aldığım günü unuturum tabi cub ta biraz daha az yakıyordu sanki 3.5 litre benzinle 170km yol yapıyordu ama titreşim felaketti ybr nin rahatlığı yeter yani
aldığım günü unuturum tabi cub ta biraz daha az yakıyordu sanki 3.5 litre benzinle 170km yol yapıyordu ama titreşim felaketti ybr nin rahatlığı yeter yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Tabiki canım rahatlık tartışılmaz.Geçen hafta 165 km hiç motorun üstünden inmeden yolculuk yaptım.Biraz sıkıldım ama % 90 çok keyif aldım.Tahmin ettiğim kadarda yorulmadım..
yav birisi ahmı etti nedir(:
tam giyindim üstümü motoru çıkarttım ısıtmaya başladım bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı(:
geri eve dönmek zorunda kaldım...
hacı üzüle üzüle öyle yaptım...
motor pırıl pırıl daha yeni temizledim inciğine cinciğine kadar...
zincir dişliye kadar iki gezecem diye çıkartamam şimdi, döndüğümde biliyorum ki leş gibi olacak...
öylede içeri sokamam gece vakti yıkamaya uğraş(:
o yüzden evde takılmaya devam(:
aynen devam mt ye bak biz burayız...
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
hacım biz bi xenon bulalım yaw
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Ybr tayfası arazi heralde.. içtima beyler hadi bakim.. bölük toplaaan.......
hacı xenon problem değil iki saatime bakar en fazla takarım...
ama merceksiz çok küfür ediyor millet...
o yüzden bulaşmıyorum(:
ki motora bi daha benzin almadan satarım gibime geliyor...
nasipse yılbaşına kadar beraberiz, eğer ki istediğim gibi giderse herşey....
selam arkadaşlar motorun fuhsatı koyacak yer bulamadığımdan sol taraftaki yan kapağa yani akünün yanına sıkıstırmıstım. ruhsatın içine su girmiş poşetin içinde olmasına rağmen içinde sigorta kağıdının yazıları silinmiş.sigortacıma gitsem oradan alabilirmiyim bir ücret vermeden.
uğur alırsın...
problem olacağını zannetmiyorum, artık pulda yok sadece baskı çıkartacak...
ruhsata birşey olmasın gerisi önemli değil...
normalde 2780..
geçen gün 3000 bakımını yaptırdım ama(:
fazer 600 alacağım inş. o yüzden satıyorum....
ruhsatı koyacak yerde yok varmı bildiğiniz bi yer ıslanmayacak bir yere koymam lazım.
hayırlısı artık geçen gün bahsettiğim motoru gördüm bugün.kırmızı olan vardı ya onu işte.motor ilandaki kadar etkilemedi beni.yani bu benim olmalı diye yapışamadım.ilk sahibi üstünde öğrenmiş vitesli motoru.bi kaç kere yatmış kalkmış sanırım.koruma demirini söküp kakalamaya çalışıyor gibi geldi bana.zamana bıraktım yani motor olayını
arkadaşlar iyi geceler
az önce işten gelirken bir motor kazası gördüm motorlu bir arkadaşımız kaldrıma çıkmış motorda kendide kaldırımda yatıryordu... malesef hayatını kaybetmiş.. inanın o görüntüyü gördüğümde tüylerim ülperdi.. kaskıda yokmuş kafası hariç heryeri sağlam ama ne yazıkki kaskı olmadığı için hayatını kaybetmiş.. kasksız korumasız 2 adım yerde olsa motora binmemek lasım... bu tür şeylere dikkat edelim arkadaşlar inanın şu an çok kötüyüm.. gerçi burdaki hiçbir arkadaşımızın korumasız motora bindiğini sanmıyorum ama yinede bazı şeyleri hatırlatmak istedim...
iyi günler arkadaşlar ybr ye koruma demiri almacam da iki tip var hangisini almalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
1. bu sadece ybr 125 için yapılmış ama iyi korur mu bilmiyorum sonuçta diğerine göre biraz daha içeride duruyor.
2. bu da standart koruma demiri ama hiç şık durmuyor.
Bu mesajını yeni gördüm, daha önce okuyaydım bende gelirdim.
Çay neyin içerdik sahilde.
---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
Benim eski YBR'de ikincisinden vardı. Bir iki yere yan yatırmıştım durduğu yerde, hiçte birşey olmamıştı.
Ne çizik var ne bişey. Birincisi nasıl olur bilemiyorum.
Bazen uzun yolda ayağımı bile uzatıyordum o demire totoyu rahatlatmak için
Ama yeni kasaya ikinci demir pek iyi durmaz. İlki daha estetik.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
ybr de uzun camın çok faydasını görüyorsundur.
hemde yakışmış.
Şu an bu konu içerisinde 113 kullanıcı var. (0 üye ve 113 misafir)