Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Aralık 2011, 22:14
fat280 adlı üyeden alıntı
kardeş saldığında direksiyon sağa sola yalpa yapıyorsa %90 lastikden olabilir benim motordada var çünkü ama daha lastiği değiştirmedim şimdilik sıkıntı yok bende birde varsa başka yamaha servisine götürün o götürdüğünüz serviste iş yok
F54 adlı üyeden alıntı
okyanus tam facia'ydı zaten deli etti beni ama en son bannnn
benim şansıma bu denk qeldi diyorum okyanusu tanımam etmem ama ankarada dileyen varsa qelip bakabilir binebilir motoruma..bde soquk havalarda minimum 3 dk ısıtmadan binemıyorum motora jikle bile çekili iken kerkinerek qidiyor ısınana kadar üstelik bin bakımında hava ayarı yapıldıktan sonra..ama tipine renqine ve 3 mızraqına vuruldum aldım..yine de pişman diilim..ayrıca buqün ön lastiqi ön takım borularını tekrar kontrol ettim ama hersey normal qörünüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
he yok mu motorun memnun olduqum yanları? tabi ki var tipi mesela..far aydınlatması..kıvraklıqı..yakıtı..malzeme kalitesi almam icin bile yeter yamahayı..ama servisin tavrı hıç hoş deqil..benim derdim de o zaten..bu arızalarla qaranti kapsamında olduqu icin uqrasmak istemediklerini düşünüyorum..qerçi yamaha merkezde emre bey düzce dadaş motora yönlendirdi aradım buyrun qelin qereken neyse yapacaqımızdan emin olabilirsiniz dedi motorunuzu incelemeye alıp sorununuzu bulup çözebileceqimize inanıyoruz dedi adam o bile yetti rahatlamama
Reklamlar
-
09 Aralık 2011, 22:22
dürümdöner adlı üyeden alıntı
benim şansıma bu denk qeldi diyorum okyanusu tanımam etmem ama ankarada dileyen varsa qelip bakabilir binebilir motoruma..bde soquk havalarda minimum 3 dk ısıtmadan binemıyorum motora jikle bile çekili iken kerkinerek qidiyor ısınana kadar üstelik bin bakımında hava ayarı yapıldıktan sonra..ama tipine renqine ve 3 mızraqına vuruldum aldım..yine de pişman diilim..ayrıca buqün ön lastiqi ön takım borularını tekrar kontrol ettim ama hersey normal qörünüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
he yok mu motorun memnun olduqum yanları? tabi ki var tipi mesela..far aydınlatması..kıvraklıqı..yakıtı..malzeme kalitesi almam icin bile yeter yamahayı..ama servisin tavrı hıç hoş deqil..benim derdim de o zaten..bu arızalarla qaranti kapsamında olduqu icin uqrasmak istemediklerini düşünüyorum..qerçi yamaha merkezde emre bey düzce dadaş motora yönlendirdi aradım buyrun qelin qereken neyse yapacaqımızdan emin olabilirsiniz dedi motorunuzu incelemeye alıp sorununuzu bulup çözebileceqimize inanıyoruz dedi adam o bile yetti rahatlamama
hadi hayırlısı dadaş motora gidin o zaman abi bence ilgileneceklerine inanıyorum eğer dediğiniz gibi lastik ön düzenden değilde başka yerdensa
-
09 Aralık 2011, 22:22
merak etme sorun çözülür marka güvenilirliği insana güven verir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
09 Aralık 2011, 23:05
fat280 adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı dadaş motora gidin o zaman abi bence ilgileneceklerine inanıyorum eğer dediğiniz gibi lastik ön düzenden değilde başka yerdensa
haftanın 6 qünü çalışıyorum vaktim yok pazar qünü tatilim var ama onlar da pazar kapalı..bilmiyorum bi çare bulmam lazım :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
bu arada sabahları esd sini hıç ısıtmadan jikleyi açmadan çalıştırıp rahatça yola çıkıp rahatça qiden arkadaşlar var aramızda deqil mi ben eskı ybrm de ve cbfm de marsa basıp hemen yola çıkıyordum ne tekliyordu ne de kerkiniyordu..? bunun bir sorun olduqundan emin olmak istiyorum ona qöre servisten çözüm talebinde bulunacaqım..
