beyler günaydın... karbon işini bende egzos üst krom kaplama yerine yapmak istiyorum ama kim yapar nasıl yapar bilmiyorum üzeri silmekten çizilmiş sanırım sebeb o veya bi kutu krom parlatıcı alıp uygulamam gerek
beyler günaydın... karbon işini bende egzos üst krom kaplama yerine yapmak istiyorum ama kim yapar nasıl yapar bilmiyorum üzeri silmekten çizilmiş sanırım sebeb o veya bi kutu krom parlatıcı alıp uygulamam gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
işte parlatıcı konusunda marka tavsiyesi gerekiyor aslında yaza doğru depoya da profesyonel cila uygulatmayı düşünüyorum yeni cila yeni heyecan şekli öyle derin çizik yok lakin ışıl ışıl gözükse daha çok isterim motora binmeyi fatih benim lakabım kılçık o yüzden ufak bi kılcal çizik olsa beni uyku tutmaz illa ki cirlop gibi olacak ki bende zevk alayım
Benim gibi alın bu ciladan sonucuna inanamıyacaksınız
Ben bu büyük boydan almıştım hala kullanıyorum o kadar arabaya cila yapdım birde
HONDA
evet çok takıntılıyım egzos kararmasın diye yağmurlu havalarda siperlik takıyorum... benim motoru ebubekir gördü yakından çok temiz sıfır kadar güzel dedi aldığım adam da kış geliyor diye sattı zaten bana yani bu güze kadar yağmur görmemişti aman ben onu yağmurda sürüyorum temiz bakarım ama motora acımam yani basarım gazlarım o kadar....
Ben yağmur çamur kullandım genede sararma yok Zaten ilk alındığında olursa olur olmazsa korkmayın sararacak diye.Sararmanın nedenleri yanlış sübap ayarları , süper benzin birde ilk alınınca devirsiz kullanmadan oluyor sanırım aşırı ısınırsa.
HONDA
çamurdan bozulan egsoz manifolt undan bahsediyorum sararma elbette olmaz
beyler selamunaleykum...
bugün dolaşmadığım banka kalmadı terslik olacak ya kredi çıkmadı hiçbiyerden...
fazeri başkasına satıyoruz...
ben motoruda sattım, bakalım ne yapcaz:(
ne diyelim gün gelir kapında yatarlar kredi al diye kimi zaman da böyle olur yani... şimdi ne yapacaksın..
hacım kızdığım nokta, kalkıp bana 5000 limitli kart yolluyorlar kefilsiz koşulsuz...
şimdi 6000 lira kredi vermiyorlar anlayamadım...
maaş çalıştığım banka veririm dedi oda 36 ay...
10.000 liraya denk geliyor....
fena kafam bozuldu ya...
yzr r 125 bakacam herhalde, şimdilik aklımda o var ama..
varmı sizin tavsiiyeniz?
arkadaş bankaların işine kimse akıl erdiremez bende de bi kredi kartı var 8100 limit bunu verdiklerinde sigorta falan yoktu o derece düşün yani.. sen cbr 125 te baksan olmaz mı?illa yzf 125 e takılıp kalma sonuçta 2. eli yavaş bi model gene de sen bilirsin gtr 250 bak illa kaportalı bi motor alacaksan oda güzel bence ama cbr250 veya ninja ya karışma derrim biri pahalı diğeri ise daha yeni model yani..
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
sağlık olsun ne diyelim ki...
dediğiniz doğru olmadı cbr da bakacam..
şimdi sıfırının fiyatına bi bakayımda...
Abi 0 bakıcan da çok fazla stok yok sanırım. Ben tekirdağ'da bakmış benim motoru almadan önce. 2 tane vardı ellerinde 1'i test aracı diğeride siyahtı. Yani sen ne renk düşünürsün bilemem ama. Bende araştırıyım yzf bakayım 2010-2011'lere. Düzgün birşey bulursam paylaşırım burda. Belki bir faydamız dokunur.
Edirne'de var ama 8000 tl yazmış. Motoru biliyorum çok düzgün alet. Tabi 8000 vericek oldun mu gider 0'ını alırsın. Gerçi arayıp sormak lazım son fiyat neymiş. 7000 tl gibi alınır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9926909/detay/
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
eline sağlık abi iyi düşünmüşsün o yöntemi :D
ebubekir abi vardır bunda da bir hayır bence fazla moralini bozma hayırlısı
abi sıfırı yok diyorlar var olanlardada sayılı şubat martda gelecekmiş gelsede neden se artık öğle bir duyum var
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)