beyler hayırlı günler...
beyler hayırlı günler...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ebubekir abi, çektim vosvosun fotoğraflarını. Pek kaliteli değil ama idare eder bakalım beğenicek misin aleti
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
fatih gezmeye gitmiyoruz abisi sadece çay içip sohbet edeceğiz
a.s..
fatih bak benden sana tavsiye antalya da ki kopil lere uyup ta sakın apache olma tmm
eGsozun gri yerine carbon fiber kaplatacam beyler
aferin efendi adamı her zman severim seveceğim...fatih sende cbf sayfasındaki şikayetim var link i ne sakın tıklama şikayetleri okumak tam 40 dakika mı aldı
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:07 ----------
bizim sitede bi arkadaş yapmıştı güzel olmuş bende kaplatmayı düşünüyorum benim egsoz krom olduğundan artçı biraz çiziyo ve görüntü hoş olmuyor
hayır cbf sayfasında bi link var aha şu
http://www.sikayetvar.com/sikayetoku.../f/124/g/Honda
fiyat felan aldım yapanlarıda gördüm çok güzel oluyor yakın zaman halledecem İnş gerçi bişey yaptırmaya karar verdiğimde 1 ay sonra yaptırıyorum ama bu sefer daha erken halledecem :D
sen ned diyorsun eğer honda tr ye motor getirmese motosiklet piyasa sı çöker o yüzden honda alın ekonomiye can verin
honda bi zamanlar gerçekten kaliteliydi ama son senelerde sürekli darbe yedi
2005-2006 ya kadar çok iyiydi cg125 leri satarken cbf150 çıktı bozuldu motorları kalitesi düştü :( yeni düzeltmeler arayışına girmezlerse işleri zor bu sene çetin olacak piyasada çok motor var hem daha iyi olacak kaliteleri bence öğle görüyorum çinliler baya atak yaptılar çünkü
Evet bugün ybr 125 aldım çarsamba günü anahtar teslim yapcaklar... Rodajı nasıl yapmalıyım yardım edebilecek varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Mavi renk 2012 model
ilk 1000 kmde 60 - 70 i geçme yorma motoru yeter başka bişeye gerek yok[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=UCjYS...eature=related
beyler adamlar aşmış :D
Şu an bu konu içerisinde 382 kullanıcı var. (0 üye ve 382 misafir)