fuara gidebiliyorsan git derim.Hem gezmiş olursun hemde uygun fiyata ürünler alırsın...
fuara gidebiliyorsan git derim.Hem gezmiş olursun hemde uygun fiyata ürünler alırsın...
AKIN FİDAN
İstanbul'daki arkdaşların 150 ytl ye aldıgı shark montu izmirde araştırdım 185 - 180 - 175 olarak 3 fiyat buldum en uygun olanıda çankayadaki bi motorcuda(hani bisikletçiler falan var ya)
Bende mont almayı planlıyorum ama daha finanse edemedim
PIERzig shark markayı şiddetle tavsiye ederim.ben yeni175 ytl ye aldım.çok memnunum.korumaları kalite ve vücuda oturuşu çok hoş.daha önce şu anki fiyatı 230 civarında olan zen marka almıştım.onu zar zor 100 e sattım.hem korumaları fıldır fıldır oynuyordu hem de yaka kısmı boynu aşırı tahriş ediyordu.
sharkı kaça alırsan al parasını hakeden bir mont.şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde.....
ehehe Gülmek yok Honda Cbr 125 R bakalım 1-2 tane buldum benımkı satılsın uzerıne ufak bısıler katıp alcam
@hayati
Ewet hayati abi yakından görünce kalitesi anlaşılıyodu , alınası bi mont
arkadaşlar bu ybr nin güvenlik işini ne yapıcaz alarm taktırılıyomu bu motora elektrik aksamı devre dışı kalır felan diyolar sizler ne yapıyosunuz??
ben işyerinde binanın yan tarafına koyuyorum motoru içim hiç rahat değil disk kilidi mi alsam normal kilidi kitliycek yer yok kaptırıcaz motoru mazallah.ne önerirsiniz ??
ben alarm taktırdım gayette memnunum hiç bir sorun çıkarmadı sadece aküyü biraz daha erken bitirecek o kadar... ama benim alarmım motoru çalıştıranlardan değil onlar sorun çıkarabiliyor, bendeki sadece motor hareket ettirilince ve konteğı çalıştırınca çalışıyor.He ayrıca taktırmadan önce git bayiiye bir sor garanti dışı kalır mı diye
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
asya yakasında mototaldı sanırım fenerbahçe stadının karşısında..Benim ki biraz sesli olduğu için fiyatı fazla 90 lira..Ama daha az ses çıakranlarını eminönünden 20ye bulabilirsin..Ayrıca garanti dışı kalıyormuş dıştan müdahalelerde ama bilmediğim için servis idare etti beni işte
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Siyah YBR mi nakit 3.150 YTL'ye ön sperlik,koruma demiri ve kask hediyesi ile aldım.Önümüzdeki hafta teslim alacağım.İlginiz için teşekkür ederim.
osmanfeza hayırlı olsn yeni motorun iyi fiyata almışsın
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
önceki sayfalardaki resimlerinizde dikkatimi çeken kafa grenajının çok az motorda takılı olduğu. ben satın aldığım yere takılmasını rica etmiştim. acaba ses yada başka bir sorun mu yaratıyorki sizler taktırmıyosunuz. yoksa sadece estetik bir tercih mi? sizden gelecek cevaba göre taktırmayabilirimde.
osmanfeza hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah....
Bi resim de benden.
sehpanın üstünde daha garantide hissediyorum kendimi
Takıp,sökmesi çok kolay kendin nasıl beğenirsen öyle kullanırsın.Grenajın renkli bölümüyle,şeffaf bölümü bağlantısından hafif bir zırıltı geliyor ama ufak plastik parçalarla bu sorun halloluyor.Motosikletin hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)