Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Kasım 2011, 02:49
ohh maşallah yakınsınız tabiki ne güzel bol bol etkinlik bizim buralar soğuk soğuğu bırak kimseler yokki bi şeyler yapalım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
-
17 Kasım 2011, 02:54
egelim 43 adlı üyeden alıntı
ohh maşallah yakınsınız tabiki ne güzel bol bol etkinlik
bizim buralar soğuk soğuğu bırak kimseler yokki bi şeyler yapalım
Sizleride görmeyi tanışmayı çok isterdik. Belki bir gün inşAllah.
-unnamed- adlı üyeden alıntı
abi bende geleceğim inş.
fazerla gelirim büyük ihtimal onunla gelirsem yanınızda yarım saat daha fazla kalırım, çünkü bana akşamında iş var...
bi çay içip kaçıcam hemen...
Tamam kardeşim inşallah gelebilirsin.
Pazar günü iş mi olur, vay arkadaş
Fazer can'dır
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
17 Kasım 2011, 02:57
stepfunk adlı üyeden alıntı
Tamam kardeşim inşallah gelebilirsin.
Pazar günü iş mi olur, vay arkadaş
Fazer can'dır
vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Kasım 2011, 03:01
F54 adlı üyeden alıntı
vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirim
Abicim aile herşeyden önemli, hiç sorun değil. Heleki minik bir yavrucak varsa, Allah korusun hepsini.
Müsait bir zamanda görüşürüz inşallah. Bizde de annemler olacak. Eşimle ufaklık yanlız olmayacaklar o yüzden.
Yengen vizesini alamazdım yoksa
-
17 Kasım 2011, 03:05
stepfunk adlı üyeden alıntı
Abicim aile herşeyden önemli, hiç sorun değil. Heleki minik bir yavrucak varsa, Allah korusun hepsini.
Müsait bir zamanda görüşürüz inşallah. Bizde de annemler olacak. Eşimle ufaklık yanlız olmayacaklar o yüzden.
Yengen vizesini alamazdım yoksa
toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galiba
-
17 Kasım 2011, 03:07
F54 adlı üyeden alıntı
toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galiba
Canın sağolsun dostum, herşey nasip kısmet.
-
17 Kasım 2011, 03:15
neyse siz gidin bende pazartesi gider resim çekilir konuya atarım
-
17 Kasım 2011, 03:19
fatih ağam bende öyle geçen sefer gelemediğimden gidecem...
özledim milleti...
yoksa bi çay içimlik bu havada motora binmem....
kafama eserse jazz la arkalarından korteje katılırım(:
-
17 Kasım 2011, 03:45
kısmet işte ne yapalım durum ortada
-
17 Kasım 2011, 11:38
vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
17 Kasım 2011, 12:05
syn022 adlı üyeden alıntı
Valla abi 1 ay kadar oldu Skoda octavia'yı alalı araba 2500 km'de. 252 bin km'de Clio symbol sattık. Bana sorucak olursan binsende binmesende kapıdaki araba dizel olucak. Rahat rahat biniceksin. Tabi şimdi senin Jazz ufak birşey yakmıyor ama biz ne laguna'lar ne mazda 626'lar gördük ki şükrediyoruz dizele. Bir araba 14 litre yakar mı şehir içinde ya. O ortalamayı ekranda gösterme bari. İnsanın yüreğine iner. Bu arada bahsettiğim araba Laguna 2.0.
laguna 2.0 ile 27 kmlik üniversitem ile işyerim arasını resmen "rush" yaparak 12-14 dakikada alırken ki bu arada 210+ gibi hızlarda giderken ortalama tüketimi 9.5 litre lpgden yukarı çıkaramadım. araba babamda ve 4000 kmlik ortalama tüketim 7.8 litre lpg. benzine alsak 1 litre daha düşüyor. anlık tüketimde 28 litre de gördüm ama dediğim gibi, anlık.
şu da var. mesela 100 km hıza çıkarken verdiğiniz gazı hiç değiştirmezseniz evet fazla yakıyor anlık 10-12 litre civarı. sabit hızla gitmenize rağmen. oysa ayağı gazdan çekip bi dokunursanız gene sabit hızda gidiyorsunuz ve ortalama tüketiminiz anlık olarak abartısız 6-7 litreye düşüyor.
yol bilgisayarı açık halde giderseniz aracın yakıt yakma karakterini çözersininiz. az yakmada bu faktör çok önemli.
