Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    ohh maşallah yakınsınız tabiki ne güzel bol bol etkinlik bizim buralar soğuk soğuğu bırak kimseler yokki bi şeyler yapalım
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohh maşallah yakınsınız tabiki ne güzel bol bol etkinlik bizim buralar soğuk soğuğu bırak kimseler yokki bi şeyler yapalım
    Sizleride görmeyi tanışmayı çok isterdik. Belki bir gün inşAllah.

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende geleceğim inş.
    fazerla gelirim büyük ihtimal onunla gelirsem yanınızda yarım saat daha fazla kalırım, çünkü bana akşamında iş var...
    bi çay içip kaçıcam hemen...
    Tamam kardeşim inşallah gelebilirsin.
    Pazar günü iş mi olur, vay arkadaş
    Fazer can'dır
    "Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
    İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kardeşim inşallah gelebilirsin.
    Pazar günü iş mi olur, vay arkadaş
    Fazer can'dır
    vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirim
    Abicim aile herşeyden önemli, hiç sorun değil. Heleki minik bir yavrucak varsa, Allah korusun hepsini.
    Müsait bir zamanda görüşürüz inşallah. Bizde de annemler olacak. Eşimle ufaklık yanlız olmayacaklar o yüzden.
    Yengen vizesini alamazdım yoksa

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim aile herşeyden önemli, hiç sorun değil. Heleki minik bir yavrucak varsa, Allah korusun hepsini.
    Müsait bir zamanda görüşürüz inşallah. Bizde de annemler olacak. Eşimle ufaklık yanlız olmayacaklar o yüzden.
    Yengen vizesini alamazdım yoksa
    toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galiba

Motosikleti
    GSR600 K9
    toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galiba
    Canın sağolsun dostum, herşey nasip kısmet.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    neyse siz gidin bende pazartesi gider resim çekilir konuya atarım

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    fatih ağam bende öyle geçen sefer gelemediğimden gidecem...
    özledim milleti...
    yoksa bi çay içimlik bu havada motora binmem....
    kafama eserse jazz la arkalarından korteje katılırım(:

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kısmet işte ne yapalım durum ortada

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla abi 1 ay kadar oldu Skoda octavia'yı alalı araba 2500 km'de. 252 bin km'de Clio symbol sattık. Bana sorucak olursan binsende binmesende kapıdaki araba dizel olucak. Rahat rahat biniceksin. Tabi şimdi senin Jazz ufak birşey yakmıyor ama biz ne laguna'lar ne mazda 626'lar gördük ki şükrediyoruz dizele. Bir araba 14 litre yakar mı şehir içinde ya. O ortalamayı ekranda gösterme bari. İnsanın yüreğine iner. Bu arada bahsettiğim araba Laguna 2.0.
    laguna 2.0 ile 27 kmlik üniversitem ile işyerim arasını resmen "rush" yaparak 12-14 dakikada alırken ki bu arada 210+ gibi hızlarda giderken ortalama tüketimi 9.5 litre lpgden yukarı çıkaramadım. araba babamda ve 4000 kmlik ortalama tüketim 7.8 litre lpg. benzine alsak 1 litre daha düşüyor. anlık tüketimde 28 litre de gördüm ama dediğim gibi, anlık.

şu da var. mesela 100 km hıza çıkarken verdiğiniz gazı hiç değiştirmezseniz evet fazla yakıyor anlık 10-12 litre civarı. sabit hızla gitmenize rağmen. oysa ayağı gazdan çekip bi dokunursanız gene sabit hızda gidiyorsunuz ve ortalama tüketiminiz anlık olarak abartısız 6-7 litreye düşüyor.

yol bilgisayarı açık halde giderseniz aracın yakıt yakma karakterini çözersininiz. az yakmada bu faktör çok önemli.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek
    Bizede misafir gelecek memleketten.. ama araya sıkıştırıp gitmeyi düşünüyorum.. izmitten başka gelecek var mı acaba?

