Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Aralık 2011, 14:47
bende fatihe katılıyorum elektriksel bir arıza var muhtemelen.. servis yerine de iyi bir ustaya götürmeni tavsiye ederim.. belki çok basit bir iş olabilir servis pahalıya yapar
Reklamlar
-
01 Aralık 2011, 15:12
Bir kızı çok sevmiştim gitmiştik istemeye..Pahalı bir çikolata bir buket çiçek ile..Takım elbiseyi giyip atladık bir taksiye.. başladık gitmeye kızın evine..Hoşgeldiniz fasılları,nasılsın ayakları..Sordular benim babama ne iş bu delikanlı..NALÇACIDA evi varmı.Kıyak bir arabası acep mutlu edermi bu güzel kızı..babam dedi ne evi var nede bir arabası çalışmıyor şuan zaten yoktur fazla parası..Ama sevmişlerdir madem verin artık şu kızı seveni ayırmanın çoktur günahı..Annesi atladı hemen aşk karın doyurmas ki iki çıplak bir hamamda asla oynanmaz ki..E motorcuymuş zaten bellidir ki serseri..Biz size bu kızı hiç vermeyiz ki babam dedi benim oğlum serseri falan değil aslan gibi delikanlı, yüreği yerindedir..Suç sizde değil, sizlerden kız isteyenlerdedir.bu iş paradan değil yürektendir.Şimdi nemi yapmaktayım yollara bakmaktayım.Elimdeki sigarayla deplasman yolundayım boğazım kurudukça ben biramı yudumlarım.Bana kız vermeyenin ta ...
selam olsun benden sizlere....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Aralık 2011, 16:21
fat280 adlı üyeden alıntı
abi anlattığına göre bencede karburatör sensörlerinden yada elektriksel bir arıza olabilir sebebi kontağı aç kapa yapınca düzeliyor demenden dolayı görünen o
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bende fatihe katılıyorum elektriksel bir arıza var muhtemelen.. servis yerine de iyi bir ustaya götürmeni tavsiye ederim.. belki çok basit bir iş olabilir servis pahalıya yapar
umarım garantisi bitmeden bu işi hallederim,yoksa bana kaçacak,daha önce buna çok benzer bir arızayı fazer'im varken yaşadım,gerçi o enjeksiyonlu ama onda da bu TPS sensörü vardı ve garanti kapsamında değiştirildi.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Bir kızı çok sevmiştim gitmiştik istemeye..Pahalı bir çikolata bir buket çiçek ile..Takım elbiseyi giyip atladık bir taksiye.. başladık gitmeye kızın evine..Hoşgeldiniz fasılları,nasılsın ayakları..Sordular benim babama ne iş bu delikanlı..NALÇACIDA evi varmı.Kıyak bir arabası acep mutlu edermi bu güzel kızı..babam dedi ne evi var nede bir arabası çalışmıyor şuan zaten yoktur fazla parası..Ama sevmişlerdir madem verin artık şu kızı seveni ayırmanın çoktur günahı..Annesi atladı hemen aşk karın doyurmas ki iki çıplak bir hamamda asla oynanmaz ki..E motorcuymuş zaten bellidir ki serseri..Biz size bu kızı hiç vermeyiz ki babam dedi benim oğlum serseri falan değil aslan gibi delikanlı, yüreği yerindedir..Suç sizde değil, sizlerden kız isteyenlerdedir.bu iş paradan değil yürektendir.Şimdi nemi yapmaktayım yollara bakmaktayım.Elimdeki sigarayla deplasman yolundayım boğazım kurudukça ben biramı yudumlarım.Bana kız vermeyenin ta ...
selam olsun benden sizlere....
selamlar,hayırlı teskereler
-
01 Aralık 2011, 19:29
fatih ybr gayet güzelmiş yakından görmek gerek tip olarak ybr ye benziyor ama birde sorunsuzluk olarak ybr ye benziyor mu?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Aralık 2011, 19:39
-
01 Aralık 2011, 19:52
aslında yağ filtresi olsa daha güzel olurdu arada bi değiştirip veya temizliğini yapsak daha güzel olurdu en azından yağın içindeki metal parçalarını temizlemek motor sağlığı açısından ii ama bizim öyle bi şansmız yok...
-
01 Aralık 2011, 19:56
F54 adlı üyeden alıntı
aslında yağ filtresi olsa daha güzel olurdu arada bi değiştirip veya temizliğini yapsak daha güzel olurdu en azından yağın içindeki metal parçalarını temizlemek motor sağlığı açısından ii ama bizim öyle bi şansmız yok...
fatihim bizdede yağ filtresi var ama debriyajla birlikte değişiyormuş.. yani 100,000 de 1 defa
-
01 Aralık 2011, 19:59
kanka her şeyi ile aynı da tek eksiği sağlam değil..
Bende biraz önce yağımı değiştirdim... motor rahatlamıştır biraz..
Allahtan yağ filtresi yok motorun pek uğraşmıyorsun ...
Abi bilgilendireyim sizide. Motoru gösterdim benim ustaya. Hicbir sorun yok dedi. Vites geçişlerin biraz sert oda yag degişince yumuşar dedi. Debriyajda falan bişey yokmuş. Motor canavar gibi. Yagını da kontrol ettik eksiltmemiş. Tabi henüz. İllaki eksilticek. Yarın götürüp zincirimi gerdiricem. Hemde yaglatırım. Az da olsa içim rahatladı. Moralim düzeldi.
-
01 Aralık 2011, 20:11
-
01 Aralık 2011, 20:34
fatihim bizdede yağ filtresi var ama debriyajla birlikte değişiyormuş.. yani 100,000 de 1 defa
evet o yüzden ama sert kullanımda bu bi dez avantaj haberin olsun fazla yüksek devir çevirmeyani debriaj balatası bittiğinde yağ filtresi de değişiyor...
