadaslar korkutmayin bari bisey olmusmudur :-(
şimdilik olmaz ama böyle devam ederse mutlaka bir yerde patlak verir
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)