Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

diski söküp tekeri çevirsem aynı ses olursa rulmanlardanmı olmuş olucak yani.burda kimseye gitmem valaha bakımını yaz başı yaptırdım anlamadımı bunu yapan herif yani :( ya kardeş ben anlıyamammı yamuk olup olmadıgını biraz bilgi verirsen çok iyi olucak :(
    HeR zAmAn TaM kOrUmA:rendeer:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    durup dururken disk yamulmaz..o zman bir yere vurdun yada vurdular ..eğer bu yoksa bilyalarında sıkıntı vardır

yok vurmadımda vurmadılarda ses büyük ihtimal o rulman kısmından geliyor senin bilya dedigin şeylerde rulman demi ? ama 1 kez çukura düştü ön teker

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı phoenix85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diski söküp tekeri çevirsem aynı ses olursa rulmanlardanmı olmuş olucak yani.burda kimseye gitmem valaha bakımını yaz başı yaptırdım anlamadımı bunu yapan herif yani :( ya kardeş ben anlıyamammı yamuk olup olmadıgını biraz bilgi verirsen çok iyi olucak :(
    bakım yapan adam ne yaptı allah bilir yagını değiştirip tamam oldu bu demediği ne malum... motoruna en iyi bakımını sürücüsü yapar bütün dertlerini sıkıntılarını bilir.. diskini bi yere vurmadıysan yada ne bileyin gözle görülür bi yamukluk göremiyorsan ozaman rulmanlardır başka aklıma bişey gelmiyor jantına bak oda yamuksa o da olur ama jant cok düşük şahsen benim ön jantıma hiç bişey olmamişti 40 bin km boyunca
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı phoenix85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok vurmadımda vurmadılarda ses büyük ihtimal o rulman kısmından geliyor senin bilya dedigin şeylerde rulman demi ? ama 1 kez çukura düştü ön teker
    evet rulman..ister çukura düş ister 40000 km yap farketmez.. bu tip parçaların bi ömrü vardır ve sonunda kaçışı olmadan değişecektir..seninkinin de saati dolmuş.servise git değiştir iyice yuvaları berbat etme..toz bile girse zamanlar orası yenir biter

benim motor 2007 model 2008 trafige çıkışlı km 8200 de daha sen haklısın tabi herkez motorunu iyi bilcek ama bende o yok aldım öyle bir heves garajda yatıyor bu sene 1 ay bindim bin km anca.o sorunu görünce attım garaja şimdide bunun çaresini arıyorum.eger ki rulmanlardansa kaç rulman vardır numarası nedir ne degildir hiç bir fikrim yok onuda int sipariş ederim artık.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sen bisiklet tamircisine bile götürsen rulmandan olup olmadığını anlar.. tamirciyle görüş baksın sonra istediğin yerden sipariş ver.. çok pahalı değil zaten

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    iki tane rulman 10 lira ikisi işçilik ne kadar alırlar vicdanları bilir dikkat et.. korgide öyle bi demişki sanki bi çukura girdimi rulman parçalaniyo benim ybr nin girdiği çukurların haddi hesabımı vardı nede olsa sattık rahat rahat konuşuyoz
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    senin ybr yi bilirim yaa... bide 2. el almıştın demi kanka...
    gelince alacakmısın motor

büyük ihtimal senindi bi ybr uçma videosu vardı hatta forumda tee öncelerden mavi ybr di bu benim 2 yel,k ismim 2007 den beri üyeyim aslında ama onun şifresini unuttum buda yeni nickim.rulmanlar pahalı degil baktım şimdide 2,5-3 tl arası.ön tekerde kaç rulman vardır saglı sollu 2 adet midir tekmidir.birde bunların numaraları varmış sanırım kaçdır noları acaba.evet bisikletciye götürrürüm valaha baksın ordanmı degilmi

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    eğer rulmandan olduğuna tam olarak karar verdikten sonra ,sök rulmanı elindeki örnekle ara..Bulamama şansın yok

ben sökemem ki bi yagını degiştiririm o kadar :( bisikletciye gidiyim bi bakalım ne diyor ona göre hareket ederim artık.çok rahatsız ediyor beni bu ses bir anca önce yaptırıyım bari yoksa başka yerlerden patlaklık verirse kötü olur bu yaz binerim bari garajda çürücek yoksa arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun.

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    s.a 2005 model ybr mi 3000 e sattım. esd düşünüyorum fakat 1000 lira koymam şu an mümkün değil,yaza doğru anca. az önce izmir akdemirleri aradım yılbaşından sonra 150 200 lira zam bekliyorlarmış ikinci el olarak da pek motor yok piyasada ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    acele etmene gerek yok , paranı biriktir.. istediğin zaman al.. motoruda almakla bitmez. Bakımını falanda yaptıracaksın ona göre para biriktir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    çok deli paraya satmişsin bravo valla..2010 esd bulmuştum 8000 km de tertemiz 3250 ye çantali full koruma demirli..sahibindene bak bekli bulursun..apache de bakabilirsin 3buçuk civarına 2011 modeller var..

Motosikleti
    Tvs apache 2011 kırmızı
    bakım plaka ruhsat var, bir de 200 lira da zam gelse 4500 4600 lirayı bulacak malesef,satmazdım motorumu da 3000 lira çok iyi verdiler 2005 model motora bakalım artık hayırlısı teşekkrler bu arada.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Fatih iznik patlatalım mı ?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aga sen bilirsin de ne zaman?
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    herkesin durumuna göre kanka müsait bi ortak gün seçilir.. yani şugün gidelim diyipte gelen gelir demek olmaz .. ortak bi gün seçelim

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben pazartesi müsaitim salı müsaitim sıkıntı yok yani yağmur yağmazsa uyar...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)

Bu Konudaki Etiketler