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    laguna 2.0 ile 27 kmlik üniversitem ile işyerim arasını resmen "rush" yaparak 12-14 dakikada alırken ki bu arada 210+ gibi hızlarda giderken ortalama tüketimi 9.5 litre lpgden yukarı çıkaramadım. araba babamda ve 4000 kmlik ortalama tüketim 7.8 litre lpg. benzine alsak 1 litre daha düşüyor. anlık tüketimde 28 litre de gördüm ama dediğim gibi, anlık.

şu da var. mesela 100 km hıza çıkarken verdiğiniz gazı hiç değiştirmezseniz evet fazla yakıyor anlık 10-12 litre civarı. sabit hızla gitmenize rağmen. oysa ayağı gazdan çekip bi dokunursanız gene sabit hızda gidiyorsunuz ve ortalama tüketiminiz anlık olarak abartısız 6-7 litreye düşüyor.

yol bilgisayarı açık halde giderseniz aracın yakıt yakma karakterini çözersininiz. az yakmada bu faktör çok önemli.
    Haklı olabilirsiniz ama. Benzinin fiyatının 5 lira olduğu günümüz şartlarında 6-7 litre bile çok uçuk bir rakam. Araba 4 gündür aynı yerinde yatıyor. Dizele bile binmiyorum motor var. Gerek duymuyorum.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache
    Harbiden doğru.. 5 yıl antalyada yaşadım eski günlerim aklıma geldi.

Motosikleti
    aynen abi haklısın apache dolu burada zaten o yüzden gezecek birini bulamıyorum :D

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben olsam yanlız takılırım uzaklarda akraba eş dost varsa onları ziyarete giderim.. ama bende öyle bi sorun yok kimse yoksa hanımı alırım arkaya gideriz körfezde bi çay içeriz dönüşte kazımpaşa da ızgara köfte oradan vur sapancaya dondurma yemeye maksat gezmek olsun yani

Motosikleti
    ben olsam yanlız takılırım uzaklarda akraba eş dost varsa onları ziyarete giderim.. ama bende öyle bi sorun yok kimse yoksa hanımı alırım arkaya gideriz körfezde bi çay içeriz dönüşte kazımpaşa da ızgara köfte oradan vur sapancaya dondurma yemeye maksat gezmek olsun yani
    abi zaten gezilerimin %80 i yalnızdır benim ama yalnızda bir yönden iyi olmuyor gittiğin yerde konuşcak birini arıyon gezilerde giderkende evli olsak dediğin gibi hanımı kandırır giderim de oda yok bakalım artık bu hafta sonu hava açacakmış hava durumuna göre bir organizasyon yapacam olmadı gene motorla uğraşır bir iki sitil yaparım :D

sitil demişken ben km saatinin içine mavi led takayım diyorum sizce basıl olur yada beyaz

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abi zaten gezilerimin %80 i yalnızdır benim ama yalnızda bir yönden iyi olmuyor gittiğin yerde konuşcak birini arıyon gezilerde giderkende evli olsak dediğin gibi hanımı kandırır giderim de oda yok bakalım artık bu hafta sonu hava açacakmış hava durumuna göre bir organizasyon yapacam olmadı gene motorla uğraşır bir iki sitil yaparım :D

sitil demişken ben km saatinin içine mavi led takayım diyorum sizce basıl olur yada beyaz
    fatihim kafana göre takıl sen bilirsin işini ama beyaz güzel durur kanımca

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee verelim dedik sana YBR yi sesin çıkmadı işte böyle kalırsın bisiklet tepelerinde
    iyi dedin hoş dedin de aga 2004 model (7 yaşında) motora 3.100 lira dedin 100 lira alım satım, 50 lira sigorta.eder 3,250 lira.tabi saygı duyarım, motor senin, istersen 3,500 dersin ve kimse bişey diyemez.bize de hayırlı satışlar demek düşer

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)

Bu Konudaki Etiketler