o motosikletlere göre düşük dişli değiştirirsen torku arttırabilirsin ama tavsiye etmem yakıt artar maxımum hız azalır vs
o motosikletlere göre düşük dişli değiştirirsen torku arttırabilirsin ama tavsiye etmem yakıt artar maxımum hız azalır vs
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
fatih gezi güzel oldu
tek sıkıntı patates çuvalı gibi yere yapışmam oldu
bi daha ki gezi balık avı olur artık
ybr performans motoru değil hız motoru da değil keyif konfor rahatlık motoru diğer rakiplerinden güç hariç herşeyde üstün apachiye bindim 2011 modeline diğer çin mallarından hiç bir farkı yok direksiyona oturduğunda bide cbf 150 ile ybr arasında 2 beygir fark var yanılmıyorsam o 2 beygiride ybr tipiyle kazanıyor Doğru seçim yapmışsın alınca anlayacaksın
Peki Torku yeterlimi... Ben ve babam Haftasonları Geziye cıkmak icin aldım bize 120 hız yeter ıkı kişi ben 60 kilo boy 1.70 babam 80 kilo boy 175 ... yokus cıkarmı cekisi yetermi bize... Bu ihtiyaclarımızı karsılarmı ?
oo sende ne yaptın Korkma Performansı SAna Yeterde Artar Çok Güzel Hızlanıyor güzel Bi yolda iki kişi 120 görürsün TEk kişi 125 - 130 diyebilirsin yokuşlarda motor kadar sanada iş düşüyor nerde hızlanıp nerde vites düşeceğini biliyorsan sorun olmaz
Haa... iyiymiş ozaman saolun arkadaslar yardımlar icin. EE sizin makineler ne alemde..?
bende yeni aldım sayılır 2000 kmde Bi Sorun Yok Allaha Şükür ve Mondial Kuba FElan Çok Kırmızıda Denk GEldik Ve Çoğunu Ezdim Tabi Orjinal Hallerini :D
Haa iyi Seninkide h.o top case koruma demiri flan varmı
yok ben ne kadar demir varsa söktüm dur resim atayım görürsün :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
stop lambasının üstüne folyo çektirdim kaliperı boyadım ön tarafı biraz indirdim arka demiri söktüm bu hafta içinde egsoz carbon fiber kaplatacağım
Haa... senin makinada güzelmis ben degisiklik olsun diye mavi aldım rodajı bittimi ve Kaç model ?
hea rodajı halletim 2011 model 2012 gelecek dedi bekletti 2011 verdi çok olay yaşadık :D bende mavi alacaktım zaten görünce çok beğendim ama benim ARkadaşta füme Olunca bende füme olsun dedim
RruDeBoyY kardeş koruma demiri taktoırmanı tavsiye ederim belki iyi olmaz ama motoru çok iyi korur düşse
ben koruma demiri takmayı düşünüyorum 4.vitste en fazla kac vuruuyor ibre veya sunuda sorayım en fazla kaçı gördün düz yolda
beyler güzel gezi olmuş....
tekerinize sağlık...
kazasız belasız tamamlamanıza sevindim...
kardeş bence aynalarını tak o motorun....
güzel bir tavsiye sana...
ayna yüzünden patlayan çoookkk adam gördüm...
Allah korusun....
dikiz aynalar aklımda onları halledecem Bide Koruma DEmiri Aklımda başıma Bişe Gelmeden TAktıracağım İNş 3 de 85 e gelince kesiciye Düşüyordu Herhalde 4 de de 105 felandı yanılmıyorsam Son zamanlarda denemedim Bora maksimum Düz yolda 125 i gördüm
Kesiciye düşme ney gazımı kesiyor
Ha tm...
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________
Kaskız Motora binmek... Eğersiz ve dizginsiz ata binmek gibidir... (anlayyana)
Şu an bu konu içerisinde 220 kullanıcı var. (0 üye ve 220 misafir)