üstat esasında fiyatta yüksek...
motora daha lastik almam gerekiyor...
bu sıralar onuda halledeceğim inş.
viraja yatamıyorum korkumdan, tam yatıyorum kıçın kıçın atıyor lastikler, güven vermiyor bana...
üstat esasında fiyatta yüksek...
motora daha lastik almam gerekiyor...
bu sıralar onuda halledeceğim inş.
viraja yatamıyorum korkumdan, tam yatıyorum kıçın kıçın atıyor lastikler, güven vermiyor bana...
al irc nın kıs lastiqini burda 65 lira die hatırlıyorum..koç qibi yerli malı %100 yerli..fiyat kalite oranı da çok qüzel..ben koca kıs qeçirdim ankaranın kara kişinda yalnızca 1 kez kaydım düştüm..
üstadım doğru dersin de bu zamana kadar hep michelin kullandım bir kerede üzmedi beni...
bildiğimdende şaşmak istemiyorum....
biraz fazla para veriyorsun ama sonuna kadar karşılığını veriyor sana...
mişlen takma hariç 200 lira motobakkalda....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
michelin qerçekten iyi ama türkiyeye qelene kadar kaç kişi kar ediyor o yüzden fiyatları makul seviyede deqil..çok daha iyileri de var ama qetirmıyorlar şu qüzel ülkeme..ben de irc yi pek bilmiyordum ankarada kuryelerin motorlarına dikkat edince farkettim %70 i irc özellikle arka lastik..
aynalar gerçekten güzelmiş ne diye geçiyor ismi
Ebubekir aynaları takmadı galiba..
İnternetten araştırma yaptım koso adı ile geçiyor ama sanırım orjinal değil..
modeline göre 40-50-70-120 tl olarak gidiyor..acaba titreşim falan yapıyor mu? Çünkü tüm kullanıcıların ortak sorunu
titreşim ve plastik oluşu.. Kankam aynaları bi taksın da yorumlarını alalım sonra da biz takalım
beyler bu arada bu gün itibariyle artık tam bir sürücü oldum ehliyetimi aldım
hadi hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız gez motorunla
Ebubekir şu koso aynaları bi taksa da yorumlarını alsak.. bugün onu bekliyorum
ben motoru geçen sene aldım aldığım günden beri ayna arıyorum ..malum izmit gibi bir yerde motosikletçi yok.. bu güne kadar halledemedik
gel sakaryadan ayarlarız sana ayna aynasız arkadaşım benim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
s.a. günaydın arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun bakıyom sohbetler koyu ebubekir abi aynalarında hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 198 kullanıcı var. (0 üye ve 198 misafir)