Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Aralık 2011, 21:21
yhks adlı üyeden alıntı
Herkeze merhaba benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. yeberemin ön amortisöründen yağ aktı sol taraftaki borudan bence patladı tekınden gelıyo bunun değişimi nekadar , baska bıse olmus olabılırmı veya akıl verebilirmisiniz
Teşekkür ederim
keçe patlamıştır keçeyi alır kendim yapabilirim dersen 2-3 liraya halledersin ama servise yaptırırm dersen servise kalmış artık :D
Reklamlar
-
08 Aralık 2011, 21:45
fat280 adlı üyeden alıntı
keçe patlamıştır keçeyi alır kendim yapabilirim dersen 2-3 liraya halledersin ama servise yaptırırm dersen servise kalmış artık :D
içimi rahatlatğn için teşekkür ederim
-
09 Aralık 2011, 00:37
selamunaleykum...
beyler nasılsınız?
Maxi madem alacaktın sana burda beğendiğimi alsaydık ya canavar gibi sıfırdan farksızdı....
nasip kısmet gerçi...
birde bu akşam üç arkadaş çıktık gezmeye, çok beter ıslandık çok...
-
09 Aralık 2011, 00:40
-
09 Aralık 2011, 01:43
arkadaslar kanuni windy kullanıyorum egsozun içi dazırılzırıl edıyor eskidi de zaten.uygun fıyatta ybr egsozu buldum bı tane.olurmu benım motora merak edıyorum.ona gore alıp takıcam.saygılar
-
09 Aralık 2011, 01:48
mekan67 adlı üyeden alıntı
arkadaslar kanuni windy kullanıyorum egsozun içi dazırılzırıl edıyor eskidi de zaten.uygun fıyatta ybr egsozu buldum bı tane.olurmu benım motora merak edıyorum.ona gore alıp takıcam.saygılar
olur takan görmüştüm benim motorun formunda biri atmıştı resimlerini takmış o seninkide eski windy di galiba
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
-
09 Aralık 2011, 01:54
evet 2007 wındy benımkı.daha eskısı varmı bılmıorum 50 lıraya kacırmamak lazım.motorun uzerındekı egsozun içi dağılık.susturucular delık.yakıta buyuk etkısı olur dıe dusunuyorum
-
09 Aralık 2011, 02:22
beyler dediğim gibi egsozu carbon folyo kaplattım bi türlü resim atamadım en sonunda attım yanlız motor fazla temizdi kusura bakmayın :D
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
09 Aralık 2011, 03:15
-unnamed- adlı üyeden alıntı
selamunaleykum...
beyler nasılsınız?
Maxi madem alacaktın sana burda beğendiğimi alsaydık ya canavar gibi sıfırdan farksızdı....
nasip kısmet gerçi...
birde bu akşam üç arkadaş çıktık gezmeye, çok beter ıslandık çok...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...993262/detay/?
fiyatta 2 liraya yakın bişey yaparım gibi geliyor. eleman bu fiyata satamayacağını anlamış durumda. plaka ve şasi temiz tramerde. bununla vitesli motoru öğrenip para olunca da 0 km cbr 250 düşünüyorum.
-
09 Aralık 2011, 12:52
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
Jant şeridi yapsan çok daha güzel olur diye düşünüyorum.
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
Fiyat süper aslında. Motorda fena durmuyor. Hayırlısı olsun. 2.000e verirse süper valla.
-
09 Aralık 2011, 17:27
jant şeridi çektirdim bi kere çıktı fazla durmadım şimdi bi daha çektirecem turuncu yada kırmızı
-
09 Aralık 2011, 18:44
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2012 model ybr aldım bayiden çıktıktan 100 metre sonra ellerimi bıraktım baktım motor kafa sallıyor..servisi aradım 1000 bakımına qelince ustalar baksınlar dedi..tabi ben yamaha merkezi aradım durumu anlattım servise qidip şikayetinizi söyleyin yardımcı olur dediler..bu arada o bin km bana zehir zıkkım oldu..servise qittim bakımını yaptılar neyse ustam motor kafa sallıyor dedim yok canım yamaha yapmaz öyle sey dedi yanlışın var dedi tabi bu arada ön amortisör kafalarından birinin diqerine qöre yarım cm yukarıda durduqunu farketmiştim ben onu söyledim usta bundan yapabilir dedi sonra ikisini de eşitledi simdi kafa sallamaz dedi ben yine servisten çıktım ellerimi bıraktım tabi motor yine kafa sallıyor..yamaha merkezi aradım servise qötürün qerekeni yaparlar diyor ben de evet yaptılar o yüzden hala motorumda sorun var dedim..daha önceden aranızda böyle bir sorun yaşayan arkadaş oldu mu? varsa bir çözümü var midir? bu arada motor tamircisi bir arkadaşım var kendi 10 numara ustadır ankarada ona danıştım arka tekeri arka amortisörleri ön tekeri arka besiqi kontrol etti hepsi qevsek dedi ben tuttum hepsini kendim sıktım..ama hala düzelmedi..? yoksa motorun arka beşik ön masa ön borular tekerlekler neyi var neyi yoksa hepsini söküp tek tek itina ile kendim toplicam..en son ön lastiqi de deqiştiricem yine düzelmez ise mahkemeye kadar yolum var..bu arada motorun sübapları da qevsek olduqu icin çok sesli çalışıyor onu da servise söyledim bana sen nereden biliyorsun da bunu söyleyebiliyorsun diyorlar sonra ilk bakımda çalıştırırp sesi duyduklarında 4bin bakımına qel de bi sübap ayarı yapalım diyorlar..aqlanacak halime qülüyorum..
