Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Kasım 2011, 14:14
acun0 adlı üyeden alıntı
ybr de uzun camın çok faydasını görüyorsundur.
hemde yakışmış.
Evet çok faydalı olduğu kadar , birazda görünümüne iyi yönde katkısı oldu.Çevremdeki arkaşlarımdan da olumlu tepkiler aldım teşekkürler
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
Arkaşalar Marco Simoncelli' biliyorsunuz ki yarışta geçtiğimiz zamanda hayatını yitirmiştir. Arkadan gelen 2 motorcu o anda Simo'ya çarparak ölümüne neden olmuşlardır
Şimdi ;Bu tip bir durumla karşılaştığınız anda siz ne yapardınız?
-Yorumlar önemli trafikte her insanın karşılaşabileceği unsurlardır.
http://youtu.be/_OWlT0w47uk
Reklamlar
-
03 Kasım 2011, 14:54
öncelikle koruma demiri yorumları için teşekkürler. koray abininkini de beğendim ama sanırım o ilk resimdeki alacam bakalım.
ikinci kaza konusuna gelince ben de motorla 2 defa kaza geçirdim. anladım ki pek faz la düşünemiyorsuna ama eğer motorun sağ tarafından atlayabilirseniz şansınız yükselir sonuöta zaten sağ taraftan seyir ediyorsunuz bir de sağ tarafa atlarsanız arkanızda kimse olmaz kurtulursunuz. ama genelde motorda ki düşme eylemi sola doğrudur. ( ayaklığın sola koyulmasını sebebi de budur) ALLAH hepimizin başından uzak tutsun.
-
03 Kasım 2011, 15:01
talhaturhan adlı üyeden alıntı
öncelikle koruma demiri yorumları için teşekkürler. koray abininkini de beğendim ama sanırım o ilk resimdeki alacam bakalım.
ikinci kaza konusuna gelince ben de motorla 2 defa kaza geçirdim. anladım ki pek faz la düşünemiyorsuna ama eğer motorun sağ tarafından atlayabilirseniz şansınız yükselir sonuöta zaten sağ taraftan seyir ediyorsunuz bir de sağ tarafa atlarsanız arkanızda kimse olmaz kurtulursunuz. ama genelde motorda ki düşme eylemi sola doğrudur. ( ayaklığın sola koyulmasını sebebi de budur) ALLAH hepimizin başından uzak tutsun.
talha kardeşim motosikletini aldın mı ya sen? eğer aldıysan hiç farketmedim kusura bakma..Şimdi avatarının altında gördüm ybr 125 2012 diye.. hayırlı uğurlu olsun diyelim allah kaza bela vermesin..Koruma demiri olayına gelirsek ilk resimdeki koruma demiri motosikletin kaportasına çok yakın o bakımdan yatma anında hasar alması muhtemel.
-
03 Kasım 2011, 15:06
K o r @ y adlı üyeden alıntı
talha kardeşim motosikletini aldın mı ya sen? eğer aldıysan hiç farketmedim kusura bakma..Şimdi avatarının altında gördüm ybr 125 2012 diye.. hayırlı uğurlu olsun diyelim allah kaza bela vermesin..Koruma demiri olayına gelirsek ilk resimdeki koruma demiri motosikletin kaportasına çok yakın o bakımdan yatma anında hasar alması muhtemel.
yok abi daha gelmedi 1 haftayı bulmadan gelecekmiş. motorsiklet bölümü boş kalmasın dedim .
ama gelmeden herşeyini hazır edeyim dedim lastik koruöa demiri tank pad falan. koruma demiri şimdi biraz daha araştırdım bulursam seninkinden alacami bir ben takabilirim dimi takması kolay birşeydir.
-
03 Kasım 2011, 15:10
yok abi daha gelmedi 1 haftayı bulmadan gelecekmiş. motorsiklet bölümü boş kalmasın dedim
.
ama gelmeden herşeyini hazır edeyim dedim lastik koruöa demiri tank pad falan. koruma demiri şimdi biraz daha araştırdım bulursam seninkinden alacami bir ben takabilirim dimi takması kolay birşeydir.
tabiki herşeyini hazır et.Ama lastikleri 5-6 bin kullan..Acele etme.koruma demirini sen takamazsın.Çünkü vidasının bitanesi motorun şasesine bağlı olan vidadır.Şaseden vidayı çıkarmak lazım sonra koruma demiri takılıyor.Bu işlemde kompresörle oluyor.Şase olduğu için önemi büyük.
