Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Kasım 2011, 02:26
syn022 adlı üyeden alıntı
Taş az daha kafamı yarıcaktı. Aman abim. Okyanus'la falan karıştırma sakın. Biz ybr'yede bindik. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kesinlikle cbf üstün bir motor değil. Ben ybr beğenmediğim için veya cbf'i beğendiğim için almadım. Şartlar onu gerektirdi. Ybr için gittim kısmet cbf'miş.
umarım bi sorun çıkarmaz zaten sende nasıl bi motor aldığını biliyorsun cbf alt devirlede daha canlı olduğu bende bilirim fakat ben sorun masraf çıkarmayan bi model almak istedim nede olsa 900 lira maaş la birde masrafla uğraşamam yani o kadar zengin değilim yani açıkçası ben 2, el aldım sadece koruma demiri ve 2 tane de ampül değiştirdim öyle sorunsuz yani maşallah demeyi ihmal etme...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
13 Kasım 2011, 02:32
F54 adlı üyeden alıntı
umarım bi sorun çıkarmaz zaten sende nasıl bi motor aldığını biliyorsun cbf alt devirlede daha canlı olduğu bende bilirim fakat ben sorun masraf çıkarmayan bi model almak istedim nede olsa 900 lira maaş la birde masrafla uğraşamam yani o kadar zengin değilim yani açıkçası ben 2, el aldım sadece koruma demiri ve 2 tane de ampül değiştirdim öyle sorunsuz yani maşallah demeyi ihmal etme...
Maşallah. Ybr'ler sorunsuz makinalar ya. Benimkide şans eseri zaten. Sanayide bir amcada hem 2011 ybr vardı hem 2011 cbf vardı. Ybr hafiften kazalıydı. ön cam falan kırıktı sağda solda çizikler vardı. Onu alıcaktım aslında ama anlaşamadık onda. Daha sonra Honda'da anlaştık onu aldım. Neye niyet neye kısmet. Artık hakkımda hayırlısı. Ben umuyorum ki sıkıştırmadan kullandığım sürece çıkarıcağı sorunları minimum'a indiririm. Cbf'te beni cezbeden tek etken kasasının biraz daha uzun ve iri olması. 1.96 boy var. Kapılardan geçemiyorum. Bari motora rahat binelim dedik. O konuda da gerçekten rahatım hiçbir sorun sıkıntı yok.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
13 Kasım 2011, 02:48
Maşallah. Ybr'ler sorunsuz makinalar ya. Benimkide şans eseri zaten. Sanayide bir amcada hem 2011 ybr vardı hem 2011 cbf vardı. Ybr hafiften kazalıydı. ön cam falan kırıktı sağda solda çizikler vardı. Onu alıcaktım aslında ama anlaşamadık onda. Daha sonra Honda'da anlaştık onu aldım. Neye niyet neye kısmet. Artık hakkımda hayırlısı. Ben umuyorum ki sıkıştırmadan kullandığım sürece çıkarıcağı sorunları minimum'a indiririm. Cbf'te beni cezbeden tek etken kasasının biraz daha uzun ve iri olması. 1.96 boy var. Kapılardan geçemiyorum. Bari motora rahat binelim dedik. O konuda da gerçekten rahatım hiçbir sorun sıkıntı yok.
işte sorun da burada arkadaş çinli yi sıkıştır ma honda yı sıkıştırma yamaha yı sıkıştırma biz kimi skıştıracaz kardeşim yaw ben bayramda ki etkinliğe gittim 200 km kontak kapatmadan 150km yolu 100km+ hızlarda gittim sadece trafik ışıklarında durdum sayılır bazen 115+hızları da gördüm sonuçta yamaha dedim verdim gazı acımadım nede olsa japon dedik aldık oda yolda bırakmadı iiii bir seçim yaptığım daha ii anlamış oldum 460 km yol yaptım 43 tl almadı depo az da yakıyor daha ne isterim ki 10 numara motor ybr
-
13 Kasım 2011, 02:50
F54 adlı üyeden alıntı
işte sorun da burada arkadaş çinli yi sıkıştır ma honda yı sıkıştırma yamaha yı sıkıştırma biz kimi skıştıracaz kardeşim yaw
ben bayramda ki etkinliğe gittim 200 km kontak kapatmadan 150km yolu 100km+ hızlarda gittim sadece trafik ışıklarında durdum sayılır bazen 115+hızları da gördüm sonuçta yamaha dedim verdim gazı acımadım nede olsa japon dedik aldık oda yolda bırakmadı iiii bir seçim yaptığım daha ii anlamış oldum 460 km yol yaptım 43 tl almadı depo az da yakıyor daha ne isterim ki 10 numara motor ybr
Ne mutlu size. Aradığınız motoru bulmuşsunuz. Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim. Keyifli sürüşler.
-
13 Kasım 2011, 02:56
Ne mutlu size. Aradığınız motoru bulmuşsunuz. Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim. Keyifli sürüşler.
sende daha güçlü bi motor aldığına göre yakınlar daki buluşmalara katılırsın artık bekleriz mt kemik tayfa ya
-
13 Kasım 2011, 03:26
iyi geceler beyler...
motorun yüzünü unuttum nerdeyse...