-
09 Aralık 2011, 19:21
hiç uğraşmana gerek yok.. bu güne kadar ilk kez böyle birşey duyuyorum.. mahkemeye ver iade et yenisini al keyfine bak bu kadar.. sökmeye takmaya uğraşma...
-
09 Aralık 2011, 19:38
sen uğraşma götür servise bırak yapsınlar kafa sallaması tehlikeli sonucunda ölebilirsinde
-
09 Aralık 2011, 20:18
okyanus_126'nın bir benzeri gibi sanki benimle aynı fikirde olan var mı? Yamaha böyle birşey yapıcak bir firma değil. Gözümle görsem inanmam yani.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
09 Aralık 2011, 20:20
syn022 adlı üyeden alıntı
okyanus_126'nın bir benzeri gibi sanki benimle aynı fikirde olan var mı? Yamaha böyle birşey yapıcak bir firma değil. Gözümle görsem inanmam yani.
zavallı okyanusun da başı yamaha ile dertte idi
-
09 Aralık 2011, 20:30
K o r @ y adlı üyeden alıntı
zavallı okyanusun da başı
yamaha ile dertte idi
Arızalı da ondan. Yeni bir kullanıcı adı açmıştı. Yamaha almış yeni mavi duman yapıyormuş çalışırken. Laflara bak. Honda güzel alet ama insan kendi motorunu övmek için bu kadar uğraşır mı ya. Kaçtane hesabı vardı. Kabul etmiyodu birde insan bu kadar yüzsüz olamaz. Tamam foyan ortaya çıktı uzatma ama yok o değilmiş siz uyduruyormuşsunuz.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
09 Aralık 2011, 21:10
Hiç sanmıyorum tanışma topicide açmış arkadaşımız okyanus ve türevlerinden farklı yani olurmu olur yahu sonuçta kul yapısı bu Allah yapısı değil ya her ne kadar sorunsuzluğu ile tanınsada motorlarmız arada bi çıkabilir böyle hatalar inş. en kısa zamanda düzeltilir.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
09 Aralık 2011, 21:14
okyanus tam facia'ydı zaten deli etti beni ama en son bannnn
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
09 Aralık 2011, 21:56
dürümdöner adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2012 model ybr aldım bayiden çıktıktan 100 metre sonra ellerimi bıraktım baktım motor kafa sallıyor..servisi aradım 1000 bakımına qelince ustalar baksınlar dedi..tabi ben yamaha merkezi aradım durumu anlattım servise qidip şikayetinizi söyleyin yardımcı olur dediler..bu arada o bin km bana zehir zıkkım oldu..servise qittim bakımını yaptılar neyse ustam motor kafa sallıyor dedim yok canım yamaha yapmaz öyle sey dedi yanlışın var dedi tabi bu arada ön amortisör kafalarından birinin diqerine qöre yarım cm yukarıda durduqunu farketmiştim ben onu söyledim usta bundan yapabilir dedi sonra ikisini de eşitledi simdi kafa sallamaz dedi ben yine servisten çıktım ellerimi bıraktım tabi motor yine kafa sallıyor..yamaha merkezi aradım servise qötürün qerekeni yaparlar diyor ben de evet yaptılar o yüzden hala motorumda sorun var dedim..daha önceden aranızda böyle bir sorun yaşayan arkadaş oldu mu? varsa bir çözümü var midir? bu arada motor tamircisi bir arkadaşım var kendi 10 numara ustadır ankarada ona danıştım arka tekeri arka amortisörleri ön tekeri arka besiqi kontrol etti hepsi qevsek dedi ben tuttum hepsini kendim sıktım..ama hala düzelmedi..? yoksa motorun arka beşik ön masa ön borular tekerlekler neyi var neyi yoksa hepsini söküp tek tek itina ile kendim toplicam..en son ön lastiqi de deqiştiricem yine düzelmez ise mahkemeye kadar yolum var..bu arada motorun sübapları da qevsek olduqu icin çok sesli çalışıyor onu da servise söyledim bana sen nereden biliyorsun da bunu söyleyebiliyorsun diyorlar sonra ilk bakımda çalıştırırp sesi duyduklarında 4bin bakımına qel de bi sübap ayarı yapalım diyorlar..aqlanacak halime qülüyorum..
kardeş saldığında direksiyon sağa sola yalpa yapıyorsa %90 lastikden olabilir benim motordada var çünkü ama daha lastiği değiştirmedim şimdilik sıkıntı yok bende birde varsa başka yamaha servisine götürün o götürdüğünüz serviste iş yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 410 kullanıcı var. (0 üye ve 410 misafir)
Bu Konudaki Etiketler