-
03 Kasım 2011, 15:16
K o r @ y adlı üyeden alıntı
tabiki herşeyini hazır et.Ama lastikleri 5-6 bin kullan..Acele etme.koruma demirini sen takamazsın.Çünkü vidasının bitanesi motorun şasesine bağlı olan vidadır.Şaseden vidayı çıkarmak lazım sonra koruma demiri takılıyor.Bu işlemde kompresörle oluyor.Şase olduğu için önemi büyük.
lastiği aldım zaten, michelin. bana tehlikeli geliyor o lastik. gerek yok 200 tl için gidip te granajımız zarar görmesin. zaten sık sık uzun yola çıkıyorum ben motorla( tabi buralar sıcak) viraj falan beni yarı yolda bırakır o lastik diye düşündüm
-
03 Kasım 2011, 15:18
lastiği aldım zaten, michelin. bana tehlikeli geliyor o lastik. gerek yok 200 tl için gidip te granajımız zarar görmesin. zaten sık sık uzun yola çıkıyorum ben motorla( tabi buralar sıcak) viraj falan beni yarı yolda bırakır o lastik diye düşündüm
daha motor almadan baya şeyler almıssın kardeş ne hız bu :D
-
03 Kasım 2011, 15:23
fat280 adlı üyeden alıntı
daha motor almadan baya şeyler almıssın kardeş ne hız bu :D
aslında ben hızlı değilim motor çok yavaş geçen ay gelmiş olması gerekliydi. ben de ona göre ayarladım ama ...
-
03 Kasım 2011, 16:58
aslında ben hızlı değilim motor çok yavaş geçen ay gelmiş olması gerekliydi. ben de ona göre ayarladım ama ...
hayırlı olsun talha tekerin düz bassın..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
03 Kasım 2011, 18:21
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun talha tekerin düz bassın..
teşekkürler hocam. tüm motorcu kardelerimizine kazasız sürüşler.
-
03 Kasım 2011, 18:35
teşekkürler hocam. tüm motorcu kardelerimizine kazasız sürüşler.
amin cümlemize sağol
-
03 Kasım 2011, 18:43
vay arkadaş ya baksana 2012 gelmeden adam 2012 model motr alıyor helal olsun.. umarım sende ybr den memnun kalırsın
-
03 Kasım 2011, 21:42
F54 adlı üyeden alıntı
vay arkadaş ya baksana 2012 gelmeden adam 2012 model motr alıyor helal olsun.. umarım sende ybr den memnun kalırsın
eski kasa 2010 modeli bir yıl civarında kullandım. tabiki hiç şikayetim olmadı. bakalım esd nasıl olacak
-
03 Kasım 2011, 21:49
eski kasa 2010 modeli bir yıl civarında kullandım. tabiki hiç şikayetim olmadı. bakalım esd nasıl olacak
hayırlı olsun iyi olur inşallah
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
-
03 Kasım 2011, 21:57
truveo adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun iyi olur inşallah
işallah temennimiz bu yönde.
-
03 Kasım 2011, 22:03
Selam herkese; Ybr ye çelik fren hortumlarından yaptırılırmı yani uyarmı yoksa gereksiz mi olur ne dersiniz ?
-
03 Kasım 2011, 22:17
Arkadaşlar, size eğer zahmet olmazsa şu motora bir bakabilir misiniz? Sizce durumu nasıl?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7161842/detay/
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
03 Kasım 2011, 23:43
sinan08 adlı üyeden alıntı
Selam herkese; Ybr ye çelik fren hortumlarından yaptırılırmı yani uyarmı yoksa gereksiz mi olur ne dersiniz ?
bence gereksiz bi aksesuar onun yerine zenon olsa daha göz alıcı olur SYN motor güzele benziyor resimlerde görüldüğü kadar ı ile ama ön lastik değişmesi gerek( sakura yı bilen bilir)
-
03 Kasım 2011, 23:43
Bu benim eski YBR , fotoyu nereden buldunuz?..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
03 Kasım 2011, 23:52
bluebird64 adlı üyeden alıntı
Bu benim eski YBR , fotoyu nereden buldunuz?..
google görüntülerden buldum. 2. resimdeki mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 431 kullanıcı var. (0 üye ve 431 misafir)
Bu Konudaki Etiketler