1 haftadır hiç görüşmedik...
hep yattı öyle garajda....
durum böyle gidersede yatacak gibi duruyor...
-
13 Kasım 2011, 03:30
-unnamed- adlı üyeden alıntı
iyi geceler beyler...
motorun yüzünü unuttum nerdeyse...
1 haftadır hiç görüşmedik...
hep yattı öyle garajda....
durum böyle gidersede yatacak gibi duruyor...
ben yarın boşum çalışmıyorum ver bana pas'ını sileyim onun yatmaya alışmasın kretasana da ii geceler...
-
13 Kasım 2011, 03:34
hacı özlemedimde değil hani...
bu hafta içinde motorla sürekli gezsem en fazla yakacağı 50 lria olurdu....
benzine 200 küsür lira para verdim....
kıymetini çok daha fazla anladım...
-
13 Kasım 2011, 03:37
evet ybr baya cimri benzin konusunda kokluyor mübarek aman nazar değmesin başka araçlar out ybr
-
13 Kasım 2011, 04:42
hacı özlemedimde değil hani...
bu hafta içinde motorla sürekli gezsem en fazla yakacağı 50 lria olurdu....
benzine 200 küsür lira para verdim....
kıymetini çok daha fazla anladım...
aldınmı fazer'ı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
13 Kasım 2011, 15:13
F54 adlı üyeden alıntı
evet ybr baya cimri benzin konusunda kokluyor mübarek aman nazar değmesin başka araçlar out ybr
aynen abi kokluyor bize koklayan motor lazım
bu arada abi benimde gözümden kaçmadı hani cbf cilerle konuşma yoktu sanada ceza keselim
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
13 Kasım 2011, 16:01
F54 adlı üyeden alıntı
sende daha güçlü bi motor aldığına göre yakınlar daki buluşmalara katılırsın artık bekleriz mt kemik tayfa ya
Yaza neden olmasın. Zaten gezmek için aldık. Eğer önceden haberim olursa gelirim tabi.
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:58 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
aynen abi kokluyor bize koklayan motor lazım
bu arada abi benimde gözümden kaçmadı hani cbf cilerle konuşma yoktu sanada ceza keselim
Bizim kimseye bir zararımız yok ki. Tutupta hanginize ybr gitmiyor falan gibi şeyler dedik Yok kapıştıralım yok denemesi bedava yağ yakmıyor cbf falan diye birşey demiyoruz. Artık servis kendi kabullenmiş 2000'de bir değiştirin yağı diyor. Yani zaten bu motoru almasaydım. Ebubekir abimin ybr'sini alıcaktım o fazer alınca. Başka birşey düşünmüyordum.
-
13 Kasım 2011, 17:23
Yaza neden olmasın. Zaten gezmek için aldık. Eğer önceden haberim olursa gelirim tabi.
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:58 ----------
Bizim kimseye bir zararımız yok ki. Tutupta hanginize ybr gitmiyor falan gibi şeyler dedik
Yok kapıştıralım yok denemesi bedava yağ yakmıyor cbf falan diye birşey demiyoruz. Artık servis kendi kabullenmiş 2000'de bir değiştirin yağı diyor. Yani zaten bu motoru almasaydım. Ebubekir abimin ybr'sini alıcaktım o fazer alınca. Başka birşey düşünmüyordum.
yok kardeş sana birşey demiyorum fatih abi takılmıştı banada bende takıldım yani şaka niyetine senlik birşey değil bütün motorcular dostumuzdur ayrım olmaz bizde
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
13 Kasım 2011, 19:29
-
13 Kasım 2011, 22:40
arkadaşlar merhabalar. 2012 ybr 125'lerde 2011'e nazaran değişiklik varmı acaba
-
13 Kasım 2011, 22:41
alper150zc adlı üyeden alıntı
aldınmı fazer'ı
yılbaşından sonra alacağız inş. o zamana denk geliyor ancak...
@syn022; bundan sonra kemik tayfadasın biraderim....
geleceksin oturup hasbihal edeceğiz...
nasıl olsa istanbuldasın çoğu zaman...
-
13 Kasım 2011, 22:49
her sene motor çıkıyo ybr ninde ama pek bi farkı olmaz heralde
-
14 Kasım 2011, 00:36
-
14 Kasım 2011, 01:25
yılbaşından sonra alacağız inş. o zamana denk geliyor ancak...
@syn022; bundan sonra kemik tayfadasın biraderim....
geleceksin oturup hasbihal edeceğiz...
nasıl olsa istanbuldasın çoğu zaman...
Sürekli değil abi ya. Sana da daha önce söylemiştim kardeşimin belinden rahatsızlığı var. Onlar tedavi için sürekli gidiyorlar İstanbul'a. Bende haliyle burda kalıyorum. Minibüsler falan koşuşturuyoruz. Honda'mla da henüz kaynaşamadım. Havaların maşallahı var benim motor almamı bekliyormuş soğumak için. Havalar ısınsın. Motorla gelicem o tarafa. Allah kısmet ederse.
-
14 Kasım 2011, 02:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler