koray eksiğin var kardeşim...
kelepirde girebilir o işin içine...
koray eksiğin var kardeşim...
kelepirde girebilir o işin içine...
2. elde fiyat şans işi bence bende bi tane baktım 2600 dediler pazarlıksız bende almadım sonra baktım 2300 e düşmüş 2006 model gayet temiz daha 15000 km de yani bana bıraksa ben 2400 verdim vermediler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yarın bayram .. bir yerlere gazlamak istiyorum ama nereye gitsem .. şöyle bi kafa dinlemek, dinlenmek ve en önemlisi motosiklet kullanmak istiyorum
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
öff.. sıkma ya ne kadar parazit oluyorsun.. madem sen bunu ilkokula benzetiyorsun, senin yayımladığın resmi de biz anaokulu okurken boyama kitaplarında görürdük.ee sende anaokulunu biran önce geçte ilkokula başla ok..
koray yarın nasipse adapazarına geçecem..
bir terslik olmassa, ama ybr ile değil fazer ile geçmeyi planlıyorum...
beyler bu günden bahsediyorsanız ben birazdan yola çıkyorum kaynana ziyareti için akçakocaya gideceğim yarın sakaryadayım öğlenden sonra bana uyar saat 1 gibi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
cümleten arkadaşlar hayırlı bayramlar
okan benim bildiğim sğngeri çıkarınca hava daha rahat girmeye başlar ve fakir karışıma yakın olur diğelim hava ayarın ı ayarladın sende düzelttin sonradan da süngeri takınca bu sefer zengin karışıma yaklaşır diye düşünüyorum senin motorun önceki ayarı nasıldı bilmem ama zengin karışım olup az ataklanmış olabilir motorun
selamunaleykum....
herkese hayırlı bayramlar...
sabah 10da yola çıktım, şimdi geldim eve şükürler olsun...
kazasız belasız gittik geldik....
ama hava hakikaten çok acayip soğuktu....
370 km yol yaptım, toplamda 80 liraya yakın benzin yaktı....
ortalama hızım 130'du....
Aleyküm selam
Sanada hayırlı bayramlar unnamed
Sürüş keyfi olarak çok tatminkar ama benzin konusunda biraz israf..
Bu makineye mi geçiş yaptın? çok temiz görünüyor
buna geçiş yapacaz inşaAllah koray...
yılbaşından sonra...
kuzenimin motoru....
bugün bu olmasaydı çıkmazdım yola zaten, günü birlk o yol ybr ile çekilmezdi....
Salı günü motosiklet gezisi var.Metehandro falan gelecek oradan.Karamürselde irfan abi var o tarafa geniş bi gezi olacak. 3-5 motor kafa dengi adamlar.F54 e söyleyeceğim. Ne dersin? KÖRFEZ-ÇINARCIK-KARAMÜRSEL-GEMLİK-İZNİK tarafları düşünülüyor
kardeşim söz veremiyorum...
gelecek olursam haber veririm sana...
bugün çok yoruldum, dün sabah 8de bi kalktım hala yatmadım, o yüzden bu psikolojiyle yerimden bile kalkasım gelmiyor(:
tamam ne demek ya sen keyfine bak sıkıntı yok.Ama o ortamda sen ve F54 ü de görmek isterim
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Bu bizim motorların 5000 km bakımı kaça patlar ve neler yapılıyor.. bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)