Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Kasım 2011, 01:16
o zaman çarşamba takılalım gelmek isteyen gelsin kapımız açık herkeze mete yi falan arayıp yarın sayıyı belirliyeyim ben o zaman ona göre hamsi alayım birde salata ayarlayayım hem piknik hem sohbet yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
22 Kasım 2011, 01:19
tamam olur benim için sıkıntı yok bende ahmet abi irfan abiye söylerim sende mete abiye söyle takılırız ..evimiz yanyana yaw...
-
22 Kasım 2011, 01:26
evet mangalı yaparız sonra gider bi kahve de falan otuturuz bu hava da motorla gezmek hiç bana göre değil çay kahve takılırız yarın akşam gene son hazırlıklar tamamlanır inş bi yaramazlık olmaz komşu...
-
22 Kasım 2011, 01:32
F54 adlı üyeden alıntı
evet mangalı yaparız sonra gider bi kahve de falan otuturuz bu hava da motorla gezmek hiç bana göre değil çay kahve takılırız yarın akşam gene son hazırlıklar tamamlanır inş bi yaramazlık olmaz komşu...
şimdi irfan abi ile görüştüm münir diye arkadaşı var güzel bi abimiz onu alıp geliyom diyo.. bende ahmet babayı alırım inş. metede gelir takılırız
-
22 Kasım 2011, 01:42
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen abi adam tehlike
şaka bi yana bu alet için konjektör falan kuvvetlendirmek gerekiyor mu nasıl olacak bu yaw.. şimdi bi motor ustasına da götürmek istemiyorum adamlar hiç temiz çalışmıyor durup dururken motorumu çizdiremem
abi konjektörü ve altarnatörü büyütmen gerek gerçekte ama bunu yapmak maliyetli olacağından sana önceden de dediğim gibi en azından gündüz rahat etmen için fara açma kapama düğmesi koyman gerek
bu arada mangallar yanıyor bakıyorum yeyi,n için bizede gönderim artanları bakam
-
22 Kasım 2011, 01:46
fat280 adlı üyeden alıntı
abi konjektörü ve altarnatörü büyütmen gerek gerçekte ama bunu yapmak maliyetli olacağından sana önceden de dediğim gibi en azından gündüz rahat etmen için fara açma kapama düğmesi koyman gerek
bu arada mangallar yanıyor bakıyorum yeyi,n için bizede gönderim artanları bakam
fatihim farın kapanmaması lazım.. bilmiyorum ya nasıl yapcaz.. ben bi takayım da baktım akü yiyor çıkartırım satarım.. ama motorun herhangi bi aksamına zarar vermez demi yakmaz sağı solu
-
22 Kasım 2011, 01:48
şimdi irfan abi ile görüştüm münir diye arkadaşı var güzel bi abimiz onu alıp geliyom diyo.. bende ahmet babayı alırım inş. metede gelir takılırız
tmm koray ben münir abiyi bilirim çok tatlı güler yüzlü bi abi yani benimnumaram 5392498951 ona göre haberleşiriz ben yarın gece çalışıyorum çarşamba saat 12 30 gibi buluşuruz...
-
22 Kasım 2011, 01:52
F54 adlı üyeden alıntı
tmm koray ben münir abiyi bilirim çok tatlı güler yüzlü bi abi yani benimnumaram 5392498951 ona göre haberleşiriz ben yarın gece çalışıyorum çarşamba saat 12 30 gibi buluşuruz...
tamam fatihim telelfonlaşırız şimdi çağrı attım sana
-
22 Kasım 2011, 01:56
tamam fatihim telelfonlaşırız şimdi çağrı attım sana
çağrı geldi yarın ben seni öğlenden sonra ararım sende ozaman a kadar ahmetle irtibata geçmiş olursun ona göre hazırlıkları tamamlar bakarız keyfimize ben yarın gece buralar da olamam nöbetteyim diye ama tel 24 saat açık olur bi yaramazlık olursa gene haber ederiz birbirimize
-
22 Kasım 2011, 01:58
F54 adlı üyeden alıntı
çağrı geldi yarın ben seni öğlenden sonra ararım sende ozaman a kadar ahmetle irtibata geçmiş olursun ona göre hazırlıkları tamamlar bakarız keyfimize ben yarın gece buralar da olamam nöbetteyim diye ama tel 24 saat açık olur bi yaramazlık olursa gene haber ederiz birbirimize
ok ben yarın ahmeti ararım sana dönerim.. şimdi irfan abi bana senin müsait olup olmadığını sordu aradı mı
-
22 Kasım 2011, 02:02
-
22 Kasım 2011, 02:23
son defa çıktım motorumla...
veda gezisi yaptım...
sahilde turladık beraber, aralara girdik, kimi zaman makasa, kimi zaman sol şerite...
kimi zaman aheste gittik ve geldik...
güzel bi üsküdar havası aldırdım ona, sonra maltepeye dönüş yaptık...
orada deniz havası aldırıp yerine koydum...
-
22 Kasım 2011, 02:35
-unnamed- adlı üyeden alıntı
son defa çıktım motorumla...
veda gezisi yaptım...
sahilde turladık beraber, aralara girdik, kimi zaman makasa, kimi zaman sol şerite...
kimi zaman aheste gittik ve geldik...
güzel bi üsküdar havası aldırdım ona, sonra maltepeye dönüş yaptık...
orada deniz havası aldırıp yerine koydum...
daha dur sen satış verince daha da koyacak sana ben çok güzel bilirim o günleri yaşadım gördüm..
-
22 Kasım 2011, 02:37
hacı bu akşam yzf sürdüm...
aklımı çeldi yine o motor hep aklımda napsam diye dşünüyorum yav...
içim onda kalacak, tuzlu bi motor ama...
çok deli bi motor...
-
22 Kasım 2011, 02:41
hacı bu akşam yzf sürdüm...
aklımı çeldi yine o motor hep aklımda napsam diye dşünüyorum yav...
içim onda kalacak, tuzlu bi motor ama...
çok deli bi motor...
maddi durum el veriyorsa al nasıl olsa bekarsın sıkıştıran yok tur ama evli olsan cebindeki parayı nasıl tasarruf ettiririm diye kılı 40 yararsın ben bekar olsam cbr 250 veya gt250r alırım hemde siyah maddi durum el veriyorsa 250cc al yzf125 de ona yakındır bence
-
22 Kasım 2011, 02:46
hacım hyosung servisi kankam..
almak istesem alırım ama...
hyosung ne bilim içime sinen bi motor değil, görüyorum hallerini...
he yinede bakılmayacak bi motorda değil....
-
22 Kasım 2011, 02:48
bence seni 125 cc kesmez zaten ybr den 2 katı güçlü değil yzf ama gene de ben olsam 250 alırım neden mi en azından hızı tatmin eder görüntü güzel
-
22 Kasım 2011, 02:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6403960/detay/
şu gönlümü çeldi...
bakalım konuşurum yarın bi bu motorla...
olmadı buna yazılırım...
-
22 Kasım 2011, 03:03
güzele benziyor beğendiysen bence görüşmekte fayda var..
-
22 Kasım 2011, 04:08
Sana tavsiye
reflexiv adlı üyeden alıntı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)
Bu Konudaki Etiketler