hayati abi jön gibi olmuşsun yakışmış mont
merhaba arkadaşlar ybr mi dün aldım sadece 10 dakika bindim havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
@memrek;hayırlı olsun.Kazasız,belasız sürüşler dilerim...
ybr ye daha geniş lastik takılabilirmi?
memrek hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah.
arkadaşlar şu alarm veya alarmlı diski kilidi işini bir türlü çözemedim istanbul anadolu yakasında uygun fiyata çözeliliceğim bir yer bilen varmı??
memrek kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız suruşler dileim valla ben yerinde olsam soğuk felan dinlemem...
http://www.motosiklet.net/forum/imag.../icon_razz.gif
motor yüzünden babamla atıştım motoru satıyorum çok sinirlendim ilgilenen varsa daha 6 km sadece 10 dakika bindim kırmızı... plakasını bile daha takmadım akşama takıcam yeni çıktı trafikten.peşin 3300
memrek yapma yaw başta hemen hemen hepimizin ailesi kızmış karşı çıkmıştır ama senin iyiliğin için bence güzel dille ikna etmeye çalış aileni satma yazık.
valla birader sinirle karar verme onlarda alışırlar bu motorlu haline hemen pes etme...
dün teslim aldım motorumu. 23 km.de şimdi. izmir motorcu göçmen bu işi olması gerektiği gibi çok profesyonelce yapıyor. r1 alanda, fazer alanda, ybr alanda aynı şekilde ilgi görüyor. satış temsilcisi m. tunç yeğen bey çok ilgilendi saolsun. aynı ilgi bünyelerinde bulunan serviste de sürdü. motorun tanıtımı öyle güzel yapıldıki (bu ne usta diyemedim) hiç bi şey için. bu forumda görüş yazan herkeze çok teşekkür ederim. günlerce tamamını okuduğum fotoğraflarından ve görüşlerinizden sonra almaya karar verdiğim motorumdan çok memnunum. allah kimseye kaza bela vermesin. herkese keyifli sürüşler
Kardeş aslında durumun hakkında bilgi verirsen daha yardımcı olabiliriz
Mesala kaç yaşındasın,ailenle mi kalıyorsun işin var mı(Ekonomik özgürlügün yani) :S
Şİmdi herkes kafasına göre birşey söyler ama durumuna uymaz bizimde durum seninki ile aynıydı ama günler geçtikçe tepkiler azalmaya başladı
Önceden "motor tehlikeli olm ölüm makinası" gibi laflar sonra yerini "bak rüzgardan hasta olacaksın" gibi şeylere bıraktı.Rüzgar gecirmez bi mont alıncada bu sözlerden de kurtulacagız ama işte benim şimdilik ekonomik özgürlügüm olmadıgımdan mont alamıyorum,hastalanmamak için de kat kat giyiniyorum
@osmanfeza
Hade hayırlı olsun Aydın yolundan geçersen çayımızı içersin
@osmanfeza
hayırlı olsun iyi günlerde kazasız,belasız sür inşallah.
Performans egsozlu ybr
http://www.youtube.com/watch?v=Rw0Ic3WG9cc
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan...
bende aynı yerden almayı düşünüyorum göçmenden, fiyat indirim hediye vs gibi konulara açıklık getirirmisin rica etsem...
birde ben geçen hafta gittim 2007 si yoktu,yani sağ elden far açıp kapama butonlu olan model yoktu...Sen 2007 mi aldın 2006 mı?
tüm (hayırlı olsun) mesajlarınıza teşekkürler. chatkut sana özelden yazdım cevabını. motosiklet sahibi olmak isteyipte olamayan herkezinde biran önce kavuşmasını dilerim.
Güle güle binin motorlarınıza..Gerçekten güzel motor....Paranın tam karşılığını her zaman veren bir motor...
Başka Topic lerde atılıp tutulanlarada pek aldırmayın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 135 kullanıcı var. (0 üye ve 135 misafir)