-
01 Aralık 2011, 20:36
F54 adlı üyeden alıntı
evet o yüzden ama sert kullanımda bu bi dez avantaj haberin olsun fazla yüksek devir çevirme
yani debriaj balatası bittiğinde yağ filtresi de değişiyor...
aynen kanka ..bi konu açtım baksana bi .. biraz sonra gidecek güncel tut kanka konuyu
-
01 Aralık 2011, 20:38
oooo güzel haber walla...
daha ne istiyorsun boşuna kendini yıprattın üzüldün
hadi bakalım geçmiş olsun.. bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur
Aynen abi. Şimdi rahatım. Ama yinede temkinli olmakta fayda var. Dikkat edicem tekrar aynı şey olursa sıkıntı yaşamayalım.
-
01 Aralık 2011, 20:51
F54 adlı üyeden alıntı
fatih ybr gayet güzelmiş yakından görmek gerek tip olarak ybr ye benziyor ama birde sorunsuzluk olarak ybr ye benziyor mu?
abi kalitesini bende bilmem ama yedek parça olayı çok iyi olur şimdi en azından kaportasında kırılma olsa git aroranınkini misal ucuz sa yedek parçada bolluk olur çıkmasının zararı yok yararı var :D
syn022 adlı üyeden alıntı
Abi bilgilendireyim sizide. Motoru gösterdim benim ustaya. Hicbir sorun yok dedi. Vites geçişlerin biraz sert oda yag degişince yumuşar dedi. Debriyajda falan bişey yokmuş. Motor canavar gibi. Yagını da kontrol ettik eksiltmemiş. Tabi henüz. İllaki eksilticek. Yarın götürüp zincirimi gerdiricem. Hemde yaglatırım. Az da olsa içim rahatladı. Moralim düzeldi.
haydi gözün aydın kardeş sevindik sorun olmamasına
bu arada bugün karburatyörü temizledim motorun birde benzin filtresini hava ile temizledim iyi oldu :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
01 Aralık 2011, 20:54
dediklerin doğru fatih...
-
01 Aralık 2011, 21:08
abi kalitesini bende bilmem ama yedek parça olayı çok iyi olur şimdi en azından kaportasında kırılma olsa git aroranınkini misal ucuz sa yedek parçada bolluk olur çıkmasının zararı yok yararı var :D
haydi gözün aydın kardeş sevindik sorun olmamasına
bu arada bugün karburatyörü temizledim motorun birde benzin filtresini hava ile temizledim iyi oldu :D
Sagolasın abi teşekkür ettim.
-
01 Aralık 2011, 21:51
Beyler ben yeni üye oldum siteye ...
aslında çok Ybr 125 kullandım 2 kez batı türkiye turu yaptım o motorla ama şuan da şırnakta polisim onun için sattım...
bir kaç ay sonra antalya'ya tayin isteyeceğim ve tekrar motosiklet almak istiyorum yine gözüm ybr'de ama bnmki 2004 model orjinal japondu bildiğim kadarıyla 2005'ten sonra çin olmaya başlamış kullanan arkadaşlar bilir yeni model Ybr'ler nasıl ve ücretler ne durumda ???
-
01 Aralık 2011, 21:52
-
01 Aralık 2011, 21:58
polis__1985 adlı üyeden alıntı
aslında çok Ybr 125 kullandım 2 kez batı türkiye turu yaptım o motorla ama şuan da şırnakta polisim onun için sattım...
bir kaç ay sonra antalya'ya tayin isteyeceğim ve tekrar motosiklet almak istiyorum yine gözüm ybr'de ama bnmki 2004 model orjinal japondu bildiğim kadarıyla 2005'ten sonra çin olmaya başlamış kullanan arkadaşlar bilir yeni model Ybr'ler nasıl ve ücretler ne durumda ???
hoşgeldin yusuf kardeşim.. sana hayırlı görevler diliyorum.. allah yardımcın olsun ..
Ybr kullandıysan sana anlatmaya gerek yok..son çıkan kasa esd kasa olarak geçiyor..diğerlerinden farkı mikunu akıllı karbüratöre sahip olması.. buda benzin sarfiyatını biraz daha iyi hale getiriyor..dünyada çinin üretmediği hiç bir şey yok artık.. bu motorlarında çinde üretiliyor olması kötü olduğu anlamına gelmiyor.gayet başarılı sağlam titreşimsiz ve evladiyelik kullabileceğin motordur.. parça sıkıntısı yok.. bizim bakkal bile tamirinden anlar vaziyette..yani kısacası sorun istemiyorsan yol yaparım diyorsan bakımlarını düzenli takip edemesemde sorun çıkarmasın diyorsan al bi ybr derim ben.. fiyat olarakta 4200 anahtar teslim sanırım
-
01 Aralık 2011, 21:59
polis__1985 adlı üyeden alıntı
önceelikler hoş geldiniz umarım kalıcı olursunuz... fakat şu durumu bilmenizi isterim ybr değişik ülkelerde üretilmesine rağmen japon ya da hiç üretilmedi sizinki sanırım brazil üretimi oluyor 2005 sonrası çin de üretilmeye başladı.. fakat 04 modeller bizim motorlardan yani 2006 ve sonrası olanlardan daha güçlü +elektrik aksamı da farklı....başka fark yok fiyatlara gelince eli yüzü düzgün 2.el ybr 2700 ile 4100 arası değişiyor 4100 olan sıfır fiyatı..
-
01 Aralık 2011, 22:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 96 kullanıcı var. (0 üye ve 96 misafir)
Bu Konudaki Etiketler