Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Aralık 2011, 01:29
ya orjinal aynaları aldıktan 2 gün sonra kaybettim bi dahada elim değmedi ama güzel ayna lazım gerçekten
Reklamlar
-
12 Aralık 2011, 14:25
önümüzdeki bi kaç hafta motoru görmek bile istemiyorum...
beter hasta oldum bu sefer...
yaşlanıyormuyuz nedir, buluttan nem kapar olduk iyicene...
-
12 Aralık 2011, 14:50
-unnamed- adlı üyeden alıntı
kankam çok geçmiş olsun.. sıkıntı yapma kendine ..
biraz dinlen kendine gel sonra akarsın yine trafikte
-
12 Aralık 2011, 14:51
-
12 Aralık 2011, 15:24
dürümdöner adlı üyeden alıntı
bu arada sabahları esd sini hıç ısıtmadan jikleyi açmadan çalıştırıp rahatça yola çıkıp rahatça qiden arkadaşlar var aramızda deqil mi ben eskı ybrm de ve cbfm de marsa basıp hemen yola çıkıyordum ne tekliyordu ne de kerkiniyordu..? bunun bir sorun olduqundan emin olmak istiyorum ona qöre servisten çözüm talebinde bulunacaqım..
ben eğer birgün önce kullanmışsam sabahları marşa basıp jikle çekmeden tek marşta çalıştırıyorum,yavaş yavaş çıkıyorum yola,ilk 500m çok düşük devirde kullanıyorum,sonrada yavaş yavaş tempomu yükseltiyorum,15 yıldır sahip olduğum tüm motorlarımda böyle kullanıyorum,jikle çekip durduğu yerde yüksüz çalıştırmak soğuk motora daha fazla zarar verir.
ama eğer birkaç gün kullanmamışsam o zaman mecbur jikle ile çalıştırıyorum,yoksa çalışmıyor.o zaman da jikleyi çekip çalıştırıp en fazla 50m gidip giderken kapatıp devam ediyorum,yine usul usul ve sonra kademeli olarak devri yükseltiyorum.
-
12 Aralık 2011, 15:30
geçmiş olsun ebubekir dikkat et kendine havalar bi açık bi kapalı o yüzden hasta oluyor insan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
12 Aralık 2011, 16:06
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
ben asfalt ıslakken binmeye korkuyorum , sen buzlu yollarda sürüyorsun valla büyük cesaret imrendim .
-
12 Aralık 2011, 17:00
buzlu yolda motor sürmek bile bile lades demek tabi ben yan yattığımda yolun buz olduğunu bilmiyordum , karda o kadar sorun olmuyor buzda ki gibi
-
12 Aralık 2011, 18:07
Selamlar..YBR 125 esd ' lere gidon topuzu takılmamış.
Elcikleri değiştirmeden topuz takılabilir mi? Faydası nedir ?
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
12 Aralık 2011, 18:40
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
buzlu yolda motor sürmek bile bile lades demek tabi ben yan yattığımda yolun buz olduğunu bilmiyordum , karda o kadar sorun olmuyor buzda ki gibi
geçmiş olsun hocam
-
12 Aralık 2011, 19:47
elciklerın dibini kesip takacaksın qidonun içine qiren yerleri lastik olduqu için düşme anında darbeyi emer qidonun eqilmesini ve manetleri korur
-
12 Aralık 2011, 19:53
F54 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ebubekir dikkat et kendine havalar bi açık bi kapalı o yüzden hasta oluyor insan
eyvallah ağam....
saolasın...
-
12 Aralık 2011, 20:03
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
ben eğer birgün önce kullanmışsam sabahları marşa basıp jikle çekmeden tek marşta çalıştırıyorum,yavaş yavaş çıkıyorum yola,ilk 500m çok düşük devirde kullanıyorum,sonrada yavaş yavaş tempomu yükseltiyorum,15 yıldır sahip olduğum tüm motorlarımda böyle kullanıyorum,jikle çekip durduğu yerde yüksüz çalıştırmak soğuk motora daha fazla zarar verir.
ama eğer birkaç gün kullanmamışsam o zaman mecbur jikle ile çalıştırıyorum,yoksa çalışmıyor.o zaman da jikleyi çekip çalıştırıp en fazla 50m gidip giderken kapatıp devam ediyorum,yine usul usul ve sonra kademeli olarak devri yükseltiyorum.
motoruma qünlük düzenli biniyorum..sabahları dediqım yani ilk çalıştırmam öqlen 10 11 qibi oluyor..ilk çalıştırmada ya da 1 saati aşan çalıştırmadıqım zamanlarda motor jikleyi açmadan yerinden kıpırdamıyor..bunu da ankara nın soquk havasına baqlıyorum..500 600 metre sonra jikleyi kapatabiliyorum daha sonrasında qaz yemesinde sorun olmuyor..bakıma qittiqim zaman tekrar hava ayarı yaptırıcam zaten usta buji kablosuna baqladıqı bir sayacla hassas ayar yaptı..hava ayarını başta 1380 olarak ayarladı sonra 1650 ye yükseltti..bunu bilerek böyle ayarladıqını düşünüyorum rodaj döneminde motoru zorlamamı enqellemek için
-
12 Aralık 2011, 20:04
dün sen de gelseydin keşke ama pantolon mont eldiven içine dizlik takmak şartı ile anca üşümedik hava sert ti yani dönüşte de yağmura yakalandık sadece 20 km yolda yağmur vardı gittiğimiz ilçe de hava yağdı ne hendek sakarya merkez de yağış yok tu ama akyazı da vardı oda bize denk geldi....
-
12 Aralık 2011, 22:13
debriyaj kolunu değiştirdim Koray abi aylar önce kolları siyah tak güzel olur demişti , o aklımdaydı gerçektende iyi durdu
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
12 Aralık 2011, 22:23
F54 adlı üyeden alıntı
dün sen de gelseydin keşke ama pantolon mont eldiven içine dizlik takmak şartı ile anca üşümedik hava sert ti yani dönüşte de yağmura yakalandık sadece 20 km yolda yağmur vardı gittiğimiz ilçe de hava yağdı ne hendek sakarya merkez de yağış yok tu ama akyazı da vardı oda bize denk geldi....
ağam hendeğemi gittiniz siz yav?
-
12 Aralık 2011, 22:36
ağam hendeğemi gittiniz siz yav?
akyazıya gittik altındereye gidecektik sonra rotayı değiştirdim şerefiyeye döndük hendekten gelen 2 arkadaş vardı yanımızda ama onların motor ları resim çekemedik dönüş yolu yağmurlı olduğundan...
-
13 Aralık 2011, 00:16
selamun aleykum arkadaşlar..yarın yavru fz me qidon denqe topuzu takıcam..merak edenler varsa aranızda montajını da aşama aşama resim çekip eklemeyi düşünüyorum..haftaya da stop lambasının altındaki kedi qözünün içine ss lerdeki çakar lamba takmayı düşünüyorum qörünürlüqü arttırmak amacıyla..ya da amerikan park qbi 4 sinyali de parklara baqlamayı düşünüyorum..normalde 4ü de sönük yanacak ama sinyal verdiqim tarafınkiler parlak yanıp sönecek..hanqisi daha iyi olur çakar mı amerikan park mı ?
-
13 Aralık 2011, 00:25
s.a. arkadaşlar hepinize iyi geceler pazar günkü gezim bakmak isteyene
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ina-dogru.html
-
13 Aralık 2011, 10:34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 361 kullanıcı var. (0 üye ve 361 misafir)
Bu Konudaki Etiketler