Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

netten bulduğum bir ybr resmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125

:)

Herkse merhaba! Sonunda uzun bi uğraş ve takip sonucu içimdeki motor aşkını daha fazla bastıramadım ve ilk motoruma sahip oldum.

Çok sevdiğim ve değer verdiğim bir abimin ( kendileri ybr süvarisidir ) gözü gibi baktığı ybr sini satın aldım; bana motorsiklet felsefesini öğreten ve elinden gelen yardımları hiçbir zaman esirgemeyen Erdem abime burdan sonsuz teşekkür ediyorum. Motorumun resimlerimi ilerki günlerde sizlerle paylaşabilirim.

Şimdi sizlerden bi iki ricam olacak eğer izmirde oturan ve müsait olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Malum sezon açılıyor o yüzden motorumun yağ değişimi; buji değimi gibi ufak tefek bakımlarını yaptırmak ve koruma demiri ile dizlik almak istiyorum bunu için bana önerebileceğiniz veya beraber gidebileceğimis bi usta tavsiye edersiniz çok sevinirim. İzmire daha yeni geldim kahramanları pek bilmiyorum; tüm servetimide motoruma yatırdığım için hem güvene bileceğim hemde fiyat olarak uygun bi yer olması lazım değilmi

Şimdilik bu kadar daha önce ki paylaşımlarınızı tek tek okudum sayılır herkesin ellerine sağlık diliyorum!!

Tüm ybr cileri bekliyorum!!! EVRENEDINCIK@hotmail

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Bu fotodaki motorda elcik ısıtmada mı var yoksa
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

osmanfeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    sonix motora çok iyi bakıyosun far grubu harika olmuş, çok yakışmış. buk adar parlak ve temiz nasıl tutuyorsun motoru motor aşkı bu olsa gerek...

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    @hayaletfilo hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız belasız binersin inşallah.
    @sonix Bu grenaj, orjinal 2004 grenajı deme sakın!Çok harika bakıyor ya ben de bundan istiyorum...

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    Alıntı hudalfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geceleri nasıl bırakıyorsunuz. apartmanda oturduğumuzdan mecburen sokağa park edeceğim. iki tane kilit sistemi aldım. birde zincir aldım. korkuyorum. garajımız yok. otoparkımız yok. mecbur dışarda duracak. bugüne kadar hiç sorun yaşayan oldumu? ayrıca yağmur falan yağarsa üstünü hergece kapatmalımıyız.
    korkumdan dışarı çıkartamıyorum ki? kullanayım
    çok seviyorum motorumu. daha yeni aldım.
    içim müsterih olsun mu? rahat rahat kapının önüne park edeyim mi?
    Not: saçma gelebilir ama napayım.
    zamanla alışırsın merak etme ilk aldığında böyle hissediyor insan, yalnız gidon kilidini unutma, normal kalın zincirle sabit biryere kitle o hep orda kalsın üşenmeden bütün kilitleri tak, brandan yoksa araba için branda metre ile satan yerler var en azından onlardan al üst kısımdan itibaren güzelce ört, ayrıca çamaşır ipiyle brandayı bağla rüzgardan uçup gitmesin.sonra bildiğin bütün duaları oku en azından besmelesiz motorunu bırakma binerkende besmelesiz binme.yeni motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle bin Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
    SUZUKİ BURMAN UH 200

bundan satılıyorsa bende istiyorum.Bu resmi başka bir yerden buldum.benim değil yani

Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @sonix Bu grenaj, orjinal 2004 grenajı deme sakın!Çok harika bakıyor ya ben de bundan istiyorum...

Osmanfeza motoru her pazar pasta cila yapıyorum.Daha parlak ve daha temiz duruyor

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osmanfeza motoru her pazar pasta cila yapıyorum.Daha parlak ve daha temiz duruyor
    Biraz bizede gönder pasta HEp kendini düşünüyorsun
    @hayaletfilo BU arada hayırlı olsun ben sana özelden tavsiyede bulunurum ne nerde ucuz nerde kampanya war vs...

ya benim ön frenin balatalar bitmiş.yedek parçacıya gittim bugün.Ön fren balatası aldım.bir çifti 5 Ytl.Sanırım orjinal değil ama idare eder.Markasıda Sucan

Pierzig gel vereyim gel.....