-
17 Kasım 2011, 12:18
fat280 adlı üyeden alıntı
vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek
Bizede misafir gelecek memleketten.. ama araya sıkıştırıp gitmeyi düşünüyorum.. izmitten başka gelecek var mı acaba?
-
17 Kasım 2011, 14:40
maxi97 adlı üyeden alıntı
laguna 2.0 ile 27 kmlik üniversitem ile işyerim arasını resmen "rush" yaparak 12-14 dakikada alırken ki bu arada 210+ gibi hızlarda giderken ortalama tüketimi 9.5 litre lpgden yukarı çıkaramadım. araba babamda ve 4000 kmlik ortalama tüketim 7.8 litre lpg. benzine alsak 1 litre daha düşüyor. anlık tüketimde 28 litre de gördüm ama dediğim gibi, anlık.
şu da var. mesela 100 km hıza çıkarken verdiğiniz gazı hiç değiştirmezseniz evet fazla yakıyor anlık 10-12 litre civarı. sabit hızla gitmenize rağmen. oysa ayağı gazdan çekip bi dokunursanız gene sabit hızda gidiyorsunuz ve ortalama tüketiminiz anlık olarak abartısız 6-7 litreye düşüyor.
yol bilgisayarı açık halde giderseniz aracın yakıt yakma karakterini çözersininiz. az yakmada bu faktör çok önemli.
Haklı olabilirsiniz ama. Benzinin fiyatının 5 lira olduğu günümüz şartlarında 6-7 litre bile çok uçuk bir rakam. Araba 4 gündür aynı yerinde yatıyor. Dizele bile binmiyorum motor var. Gerek duymuyorum.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
17 Kasım 2011, 15:10
çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache
-
17 Kasım 2011, 15:22
F54 adlı üyeden alıntı
çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache
Harbiden doğru.. 5 yıl antalyada yaşadım eski günlerim aklıma geldi.
-
17 Kasım 2011, 15:25
F54 adlı üyeden alıntı
aynen abi haklısın apache dolu burada zaten o yüzden gezecek birini bulamıyorum :D
-
17 Kasım 2011, 15:28
ben olsam yanlız takılırım uzaklarda akraba eş dost varsa onları ziyarete giderim.. ama bende öyle bi sorun yok kimse yoksa hanımı alırım arkaya gideriz körfezde bi çay içeriz dönüşte kazımpaşa da ızgara köfte oradan vur sapancaya dondurma yemeye maksat gezmek olsun yani
-
17 Kasım 2011, 15:33
F54 adlı üyeden alıntı
ben olsam yanlız takılırım uzaklarda akraba eş dost varsa onları ziyarete giderim.. ama bende öyle bi sorun yok kimse yoksa hanımı alırım arkaya gideriz körfezde bi çay içeriz dönüşte kazımpaşa da ızgara köfte oradan vur sapancaya dondurma yemeye maksat gezmek olsun yani
abi zaten gezilerimin %80 i yalnızdır benim ama yalnızda bir yönden iyi olmuyor gittiğin yerde konuşcak birini arıyon gezilerde giderkende evli olsak dediğin gibi hanımı kandırır giderim de oda yok bakalım artık bu hafta sonu hava açacakmış hava durumuna göre bir organizasyon yapacam olmadı gene motorla uğraşır bir iki sitil yaparım :D
sitil demişken ben km saatinin içine mavi led takayım diyorum sizce basıl olur yada beyaz
-
17 Kasım 2011, 15:38
abi zaten gezilerimin %80 i yalnızdır benim ama yalnızda bir yönden iyi olmuyor gittiğin yerde konuşcak birini arıyon gezilerde giderkende evli olsak dediğin gibi hanımı kandırır giderim de oda yok bakalım artık bu hafta sonu hava açacakmış hava durumuna göre bir organizasyon yapacam olmadı gene motorla uğraşır bir iki sitil yaparım :D
sitil demişken ben km saatinin içine mavi led takayım diyorum sizce basıl olur yada beyaz
fatihim kafana göre takıl sen bilirsin işini ama beyaz güzel durur kanımca
-
17 Kasım 2011, 15:42
egelim 43 adlı üyeden alıntı
ee verelim dedik sana YBR yi sesin çıkmadı
işte böyle kalırsın bisiklet tepelerinde
iyi dedin hoş dedin de aga 2004 model (7 yaşında) motora 3.100 lira dedin 100 lira alım satım, 50 lira sigorta.eder 3,250 lira.tabi saygı duyarım, motor senin, istersen 3,500 dersin ve kimse bişey diyemez.bize de hayırlı satışlar demek düşer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)
Bu Konudaki Etiketler