Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm sende haklısın zaten daha yolun başındasın 10-15 bin km ye kadar hiç bir sıkıntı olmaz motorda o zaman kadarda satarsın bence zaten hayırlısı olsun sadece sordum güle güle kullan tekrar
    bu arada 50-100 km de azalma olmaz zaten o kadarda değil motor yağını değiştirdikten ilk 1000 km dolduktan sonra azalmaya başlıyor benim bildiğim 1000 km ye kadar sıkıntı yoktur
    Bende yabancıyım motora. Tam bilemiyorum. Doğrudur yani 1000'den sonraysa. Motor gayet kuvvetli titreşim yok gibi bişey. Memnunum yani. Birtek sevmediğim yönü aynaları. Hiçbir işe yaramıyorlar malesef. Çok güzel çok kaliteli ama arkamı göremedikten sonra pek bir anlamı yok. Ybr aynası alıp takmayı düşünüyorum.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yabancıyım motora. Tam bilemiyorum. Doğrudur yani 1000'den sonraysa. Motor gayet kuvvetli titreşim yok gibi bişey. Memnunum yani. Birtek sevmediğim yönü aynaları. Hiçbir işe yaramıyorlar malesef. Çok güzel çok kaliteli ama arkamı göremedikten sonra pek bir anlamı yok. Ybr aynası alıp takmayı düşünüyorum.
    evet aynalarını sevmiyorlar galiba ben ybrnin aynalarını taktıklarını çok duydum cbf e
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    syn pazar günü kop gel sapanca gezisine(:
    yol yapmış olursun hemde(:

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Pazar günü havada güzel görünüyor

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    inş. güzel olur...
    koray senin rüzgarlığıda görmüş oluruz hem(:

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Aynen inceleriz .. izmitten kimler geliyor bi türlü bulamadım
    tek mi geleceğim yahu :(

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    hacım İrfan abi gelmiyormu?
    gerçi bu sıralar hiç göremiyoruz kendilerinide(:

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    walla bilmiyorum da metehan da gelmiyor. Benim de memleketten misafirim geliyor bakalım bi ayar çekmeye çalışacağım
    olmadı direkt buluşma yerine geleceğim

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    syn pazar günü kop gel sapanca gezisine(:
    yol yapmış olursun hemde(:
    Eyvallah abi. Başka zaman inşallah. Ben tatlı su motorcusuyum soğukta mümkün değil çıkmam yola. Buralarda geziniyorum o bile yetiyor bana. 300 km oldu motorum. Soğuk iliklerime işliyor Edirne soğuğu nasıldır bilirmisiniz?
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    slm arkadaşlar nasılsınız bakalım hafta sonu geliyor ve gezi planları yapıyorsunuz bakıyorum :D

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    a.s S.a beyler sinyal verdikten sonra sinyalin sesini duyan var mı merak ediyorum ben sadece motor çalışmıyorken duyuyorum sinyal sesini

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı RruDeBoyY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a.s S.a beyler sinyal verdikten sonra sinyalin sesini duyan var mı merak ediyorum ben sadece motor çalışmıyorken duyuyorum sinyal sesini
    evet motosiklet çalışmıyorken duyuluyor

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Alıntı sinan08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süpermiş ya Desenize heryer meyve bahçesi gibi mis kokacak

AYNEN KARDEŞİM DEĞİŞİK ÇEŞİTLERİ VARDA KOKUSUNU HİÇ DUYMADIM NASILDIR FARKEDIYO MU??
    Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi dedin hoş dedin de aga 2004 model (7 yaşında) motora 3.100 lira dedin 100 lira alım satım, 50 lira sigorta.eder 3,250 lira.tabi saygı duyarım, motor senin, istersen 3,500 dersin ve kimse bişey diyemez.bize de hayırlı satışlar demek düşer
    Evet doğru bizim Rafi 7 yaşında ama ruhu genç daha 12.000 km de hem soyuda asil safkan orjinal japondur kendisi diğerleri gibi çinlilerle kız alıp verip akraba olmamıştır yani hem ben sana tavsiye ederken illa bu fiyat olacak demedimki insan bi pazarlık için elimizi tutar (özelimize yazar) dı yafs her neyse sağlık olsun benim pişmanlığım yok çok şükür dediğin gibi alan alıversin gali bu arada F54 ün tavsiye ettiği motorda temiz bi şeye benziyor kaçırma da bisikletten kurtul bence
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    bisikletten kurtulmak olmaz agam anca kardeş gelir bisikletin yanına.bu arada bisikletim Salcano Astro 211 MD. çift papatya disk var bi de motor aldım mı yanına...4 tekeri bulmuş olurum.motor alma konusunda pusuya yattım bekliyorum resmen.bi yandan 0 ybr esd alıp uzuun yıllar kullanayım diyorum.ailem " maynun iştahlısın seneye yetmiyor deyip büyüğünü istersin " diyor .bi beden büyüğünü alıp seneye de süreyim diye de düşünüyorum.çok karmaşık bir ruh hali yani.hayırlısı

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hayır yanlış anlama bisikletten kurtul derken gezilere bisikletle gitmekten kurtul demek istedim sen hele küçüğünü bi alda büyütmek büyüğünü almak daha kolay inan havuzun başındaki can simidini takmış duran çocuk gibisindir şimdi bilirim biri itse seni havuza daha önce neden girmemişim dersin eminim --EGELİM 43 12055 KM-
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Sıfırdan
    hocam öncesinde motor deneyimim var.ilk kullandığım motor honda titandı.sonra 250lik chopper aldım. bu yaz antalyadan kocaeline geldim güzel bir gezi yaptım ve izmitte motoru sattım.şimdi dönüm noktasındayım işte.250likten 125e binince tork ve hız düşecek, peki bu durum beni rahatsız edecek mi?motordan beklentimi de tam bilmiyorum aslında.kumar oynuyor gibiyim şuan çelişkilerle dolu yani zihnim

Motosikleti
    bisikletten kurtulmak olmaz agam anca kardeş gelir bisikletin yanına.bu arada bisikletim Salcano Astro 211 MD. çift papatya disk var bi de motor aldım mı yanına...4 tekeri bulmuş olurum.motor alma konusunda pusuya yattım bekliyorum resmen.bi yandan 0 ybr esd alıp uzuun yıllar kullanayım diyorum.ailem " maynun iştahlısın seneye yetmiyor deyip büyüğünü istersin " diyor .bi beden büyüğünü alıp seneye de süreyim diye de düşünüyorum.çok karmaşık bir ruh hali yani.hayırlısı
    kardeş gel sana benim motordan alalım bisikletle kardeş olurlar 2 tane salcanon olur :D

Motosikleti
    Sıfırdan
    kardeş iyi diyorsun da satmak istersem ya da ne bileyim değiştirmek istediğimde elimden çıkarmam zor olur salcanoyu.akışına bıraktım motor olayını artık.hayırlısı olsun diyorum yani ;)

Motosikleti
    kardeş iyi diyorsun da satmak istersem ya da ne bileyim değiştirmek istediğimde elimden çıkarmam zor olur salcanoyu.akışına bıraktım motor olayını artık.hayırlısı olsun diyorum yani ;)
    orası doğru ona birşey diyemem ama uzun süre kullanırım dersen öneririm fiyatı ucuzluğundan parçada da sorun yok ybrnin parçalarını al al tak :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)

Bu Konudaki Etiketler