Arkadaşlar bu arada benim çan çinçong kask yarıldı.Yere düştü yarıldı..Yeni sağlam bir kask almak istiyorum .Tavsiye marka model verirseniz iyi olur

Bugün sordum ama siyah kask vardı.45 ytl ama bildiğimiz çin kaskı.Safebet marka 45 oraya vereceğime 3-5 daha koyup bilindik sağlam markadan alırım.

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    sonix
    GEl beraber alalım indirim yaparlar. walla bende alıcam ama bekliyorum.Alıncaya kadar kursa dolmuşla gidicem napalım

Antalya da mayıs ayında motosiklet ve motosiklet aksesuarları fuarı varmış.Fuarı bekliyeceğim.

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    ohoo sonix abi ne güzel motorun varya ben yaza almayi düşünüyorum senin motor cbf 150 ye 100 basar bence o kafa granajı waoow müthiş harika
    Alete Güzel Bak

enis89 motor benim değil.netten buldum

.Mesajı düzlettim

gdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 YBR idi .2014 cbr250r simsiyah
    kask alirken icei-22(tam yazilisini bilmiyorum) gibi bir onayinin olmasii en onemli kriterlerden ,

uygun fiyatli olarak lazer -nolan, airoh- iyidir

ama neden bi shubert veya shoei olmasin
    Ege Dis Hek Fak

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Feyizoğlu.com dan Airoh markanın en ucuzunu aldım (Avatarda görünen) kargo dahil 133 ytl.(İtalyan).Daha önce hep çinli kullanıyordum ve airoha ödediğim paranın çok fazlasını verdim çin mallarına.Şimdi çok memnunum.Çinlilerden en az 10 kat iyidir...

Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem sayfamız güncellensin,hemde değişik bir yaklaşım başlatalım

Sahibinin, mesaisinin bitmesini bekleyen kask ve ybr.

resmi de bu.Çizilmez beyaz vizörlü,ayrıca bi dayanıklılık belgesi de var.şimdi hatırlayamadım...

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Hayati abi beni yüreklendirdin bende senin kasktan [Airoh Speed Fire Sport] almadan önce bi kamoyu yokluyayımm dedim bu iki kasktan hangisini tercih edeyim arkdaşlar :S
    Lazer'in bi eksisi war oda siyah vizörü.Geceleride sürecegimden görüş zorlugu cekecegim muhtemel ama artısıda İzmiri'n güneşinden koruyacak olması,bazen güneş gözümü feci şekilde kamaştırabiliyor.

Lazer LZ6 BONES Kask
    http://www.ekonomikticaret.com/ekono..._id=spmsozen39
    Airoh Speed Fire Sport
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44272

Ön disk balatasını değiştirelim.

1.İlk önce resimde görüldüğü gibi 12-13 anahtar yardımıyla işaretli vidayı sökelim.
    2.Vidayı söktükten sonra disk aparatını yukarıya doğru kaldıralım.
    3.Yine şekilde gösterilen balataları kendimize doğru çekerek çıkartalım.Öbür tarafta bulunan balatayıda sökeceğiz tabiki
    4.Yeni balatarı aynı söktüğümüz gibi yerine takıyoruz.Balatının iç tarafı diske bakacak.
    5.Balataları yerleştirdikten sonra vidayıda sıkıp kapatıyoruz.

iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    slmlar arkadaşlar be n mondial zat 150 sahibiyim ybr125 satın almayı düşünüyorum yorumları olan varmı yada takasa girecek varmı???

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Alıntı iskenderunlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar arkadaşlar be n mondial zat 150 sahibiyim ybr125 satın almayı düşünüyorum yorumları olan varmı yada takasa girecek varmı???
    Yorum olarak sana Almada yaninda yat derim neden dersen son derece saglam kendini kanıtlamış krank dengeleyici balans sistemi var uzun yol yapabilirsin zat150 den az yakar hemde baya fark olur hesaplı çıkarsın

sonix abi bu ybr neden ön disk firene çif piston kalibleri fren koymamiş?
    biz koyabilirmiyiz durdurabiliyormu minnacik şey

iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    enis89 teşekkürler.
    takas eden varsa burdayım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler