anıl sende bulamadın bi ybr
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3736295/detay/ bak bakalım fiyatı uygun geldi diğer ilanlar yaramaz sakaryadaki
anıl sende bulamadın bi ybr
---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3736295/detay/ bak bakalım fiyatı uygun geldi diğer ilanlar yaramaz sakaryadaki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar 2 hafta önce köpeğe çarpıp kaza yaptım,çok şükür en hafif şekilde atlattım,zavallı sersem köpek ise malesef öldü.motorda da bazı parçalar hasar gördü,çok şükür motorda da kritik bir hasar yok,birkaç parçayı motolizden birkaçını yereldeki bir parçacıdan tamamladım.bugün de 3 parçayı rialliden sipariş ettim,ama siparişi verdikten sonra bir güvensizlik hissettim,zira telefonla herhangi birine ulaşamadım,bu siteden alışveriş yapan oldumu aranızda ve herhangi bir sorunla karşılaştınızmı acaba ? gerçi şemsiye hesabı,siparişi verdim artık yapacak birşey yok.
rialliden bende sipariş vermiştim 3 günde geldi sıkıntı olmaz yani.. sana da geçmiş olsun..
Selam ybrciler benimde binmeyeli 1 ay olmuştur heralde.Bütün yağ süzüldü kartere
HONDA
ybrciler birde size danışayım dedim http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...di-yardim.html
laguna 2.0 140 beygir; 100 km hızda düz yolda anlık olarak 6 litre lpg yakıyor. ama gaza çok az dokunacaksınız ve hızınızı sabit tutacaksınız. azıcık bi yokuşa bile gelse 1 litre artıyor . 4000 km ortalaması 8 litre lpg desek 20 kuruş yakıyor. hyosung gt 250ler kadar yani.
motosikletlerin verimsiz olduğunu önceden de söylemiştim. lpgl otomobil 4 kişi ve bagajlarla neredeyse aynı hızlarda bir motosikletle aynı yakabiliyor.
aaa beyler bu havalarda motora binilir fakat işiniz varsa benim gibi hafta da 60 km kadar diğer günler yatar bak benim motor bu gün yattı yarın yatar gece 22 de yola çıkar işe gider gelirim olay bu kadar... şu an soba yanıyor kestaneler pişiyor gel keyfim gel yani
hacı abi sen sakaryanın neresindensin hemen geleyim çay kestane keyfine eşlik etmeye
81VATAN__54MEKÂN
çeşme meydanında oturuyorum ama kestaneler malesef bitti yani ama bir daha ki sefer haber veririm
hayattan fişi çekmiş haldeyim....
yarın arabıyıda veriyorum inşaAllah bir aksilik çıkmazsa....
bakalım mevlam neyler....
oo hayırlı olsun diyelim mi? fazer geliyor mu yani...
yok hacım arabayla fazer in alakası yok...
o parayla yne araba alacağım inş.
fazer yılbaşından sonra inş. alıyorum...
peki hayırlısı olsun hakkında...
Cenab-ı Hak, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.... (Amin...)
amin..ybr ye yol gözüküyor yani...
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)