Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Kasım 2011, 15:53
fat280 adlı üyeden alıntı
a.s. ramazan abi sen nasılsın izinlisin galiba bakıyorum hep dışardasın nasıl askerlik bu kardeşim
SEN NE çektiğimi gelde bana sor... nerde nasıl yaşarım birde bana sor...
davul un sesi dışarıya hoş gelirmiş.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
12 Kasım 2011, 15:59
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
SEN NE çektiğimi gelde bana sor... nerde nasıl yaşarım birde bana sor...
davul un sesi dışarıya hoş gelirmiş.....
:D öğledir abi dışardan hoş gelir
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
12 Kasım 2011, 17:58
arkadaşlar piyasada genelde parçalar ybr adı altında satılıyor.şimdi ybr nin ön arka fren balataları km teli gaz teli zincir muhafazası ve 150 kn marş kolu ve titan cg modellerinin bujisi benim windye uyum saglarmı...yardım yorum ve önerilerinizi bekliyorum.veya hangi markanın parçası uyum sağlar???
-
13 Kasım 2011, 00:05
İyi akşamlar. Bu okyanus vardı nerelerde o? Merak ettim. Onun yerine ben mi parazit yapsam azcık. İlla söyleticeksiniz bana. Şuan Honda servisi olarak konuşuyorum.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
13 Kasım 2011, 00:07
syn022 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar. Bu okyanus vardı nerelerde o? Merak ettim. Onun yerine ben mi parazit yapsam azcık. İlla söyleticeksiniz bana. Şuan Honda servisi olarak konuşuyorum.
abi ben seni ybr alacak derken honda aldın artık sen bize + ve - lerini diyecen kullanan olarak okyonus haklıımı haksızmıymış :D
-
13 Kasım 2011, 00:16
abi ben seni ybr alacak derken honda aldın artık sen bize + ve - lerini diyecen kullanan olarak okyonus haklıımı haksızmıymış :D
Aman hocam abi falan deme daha 19 yaşındayım ben. Ybr alıcaktıkta kandırdılar cbf verdiler. Kısmet işte. Valla okyanus sonuna kadar haklı Cbf ile henüz çok fazla gezemedim. 200 km falan oldu. İyi gidiyor. Frenler güzel. Şuana kadar çok fazla sıkıştırmadım. Herhangi bir tekleme sorunu yaşamadım. Yağ tıpasını açıpta ne kadar eksiltmiş diye bakmadım. Herşey iyi gidiyor. Arasındaki farka gelicek olursak. Motor biraz daha iri. Biraz daha ağır. Biraz daha kuvvetli. Ybr 125 Esd sürekli kullanıyorum. Arkadaşımın motorunu. Aralarında çok öyle ahım şahım bir fark yok. Dediğim gibi kasa biraz daha iri. Hepsi bu. Benimki sadece şans. Ybr için gittik Cbf aldık geldik. Sanırım ybr biraz daha sportif duruyor.
-
13 Kasım 2011, 00:25
Aman hocam abi falan deme daha 19 yaşındayım ben. Ybr alıcaktıkta kandırdılar cbf verdiler. Kısmet işte. Valla okyanus sonuna kadar haklı
Cbf ile henüz çok fazla gezemedim. 200 km falan oldu. İyi gidiyor. Frenler güzel. Şuana kadar çok fazla sıkıştırmadım. Herhangi bir tekleme sorunu yaşamadım. Yağ tıpasını açıpta ne kadar eksiltmiş diye bakmadım. Herşey iyi gidiyor. Arasındaki farka gelicek olursak. Motor biraz daha iri. Biraz daha ağır. Biraz daha kuvvetli. Ybr 125 Esd sürekli kullanıyorum. Arkadaşımın motorunu. Aralarında çok öyle ahım şahım bir fark yok. Dediğim gibi kasa biraz daha iri. Hepsi bu. Benimki sadece şans. Ybr için gittik Cbf aldık geldik. Sanırım ybr biraz daha sportif duruyor.
hayırlısı olsun tekrardan bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişler dikkatli bakar aşırı zorlamassan birşey olmaz zaten allah kaza bela vermesin
-
13 Kasım 2011, 00:27
hayırlısı olsun tekrardan bakarsan bağ bakmassan dağ olur demişler dikkatli bakar aşırı zorlamassan birşey olmaz zaten allah kaza bela vermesin
Amin cümlemize. Zaten çin'den geldik. Her ne kadar sorunsuz bir çin malı motorum olsada. Ona nasıl baktıysam bunada aynı şekilde bakıcam. Sorunsuz bineriz inşallah.
