Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Aralık 2011, 00:08
kanka dizliklerini da tak düşünce bi işe yararlar dizin kanamaz... boksör çizmelerinide giymeyi ihmal etme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
02 Aralık 2011, 00:10
zaten öyle gittim kanka rahat ol
-
02 Aralık 2011, 00:13
ooo o zaman senin takım heralde yenilmez baksana takımda bi adet süper man var
-
02 Aralık 2011, 00:33
polis__1985 adlı üyeden alıntı
Beyler ben yeni üye oldum siteye ...
aslında çok Ybr 125 kullandım 2 kez batı türkiye turu yaptım o motorla ama şuan da şırnakta polisim onun için sattım...
bir kaç ay sonra antalya'ya tayin isteyeceğim ve tekrar motosiklet almak istiyorum yine gözüm ybr'de ama bnmki 2004 model orjinal japondu bildiğim kadarıyla 2005'ten sonra çin olmaya başlamış kullanan arkadaşlar bilir yeni model Ybr'ler nasıl ve ücretler ne durumda ???
hoş geldin abi aramıza tayinin alanyaya çıkarsa gezecek arkadaşın kardeşin var demektir bilgin olsun bende uzun yolu severim :D
F54 adlı üyeden alıntı
abi keyfine diyecek yok soba olduğundan atletle duruyon biz burada ufo ile ısınalım diye uğraşalım :D
polis__1985 adlı üyeden alıntı
ya bnmki çok temizde 30bin ben yol yaptım hiç sorun çıkarmadı çok memnundum ama şimdi çinler kafamı karştırmıyor değil.
bide şu apache'ler tip olarak kafamı karıştırıyor kalitesi hakkında bilgisi olan war mı
biliyorum burası
ybr'cilerin yeri bende bir
ybr'ciyim ama yinede fikrinizi almak istedim kızmazsanız ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6069199/detay/
alanyadaymış motor :D ama abi uzun yol çok yapan biriysen sana titreşimsiz bir motor gerek
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
daha neler görecez :D
aynen öğle yakında neler görecez bakalım bu çinliler bizi şaşırtmaya devam ediyor
-
02 Aralık 2011, 00:40
F54 adlı üyeden alıntı
ooo o zaman senin takım heralde yenilmez baksana takımda bi adet süper man var
ee nede olsa eski futbolcuyuz beyaw
fat280 adlı üyeden alıntı
hoş geldin abi aramıza tayinin alanyaya çıkarsa gezecek arkadaşın kardeşin var demektir bilgin olsun bende uzun yolu severim :D
abi keyfine diyecek yok soba olduğundan atletle duruyon biz burada ufo ile ısınalım diye uğraşalım :D
alanyadaymış motor :D ama abi uzun yol çok yapan biriysen sana titreşimsiz bir motor gerek
aynen öğle yakında neler görecez bakalım bu çinliler bizi şaşırtmaya devam ediyor
ne kadar hızlı geldin be fatihim
-
02 Aralık 2011, 00:48
K o r @ y adlı üyeden alıntı
eee işte fatih ler böyle hızlı seni de şike den içeri atmasınlar dikkat li ol....
-
02 Aralık 2011, 00:51
F54 adlı üyeden alıntı
eee işte fatih ler böyle hızlı seni de şike den içeri atmasınlar dikkat li ol....
aslında bi şike yapsam Fazer8 i alırım nasıl
kanka sizin oradaki motorcular da ben cam aparatı bulurmuyum
-
02 Aralık 2011, 00:54
merhabalar ybr tutkunları
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5884056/detay/
soran eden olursa aklınızda olsun saygılar
-
02 Aralık 2011, 00:55
mrsago adlı üyeden alıntı
hayırdır yahu bu ayrılın sebebi ne? motorunda temizmiş
-
02 Aralık 2011, 00:59
aslında motorumu hiçbir motora değişmem ama boylu ve kilolu biriyim kışın neyse ama yazın çadırımı şişme yatağımı mangalımı havlumu falan filan işte yüklediğim zaman hanıma oturacak yer kalmıyor :D istemedende olsa cbf zamanı geldi düşüncesindeyim...
