Satılık abi ya benim motoru aldığım dede torunu için yaptı bu arabayı topladı. Çok güzel oldu canavar gibi ama torunu pek kıymetini bilmedi binmiyor arabaya. Daha öncede dedim araba bende duruyor genelde. Araba satılık. Arkadaşım golf istiyor bunu satıp golf alıcaklar yerine. Keşke gümrükten ilk çıktığında fotoğrafını çekseydim önce-sonra yapardık. Epey uğraştılar arabayla. Sıfır karbüratör falan koydular. Debriyaj, 4 tane amortisör falan getirttiler. Jantlar, tamponlar kromlandı. En son far getirtmişlerdi 2 tane ama daha takmadılar sanırım üzerine bende 3-4 gün oldu arabayı görmeyeli. En çok tutulanlardan Alman 1303 S bu araba. 1600 motor olanlardan.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
fiyat ne düşünüyorlar hüseyin?
Mutlaka öyle abi. Ya şimdi onlarda kendilerine göre hesap yapıyor. Bu araba gümrükten 4.810'a çıktı ilk alındığında belgelerde vardı. Epey uğraştılar. Yani kaça geldi bilmiyorum araba. Fiyat yüksek. Ama bakarsın bana gelirse araba ilk işim senin yanına getirmek olsun abim. Biliyosun var niyetimiz ya öyle yüksek modelli doğan falan. Yada böyle eski 124'lerden falan. Tabi bu da olur. Hemde süper olur. Dedeyle anlaşabilirsek. Açarım kelebek camlarımı geçerim boğazı
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
heh işte şimdi oldu(:
kanka o anı ölümsüzleştiremedik ki ben ona üzülüyorum benim gittiğim yoldan keşke sizde gelseydiniz akmeşe ye çıktım çok harika yerler gördüm bir daha ki sefer seninle oralarda takılalım benden demesi sen akmeşe yolundan gelirsin bende kazımpaşadan oradan eşme ye çıkarız gezmek için uzaklara gitmeye gerek yok güzel yerler bize 20 km uzakta haberin olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
a.s ... ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
beyler benim benzinle ilgili sıkıntım var motorun benzini bittiğinde depoyu çalkalıyorum benzin sesi geliyor benzin göstergeside baya bir hareket ediyor ama motor çalışmıyor tekrar benzin aldığımda çalışmaya başlıyor sürekli oluyor bu aynı olayı yaşayan var mı
s.a beyler günaydın herkese ...
şimdi bana böyle bizim ybr'den biraz dha büyük motorlu yani 250lik 400lük ama çok uçuk fiyatlı olmayan model önerebilecek var mı ?
yani kafama yatmazsa zaten ybr alacamda ben biraz dha büyük motor istiyorum içten içe onun için bi araştırma yapmak istiyorum ?
Arkadaşlar benim YBR yakıt konusunda gene bi rekora imza attı sanırsam benzin tamamen bitti gittim depoyu doldurdum kmyi sıfırladım 50.75 TL tuttu bu gün gene tamamen bitti kmye bi baktım 582 km yani hesaplarsak kmde 8.71 kuruş yakıt tüketimi üstelik ş.içi (ama 60 km hızı ve 5000 deviri hiç geçmedim neredeyse)
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
250 CC klasmanında CBR 250 yada pek çok çin malı mevcut 400 lük derken biraz eskilerden olacak ama Honda NX4 Falcoon bakabilirsin fakat fiyat olarak baya fazlaca bütçe ayırman lazım en azından YBR den fazla
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
KimLeri gönderdik KimLer gitti geLdi Askerliqi yedi ßitirdi Üzülme ßoşuna SevenLerin yanında DaraLırsan yak ßi Sigara o karanLık geceLer zindan oLmasın sana kardeşLerin yanı ßasinda Aramasın gözLer TEKTEKER Simdi Asker 460 qelirde qeçer qünler ßir sabah şafak doğan güneş o qünlerde qelir ße kardeş elinde teskere dönersin semtine ßekliyoruz seni Köşede..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar, bu resimde en öndeki YBR'nin ön camını nereden temin edebiliriz?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)