-
13 Kasım 2011, 00:30
Amin cümlemize. Zaten çin'den geldik. Her ne kadar sorunsuz bir çin malı motorum olsada. Ona nasıl baktıysam bunada aynı şekilde bakıcam. Sorunsuz bineriz inşallah.
inş. kardeş dediğimiz gibi çinli minli farketmez bakarsan uzun yıllar sorun yaşamassın şahsen ben kaza dışında hiç servise gitmedim kendi işimi kendim gördüm
-
13 Kasım 2011, 00:32
inş. kardeş dediğimiz gibi çinli minli farketmez bakarsan uzun yıllar sorun yaşamassın şahsen ben kaza dışında hiç servise gitmedim kendi işimi kendim gördüm
Garantiden çıkmıycak deseler yaparız kendi bakımımızı ama malesef. Gerçi Edirne'de honda serviside yok ama. Bakalım daha 1000 km olmadı. Allah kerim belki açılır servis ben 1000'i doldurana kadar.
-
13 Kasım 2011, 00:35
Garantiden çıkmıycak deseler yaparız kendi bakımımızı ama malesef. Gerçi Edirne'de honda serviside yok ama. Bakalım daha 1000 km olmadı. Allah kerim belki açılır servis ben 1000'i doldurana kadar.
ben sıfır aldığımdan beridir gitmedim garantiyi takmadım desem olur tabi yanlış yaptım ama şuan zaten garantisi bitti motordada tık yok ama sen git tabi ama edirnede honda servisinin olmaması garip bizim ilçede bile var :(
-
13 Kasım 2011, 00:41
s.a ybr tayfası.. yine muhabbet iyi
-
13 Kasım 2011, 00:51
ben sıfır aldığımdan beridir gitmedim garantiyi takmadım desem olur tabi yanlış yaptım ama şuan zaten garantisi bitti motordada tık yok ama sen git tabi ama edirnede honda servisinin olmaması garip bizim ilçede bile var :(
Valla en yakın servis 80 km. Açılıcak dediler yeni sezona yeşicekmiş. Plaza bitti ama. Honda ne zaman gelir bilmiyorum. Sadece servis gelicekmiş. Garanti lazım benim motora. Gün gelir tekler falan. Sıkıntı olmasın.
-
13 Kasım 2011, 01:00
K o r @ y adlı üyeden alıntı
s.a ybr tayfası.. yine muhabbet iyi
a.s. koray abi sende katıl gel :D
Valla en yakın servis 80 km. Açılıcak dediler yeni sezona yeşicekmiş. Plaza bitti ama. Honda ne zaman gelir bilmiyorum. Sadece servis gelicekmiş. Garanti lazım benim motora. Gün gelir tekler falan. Sıkıntı olmasın.
aynen sizin motorlarda servis garanti şart
-
13 Kasım 2011, 01:56
fatih sen motorculuğun kanunu na aykırı davranıyorsun bak bi ybr ci ile bi cbf çi arkadaş olamaz alırım anahtarını haberin olsun.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
13 Kasım 2011, 01:59
-
13 Kasım 2011, 02:01
fatih asortik gene radara girmiş haberin var mı?
-
13 Kasım 2011, 02:03
F54 adlı üyeden alıntı
fatih asortik gene radara girmiş haberin var mı?
yok abi biliyorsun ama benim radarla işim olmaz zaten motor radar kurallarının hızını bile zor yapıyor
bu arada o abi her dk radara giriyordu galiba doğru mu
-
13 Kasım 2011, 02:15
adam gitmiş cbf almış allah ne arıza verdiyse var birde o yetmezmiş gibi ybr ye bok atıyor bende verdim ayarı banlandı gitti yani sanki provake etmiş gibi oldu
-
13 Kasım 2011, 02:16
F54 adlı üyeden alıntı
fatih sen motorculuğun kanunu na aykırı davranıyorsun bak bi ybr ci ile bi cbf çi arkadaş olamaz alırım anahtarını haberin olsun.
Taş az daha kafamı yarıcaktı. Aman abim. Okyanus'la falan karıştırma sakın. Biz ybr'yede bindik. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Kesinlikle cbf üstün bir motor değil. Ben ybr beğenmediğim için veya cbf'i beğendiğim için almadım. Şartlar onu gerektirdi. Ybr için gittim kısmet cbf'miş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 216 kullanıcı var. (0 üye ve 216 misafir)
Bu Konudaki Etiketler