netten bulduğum bir ybr resmi
netten bulduğum bir ybr resmi
Herkse merhaba! Sonunda uzun bi uğraş ve takip sonucu içimdeki motor aşkını daha fazla bastıramadım ve ilk motoruma sahip oldum.
Çok sevdiğim ve değer verdiğim bir abimin ( kendileri ybr süvarisidir ) gözü gibi baktığı ybr sini satın aldım; bana motorsiklet felsefesini öğreten ve elinden gelen yardımları hiçbir zaman esirgemeyen Erdem abime burdan sonsuz teşekkür ediyorum. Motorumun resimlerimi ilerki günlerde sizlerle paylaşabilirim.
Şimdi sizlerden bi iki ricam olacak eğer izmirde oturan ve müsait olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Malum sezon açılıyor o yüzden motorumun yağ değişimi; buji değimi gibi ufak tefek bakımlarını yaptırmak ve koruma demiri ile dizlik almak istiyorum bunu için bana önerebileceğiniz veya beraber gidebileceğimis bi usta tavsiye edersiniz çok sevinirim. İzmire daha yeni geldim kahramanları pek bilmiyorum; tüm servetimide motoruma yatırdığım için hem güvene bileceğim hemde fiyat olarak uygun bi yer olması lazım değilmi
Şimdilik bu kadar daha önce ki paylaşımlarınızı tek tek okudum sayılır herkesin ellerine sağlık diliyorum!!
Tüm ybr cileri bekliyorum!!! EVRENEDINCIK@hotmail
Bu fotodaki motorda elcik ısıtmada mı var yoksa
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
sonix motora çok iyi bakıyosun far grubu harika olmuş, çok yakışmış. buk adar parlak ve temiz nasıl tutuyorsun motoru motor aşkı bu olsa gerek...
@hayaletfilo hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız belasız binersin inşallah.
@sonix Bu grenaj, orjinal 2004 grenajı deme sakın!Çok harika bakıyor ya ben de bundan istiyorum...
zamanla alışırsın merak etme ilk aldığında böyle hissediyor insan, yalnız gidon kilidini unutma, normal kalın zincirle sabit biryere kitle o hep orda kalsın üşenmeden bütün kilitleri tak, brandan yoksa araba için branda metre ile satan yerler var en azından onlardan al üst kısımdan itibaren güzelce ört, ayrıca çamaşır ipiyle brandayı bağla rüzgardan uçup gitmesin.sonra bildiğin bütün duaları oku en azından besmelesiz motorunu bırakma binerkende besmelesiz binme.yeni motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle bin Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
SUZUKİ BURMAN UH 200
ya benim ön frenin balatalar bitmiş.yedek parçacıya gittim bugün.Ön fren balatası aldım.bir çifti 5 Ytl.Sanırım orjinal değil ama idare eder.Markasıda Sucan
Pierzig gel vereyim gel.....
Arkadaşlar bu arada benim çan çinçong kask yarıldı.Yere düştü yarıldı..Yeni sağlam bir kask almak istiyorum .Tavsiye marka model verirseniz iyi olur
Bugün sordum ama siyah kask vardı.45 ytl ama bildiğimiz çin kaskı.Safebet marka 45 oraya vereceğime 3-5 daha koyup bilindik sağlam markadan alırım.
sonix
GEl beraber alalım indirim yaparlar. walla bende alıcam ama bekliyorum.Alıncaya kadar kursa dolmuşla gidicem napalım
Antalya da mayıs ayında motosiklet ve motosiklet aksesuarları fuarı varmış.Fuarı bekliyeceğim.
ohoo sonix abi ne güzel motorun varya ben yaza almayi düşünüyorum senin motor cbf 150 ye 100 basar bence o kafa granajı waoow müthiş harika
Alete Güzel Bak
enis89 motor benim değil.netten buldum
.Mesajı düzlettim
kask alirken icei-22(tam yazilisini bilmiyorum) gibi bir onayinin olmasii en onemli kriterlerden ,
uygun fiyatli olarak lazer -nolan, airoh- iyidir
ama neden bi shubert veya shoei olmasin
Ege Dis Hek Fak
Feyizoğlu.com dan Airoh markanın en ucuzunu aldım (Avatarda görünen) kargo dahil 133 ytl.(İtalyan).Daha önce hep çinli kullanıyordum ve airoha ödediğim paranın çok fazlasını verdim çin mallarına.Şimdi çok memnunum.Çinlilerden en az 10 kat iyidir...
resmi de bu.Çizilmez beyaz vizörlü,ayrıca bi dayanıklılık belgesi de var.şimdi hatırlayamadım...
Hayati abi beni yüreklendirdin bende senin kasktan [Airoh Speed Fire Sport] almadan önce bi kamoyu yokluyayımm dedim bu iki kasktan hangisini tercih edeyim arkdaşlar :S
Lazer'in bi eksisi war oda siyah vizörü.Geceleride sürecegimden görüş zorlugu cekecegim muhtemel ama artısıda İzmiri'n güneşinden koruyacak olması,bazen güneş gözümü feci şekilde kamaştırabiliyor.
Lazer LZ6 BONES Kask
http://www.ekonomikticaret.com/ekono..._id=spmsozen39
Airoh Speed Fire Sport
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44272
Ön disk balatasını değiştirelim.
1.İlk önce resimde görüldüğü gibi 12-13 anahtar yardımıyla işaretli vidayı sökelim.
2.Vidayı söktükten sonra disk aparatını yukarıya doğru kaldıralım.
3.Yine şekilde gösterilen balataları kendimize doğru çekerek çıkartalım.Öbür tarafta bulunan balatayıda sökeceğiz tabiki
4.Yeni balatarı aynı söktüğümüz gibi yerine takıyoruz.Balatının iç tarafı diske bakacak.
5.Balataları yerleştirdikten sonra vidayıda sıkıp kapatıyoruz.
slmlar arkadaşlar be n mondial zat 150 sahibiyim ybr125 satın almayı düşünüyorum yorumları olan varmı yada takasa girecek varmı???
Yorum olarak sana Almada yaninda yat derim neden dersen son derece saglam kendini kanıtlamış krank dengeleyici balans sistemi var uzun yol yapabilirsin zat150 den az yakar hemde baya fark olur hesaplı çıkarsın
sonix abi bu ybr neden ön disk firene çif piston kalibleri fren koymamiş?
biz koyabilirmiyiz durdurabiliyormu minnacik şey
enis89 teşekkürler.
takas eden varsa burdayım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)