beyler günaydın.. ben kaçar akşam görüşürüz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
slm arkadaşlar. 2009 ybr mi satıyorum. motor çok temiz ve bakımlıdır.
üzerinde 46 lt kappa çanta baglantı demiri motor koruma demiri mevcuttur. grenajlı far
mavi renk 19000 km.
dosta gidecek temizlikte.
antalya çevresinden alıcı çıkarsa direk satış yapabilirim. istanbuldan çıkması durumunda kargoyla gönderirim. kargo ücreti bana ait.pendikte oturan arkadaşım vasıtasıyla satış yapabiliriz.
ilgilenen arkadaşlar siteden özel mesajla ulaşabilir. detaylı resimlerini görebilir.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
slm tayfa nerlerdesiniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
a.s rambo ii akşamlar
izinide yedik yarin akşam yolcuyum arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aslında sen buralar dayken bize bi zenon ayarlayabilseydin ama malesef bizde nakit sıkıntısı var o yüzden uymadı bana ne kadar a patlar bu işler
a..s......
a....s.....
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
herkez uyumuş bende atayım bari sabah iş var
selamın aleyküm , günaydın gençlik..
2 gündür fazla nete giremedim..
geriye doğru biraz baktım, topikte sıkıntı yok..bende 4 lü flaşör yaptırmak için malzemeleri topluyorum..
düğmesini falan aldım.. bugün sanayiden flaşör alacağım..sonrada irfan aga teknik servise gideceğim..
düşünüyorum da gitmişken tüm işlerimide hallettirsem mi.. (çakmaklık soketi)
gps alacağım da bu da lazım..hepsini bi anda agama yaptırayım
irfan ağa ya bol bol selam söyle... askerde birkaç kez aradım cevap vermedi..... alacaklı sandı galiba......kolay gelsin size...
Evet bugün motoruma kavustum gercekten super torku da super herseyi super iyi aksamlar ben motora ...
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)