-
02 Aralık 2011, 01:00
motor güzelmiş hayırlısı olsun keşke bende istanbulda olsaydım senin zenon a talip olurdum cüzzi bi miktara anlaşabilirdik ama malesef
-
02 Aralık 2011, 01:01
aslında motorumu hiçbir motora değişmem ama boylu ve kilolu biriyim kışın neyse ama yazın çadırımı şişme yatağımı mangalımı havlumu falan filan işte yüklediğim zaman hanıma oturacak yer kalmıyor :D istemedende olsa cbf zamanı geldi düşüncesindeyim...
tabiki bu iş böyledir.. ihtiyacı karşılamıyorsa sıkıntı çıkarır.. ama ybr 250 bak.. cbf te çok geniş değil
-
02 Aralık 2011, 01:02
F54 adlı üyeden alıntı
motor güzelmiş hayırlısı olsun keşke bende istanbulda olsaydım senin zenon a talip olurdum cüzzi bi miktara anlaşabilirdik ama malesef
xenonu motorun üstünde vereceğim ben oyle aldım öyle satıcam satılan maldan birşeyler sökmek yakışıkalmaz bana göre bu arada sakaryaya çok gidip gelirim
-
02 Aralık 2011, 01:03
e abi hızır gibiyizdir
motor baya temizmiş kardeş hayırlısı olsun
kardeş illa cbf alacaksan sana tavsiyem 2010 ve öncesi al yeni kasa alma
-
02 Aralık 2011, 01:03
F54 adlı üyeden alıntı
git paraya biraz kıy da riallide sizin yuvarlak farın xenon olanı var onu al..
-
02 Aralık 2011, 01:08
benimde düşüncem 2010 almak ama hani derlerya ilk sen bineceksin kafan rahat olacak bu yüzden 2012 sıfır düşünüyorum
koray kardeş ybr 250 sahibi olmayı istediğim bi motor ama fiyatı şimdilik beni aşıyor daha ilerde inşallah
-
02 Aralık 2011, 01:12
xenonu motorun üstünde vereceğim ben oyle aldım öyle satıcam satılan maldan birşeyler sökmek yakışıkalmaz bana göre bu arada sakaryaya çok gidip gelirim
ok sakarya ya geleceğin zaman konuya yaz bende elbet cevap veririm sanırım karasu veya kefken taraflarına geliyorsundur.
evet koray parayı kıyacağım ama başka önceliklerim var bak daha dün 235 tl harcadım yoksa zenon da aklımda yani motoru satmayı düşünmediğim için aksesuar çalışmaları ilk bahar da başlar far ve sinyalleri ilkönce değişeceğim...let sinyal yapacağım beyaz olandan...
-
02 Aralık 2011, 01:15
F54 adlı üyeden alıntı
ok sakarya ya geleceğin zaman konuya yaz bende elbet cevap veririm sanırım karasu veya kefken taraflarına geliyorsundur.
evet koray parayı kıyacağım ama başka önceliklerim var bak daha dün 235 tl harcadım yoksa zenon da aklımda yani motoru satmayı düşünmediğim için aksesuar çalışmaları ilk bahar da başlar far ve sinyalleri ilkönce değişeceğim...let sinyal yapacağım beyaz olandan...
oo kanka bende 4 lü sinyal takacam .. birlikte yaparız birşeyler
-
02 Aralık 2011, 01:20
oo kanka bende 4 lü sinyal takacam .. birlikte yaparız birşeyler
ama bende para yok şuan yaza doğru uyar.. ben kaçar herkeze ii geceler
-
02 Aralık 2011, 01:22
F54 adlı üyeden alıntı
ama bende para yok şuan yaza doğru uyar.. ben kaçar herkeze ii geceler
tamam kanka ..hadi iyi geceler sana..
bende kaçar beyler yarın görüşürüz ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)
Bu Konudaki Etiketler