günaydın arkadaşlar
resim forma nasıl yükleniyor
günaydın arkadaşlar
resim forma nasıl yükleniyor
googleye yaz forumlara resim yükleme diye resimli bir şekilde anlatan çok ordan daha iyi anlarsın
http://www.resimup.net/ bu adere gir.. gözat linkinden fotoğrafını seç.. daha sonra yükle linkini tıkla.. açılan sayfada ise orjinal boyut adı altında linkler çıkacaktır.. en üsttekini kopyala ,forumda cevap yazdığın yere yapıştır bu kadar..
çok güzel olmuş.. eline sağlık bide cam tak tam KLE 500 olsun
üye olmana gerek yok fatihim
aynasız ybr yi bırak , aynasız motosiklet olur mu ya.. ne kadar cahillik.. ben arkamı rahat göremiyorum diye gidon yanlarına takılan aynalardan arıyorum.. millet eceline susamış
çakar lambayı monte ettim ama kedi qözün içerisinde iyi ışık alamadım dolayısıyla söktüm..amerikan parkı da denedim ama akü 5 amper olduqu için 4 tane 5 w lık ampulu dahi yetiştirmiyor ayak marşını kullanmak zorunda bıraktı çalıştırmak için..aklıma çok fena bir fikir qeldi..alarmlarda camın dibine konulan yanıp sönen ledlerden her bir sinyalin içine monte edicem hem boyut olarak küçük hem de çok az elektrik çekiyor hem de orijinal tesisatı deqiştirmemiş olucam..seviyorum ben bu çinlileri..onlar olmasa led mi olurdu piyasada..hahaha..eureka..eureka
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
motora 2 tane en qüzelinden en aqırından denqe topuzu taktım motorun kafa sallama sorunu 3te 1 e düştü..bu kadar etkileyeceqini tahmin etmiyordum..arka amortisörleri de yükselttim yük öne bindi biraz daha.. şuan tehlike yaratmayacak şekilde sallantı var..yarın servise bırakim mesnetlere baksınlar çünkü direksiyonum da hafiften saqa doqru bakıyor..heralde kasayla qelirken motor zarar qördü çünkü amortisör ve qidondan baqlı olarak qeliyor darbe aldıysa eqilmiş olabilir ben yarın qidip biraz servisin beynini kemireyim..
güzel fikirler geliyor....
bu arada bende söyleyeyim, koso ayna almıştım, bugün elime ulaştı...
yakın zamanda monte edip fotosunu siz değerli dostlarımla paylaşırım....
yok kankam kendi orcinal aynaları hiç hoşuma gitmiyor..
görüntü sıkıntısı yok aynada...
sadece görüntü muhabbetine aldım....
kakam işte bu aynanın aynısı....
benim aldıklarım...
şöyle birşey söyleyeyim sana aynalarını dışa doğru aç, o yüzden kollarını görüyorsun, açık olursa dışarıyı gösterir....
tamam kanka benim de aklım da bunlar var sen tak bi bakalım fotolarına
kankam bakim durumuma göre bu akşam takabilirsem, fotolayıp koyarım buraya....
kosonun orijinali olmadıqı sürece çok verim almayı beklemeyin arkadaşlar qörsellik 10 numara ama kullanım ne durumda??
eskı tek silindir bmwlerin direksiyon uçlarında sinyaller olur bileniniz var mıdır ? yeni aldıqım qidon topuzlarının ucuna yine küçük mercekli alarm ledlerinden baqlıcam motorda toplam 6 sinyal olacak zaten onlar qündüz fark edilmicek bile küçücük oldukları için qece onları da amerikan parka baqlayıp yakmayı planlıyorum..muhteşem olacak çünkü motorun yanların da hiç aydınlatma yok turuncu led qüzel durur sinyallerin bütünüyle deqil mi arkadaşlar yani orijinal olur kimsede yok çünkü..? fazla da kurcalayıp motoru lunapark tekerleqine döndürmek istemiyorum..daha iyi fikri olan var mı?
durmuş kardeşim...
orjinal koso ayna da, ybr ye takılmaz beni kimse yanlış anlamasın da...
he dersin altımda sağlam naked motor var, ona harbi orjinalini takarım işte....
takılır ya niye takılmasın ybrnı alıp hemen satmayacaksan en az 3..5 yıl kullanacaksan takılır zaten alacaqın modeli ileride farklı motorlarda kullanma şansın da var..replikaların kutusunun içinden bile bir sürü aparat çıkıyor üniversal çünkü her zaman kullanma şansın var ama fiyat biraz yüksek kaçar dersen orasını bilemem orijinal için..
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)