koray bu gün balığa gidecektim ama hava yağmurlu bende gittim evrak hazırladım şirket değişiyor diye koca gün heba oldu yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
peki birinci viteste en cok kac yapiyorsunuz ben aradabir 6 7 devirede cikiorm sorn olrmu?
fazla bağırt ma motoru rodajdan sonra fark etmez ybr yi zorlasan da sıkıntı yapmaz...
beyler EGsozun üstü Sökülünce tipe bakın [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
çok garip duruyor
çok kararsızım. cbr 125 5800 lirayken ybrye 4100 lira vermek, mantıksız geliyor.
su soğutma, daha güçlü motor, görüntü... arada bir zc parası olsa da bunlar bu farka değer.
ancak hiç vitesli motosiklet kullanmamış olmam cbrden de vazgeçme sebebim. 2007 model bir tane bulmuştum oysa ki...
ikinci el ybrler bu çevrede ateş pahası. makina bulamıyorum.
1300 kmde bi tane 2011 ybr var 3800 diyor. bayi satmış. adam vitesli kullanamayınca geri getirmiş. suzuki an 125 vardı onu vermişler.
3300e 2010 model 7000de city ybr var.
zaten Ebubekir'in ybrsi de olmadı.
çok kararsızım.
2010 model olan güzel bence fazla motor bakıp ta kafanı daha da karıştırma bence
carbon folyo kaplattım egsoza o yüzden söktüm dedim bide resmini çekeyim çok tipsiz duruyor böyle ama carbonla güzel oldu :D
bende cbf ybr arasında gittim geldim ama ybr deki sağlamlık beni kandırdı ama bekar olsaydım apache alırdım malum artçılı olduğum için apache artçı ya fazla titreşim veren bi model o yüzden ybr benim için en güzeli...
siyah 2011 cbr 125 de yakıyor yahu...
oda başka güzel
3lü çanta da atarsan minik vfr 1200 olur
uzun ömürlu alcaksan ybr veya cbf alcaksın arasındaki farklar biri daha büyük duruyo cbf sadece 25 cc fazla ybr den çok kalıplı gibi yapmışlar motoru direksiyon kısmı çok boş olsada büyük rahat edersin de ybr kadar dayanmaya bilr ama rahat ettirir bence nerde kullanıcağına göre değişir motor modeli ybr de çok iyi motor ama yük fln taşıycaksan pek gitmeye bilir. güzelliğinemi bakıcaksın sağlamlığınamı yoksa hızınamı hem Sana uygun bi tip seçmen lazı he kullanımda raat hissediceğin onları bide bakıma götürmen lazım honda servisimi yakın yaaha mı hangisiyle anlaşabirisin bu konuda heşey çok önemli onlaırda düşünmen gerekir hoda çok iyi sahlam olsada yamaha daha uzun ömürldür bence
En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:
s.a. arkadaşlar herkese günaydın
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
A.s Fatih sende scooterın nimetlerinden faydalanıyosun herhalde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
beyler iyi günler...
Herkeze merhaba benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. yeberemin ön amortisöründen yağ aktı sol taraftaki borudan bence patladı tekınden gelıyo bunun değişimi nekadar , baska bıse olmus olabılırmı veya akıl verebilirmisiniz Teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)