arabayla işim yok kardeşim artık...
heh araba alırsam, bi vosvos alırım kendime(:
bu aradada salı günü maxi geliyor inş. motoru almaya(:
arabayla işim yok kardeşim artık...
heh araba alırsam, bi vosvos alırım kendime(:
bu aradada salı günü maxi geliyor inş. motoru almaya(:
evet kardeşim inş. nasipse bu hafta içi alacağız bakalım fazeri...
arabayı vermek konusuna gelince pekte istekli değildim, aldığım fiyatın üstünde verdim ama gönllü hiç değildim..
Aldığım fiyatın 250 lira üstünü versinler düşünmem bile abi. Eğer harbiden vosvos niyetin falan varsa benim motoru aldığım dede'de var vosvos 1303 S Beyaz 2011 gümrük çıkışlı. Torununa sürpriz olarak aldı yaptı o arabayı. Torunu mal kıymeti bilmiyor vosvosun dilinden anlamıyor diye aldı geri şimdi satıcaklar arabayı. Bilgin olsun yani. Gerçi bana sorarsan ben hacı murat alırım. Bizim burda onlara filinta diyorlar. Alırım güzelce kaportayı elden geçiririm. Üzerinede 5 ileri doğan şanzımanı. Milletle dalga geçersin yolda. Kısmetse alıcam böyle bir tane fırsat kolluyorum
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Allah gönlüne göre versin inşaAllah kardeşim...
ama tofaşı sevmiyorum, büyük lafa tövbe almam(:
Valla biz tofaşın içinde büyüdük. Farklı bir ilgi duyuyorum. Burda minibüçü abilerim genelde şahin, doğan kullanıyorlar. Çok yakar çok yanlar diyorlar Tabi bende öyle yanlamak pati çekmek gibi durumlar yok ama ayrı bir havası var diye düşünüyorum tofaş'ın Eğer düzgününü bulursam Mazda 323 istiyorum aslında. Çok güzel arabalar. Japon yapmış yani. 93 model Mazda 323'ümüz vardı. Takasta almıştık. Aynı dönemde benim Doğan'ım vardı 2001 model 1.6 i.e'lerden. Nasıl birşeyse mazda'da 4 cam otomatiği klima elektrikli aynalar falan vardı. Benim doğanda hidrolik direksiyon ve elektrikli ön camdan başka birşey yoktu.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
eyvallah Fatihim(:
cümlemiz için kardeşim...
eyvallah fatih ağam...
vaybe ben motora bi müşteri bulsaydınm senin motora talip olacaktım hatta birkaç alıcı vardı sen sattıysan ben satmıyorum gözüm yeni kasaydı ama kısmet yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hacım verilmiş sözüm vardı...
daha motoru ilk aldım maxi abi satarsan haber vermezsen ahım kalsın demişti(:
başka birine gideceğine forumdan tanıdığım birine gitmesini bende isterim ağam ama...
dediğin gibi kısmet...
motor bugün 3200 km oldu...
daha onun için hiçbişey bu kilometre...
tabiki rodaj ı yeni bitmiş kısmet fiyatı özelden yazabilirmisin?
beyler birşey sorucam çin motorlarında genelde kitapçıklarında kullanım ömrü 10yıl yazıyor ybr kitapçığındada böyle birşey yazıyormu acaba ömürlük motor diye biliyorum
senin nasıl kullannacağına bağlı 10 yıl da eskiyecek motor değil bence çünkü malzeme kalitesi boya kalitesi gayet yeterli bende mondial vardı daha 1 yıl olmadan her yeri pas olmaya başladı ybr 3 yaşında hiçbir paslanma belirtisi yok gerisini sen düşün
s.a beyler yeni kasa ybremin camını söktüm karbom çekicem sizce nasıl olur .
Şu an bu konu içerisinde 180 kullanıcı var. (0 üye ve 180 misafir)