birtek yarın güzel ondan sonra yağış var...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
şansa bak ya ama yine açar hava kankam ... sıkıntı yok... buradan beraber gideriz.. irfan agayı alırız oradan ethem abi oradan münir abi oradan serdar abi sonra ver elini iznik
bana uyar kanki..
dün ava gittim hatta bir kaç gündür gidiyorum fakat dün avcılık kariyerimde çığır açtım ve tavşan çıktı bende ustalığımı konuşturdum ilk zıplamasında tüfeği doğrulttum 2 .zıplamada ise tetiğe bastım ve olduğu yerde takla atmaya başladı
ee bana boşuna babaavcı demiyorlar ben her zaman derdim tavşanı 3 kere zıplatmam diye sen hiç tavşan vurdun mu diyorlardı bende yok diyordum ama hep hayal ediyordum
ve o an dün geldi çattı bende lakabımı'n içini birkez daha doldurdum
sonuç fırında tavşan
resim atayım mı?
kanka şimdi bizim takıma mesaj çektim.. cevaplar gelir.. oladı ikimiz gideriz yaw..sorun yok...
tavşan vurdun ha... way bee sana tetikçi diyim ben
at bakalım şu resimleri... bende içerden bi peçete getireyim.. malum ağzımın suyu için
kankam harika walla... afiyet olsun
''bu da ben terminatör style'' adlı fotoğrafına baka baka gülmekten nefes kalmadı..
motosiklet montu, avcı yelek, en üstede rekletif yelek ...
hee bide bere... deli bağlar gibim kendini bağlamışın
bu halime kısaca davaro style diyorum ve konuyu kapatıyorum
abiii davşanın suyuna ekmek bansak qünah olur mu?
vallaha ay başı olabilir balata da almayı düşünüyorum ama kısmet 19000 km dayandı daha orj balataları orj mi alayım yoksa yan sanayi mi karar veremedim ki...
selamunaleykum....
kankalar goygoyu kurmuşlar gene(:
rahat durun biraz yav(:
beyler bu arada ben prohell in su yağmur ve rüzgar korumalı pantolonunu aldım...
bel ve diz korumalı...
yalnız boyu bana uzun geliyor, terzide kısaltırırım dedim ama maalesef ki olmuyor....
aldığım yerde geri almadı:(
149 liraya aldım...
tanıdığa güzel fiyatta veririm...
düşünen olursa bana ulaşsın....
-L- beden....
ebubekir güzel pantolon bende aynısını aldım diz korumalarını çıkardım içine kendi dizliklerimi takıyorum üzerindeki korumalar dandik onları çıkardım 10 numara oldu ben memnunum gerçekten güzel ürün bu arada ben 120 tl almıştım sen biraz pahalı almışsın
nerden bileyim arkadaş ben motoru 2.el aldım ve üzerindeki balatalar orj motoru kontrol eden yetkili serviste 4 yıl çalışmış bir somun bile orj olup olmadığını bilen bi adam alırken söylemişti yani....
evet ben fazla fren kullanmam motor kendi durur kendi gider çok sıkışık trafik hariç firenlerle hiç işim olmaz....
fatih balata konusunda ne alayım fikir verirmisin?
veya link kendi kullandığın ne marka....
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)