-
09 Aralık 2011, 23:36
benim eski kasa ybr de jikle açmadan yola çıkılmıyor bence bi sorun yok hatta motor ömrü için güzel bi durum motor soğukken tam manasıyla yağlama yapamaz ve ilerleyen km lerde sıkıntı çıkarır
-
10 Aralık 2011, 00:14
-
10 Aralık 2011, 00:30
-
10 Aralık 2011, 00:43
-
10 Aralık 2011, 01:12
-
10 Aralık 2011, 11:44
-
10 Aralık 2011, 12:42
hayırlı olsun Rrude boyy .. Ben 3 viteste sakin sakin giderken köşeyi dönücektim hızım 10-15 civarı dedim güçlü motor 2.viteste döner dedim attım sonra birden arka teker kitlendi durdu Neden olabilir
-
10 Aralık 2011, 13:28
devir alamadığı için sönmüştür çalıştırdığında bi sorun varmıydı
-
10 Aralık 2011, 14:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...993262/detay/? 2-2.5 civarı bir paraya düşer.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...067342/detay/? 3 küsüre düşer
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...247762/detay/? 3.400den bir kuruş aşağı düşmüyor. 1 kere sağa yatmasını farkettim. koruma demiri ve manet harici sıkıntısı yok şase düzgün.
ya da 0 km ybr esd...
düşünceleriniz neler?
-
10 Aralık 2011, 15:16
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
devir alamadığı için sönmüştür çalıştırdığında bi sorun varmıydı
yok sorun olmadı ben bugün düz yolda artçı ile (hafif yukarı egimli yolda) 90 ı geçemedim sonra gene artçı ile (hafif egimli bi yolda 110 yaptım. Motor 80 kmde bu degerleri yapmakla kotumu ettim motora zarar mı verdim degerler kötümü yorumlarınız neler
-
10 Aralık 2011, 15:40
maxi97 adlı üyeden alıntı
ankarada sana daha uyqun fiyatli cbf ybr bulabilirim dilersen malum internet piyasası biraz yüksek? ama sıfırın koltuquna ilk senin oturacaqını bilmek hiçbirşeye deqişilmez bir keyif ve rahatlıktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
bu arada şaseye öyle karşıdan bakmayla anlaşılmaz düzqün olup olmadıqı..bineceksin biraz zorladıqın an herşeyini qösterir motor..baskı balata olsun motorun ciqeri olsun yürürü olsun..
-
10 Aralık 2011, 15:46
ßora adlı üyeden alıntı
yok sorun olmadı ben bugün düz yolda artçı ile (hafif yukarı egimli yolda) 90 ı geçemedim sonra gene artçı ile (hafif egimli bi yolda 110 yaptım. Motor 80 kmde bu degerleri yapmakla kotumu ettim motora zarar mı verdim degerler kötümü yorumlarınız neler
,
ben 1000 km olmadan 70 i geçmedim artıçı ile bindim 60 ı geçmedim ilk kilometrelerde , sen daha 80 kmde ki motoru zorluyorsun yürümeyi öğretmeden koşturuyorsun kısa vadede bi sorun çıkarmaz ilerde çok pişman eder bu hızla devam edersen rodaj çok önemli motor ömrü açısından forumda çok bilgi var rodajla ilgili okumadan yazık etme motora
-
10 Aralık 2011, 15:50
ya ben ilk ve tek olarak denedim zaten bidaha yapmamda babam çok zorluyor motoru
-
10 Aralık 2011, 15:58
durumu güzel bi dille anlat (: zaten rodajı atlattıktan sonra zorlaması o kadar etkilemez
-
10 Aralık 2011, 17:33
maxi97 adlı üyeden alıntı
Abi bana sorucak olursan ben 3.000 tl olanı al derim. Parası her zaman üzerinde. 0a binmek ayrı keyif ama satarken deger kaybedicek muhakkak. Yanlış hatırlamıyosam ybr ile vitesliyi ogrenip 250lik düsünüyordun. O yüzden 2010 model olan süper motor. Satarken aldıgın fiyatın 200-300 tl altına cok rahat verirsin. Güzel motor şahsen ben begendim. Hakkında hayırlısı abim.
-
10 Aralık 2011, 17:48
syn022 adlı üyeden alıntı
Abi bana sorucak olursan ben 3.000 tl olanı al derim. Parası her zaman üzerinde. 0a binmek ayrı keyif ama satarken deger kaybedicek muhakkak. Yanlış hatırlamıyosam ybr ile vitesliyi ogrenip 250lik düsünüyordun. O yüzden 2010 model olan süper motor. Satarken aldıgın fiyatın 200-300 tl altına cok rahat verirsin. Güzel motor şahsen ben begendim. Hakkında hayırlısı abim.
o motor elazığ motoru. kurye motoru da değil. gayet temiz duruyor. 2 lira diyenle bugün ustaya gidecektik aramadı sağolsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler