Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Çok acımasızsınız
    HONDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. ybr severler.. F54 haklısın walla pişti oldum.. eğer işim olursa aranızda bana yağ toplarmısınız..
    koray abi yağ takviyesi yaparız tabi, eski kullanılmış yağları göndeririz yeni göndermemize gerek yok nasıl olsa cbf yakıyor onu yenisini israf etmeyelim

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok acımasızsınız
    biraz öğleyiz okan huyumuz kurusun
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    koray merak etme ehliyet olduğu için değerlendirmeye alırlar şuan işin varsa çalışıyorsan sıkıntı yok boş bekliyorsan o zaman kötü bu zaman da işsizlik gerçekten kötü hele ev geçindirmeye çalışıyorsan allah kolaylık versin... bende kuryelik için baş vuru yapmıştım ama hava şartları kışın zorlayacağı için aradaki 150 tl ye değmez dedim hasta olmak için ama çağırdılar gitmedim ama part time kuryelik olsa yaparım hafta da 2 gün tam boş günüm var
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray merak etme ehliyet olduğu için değerlendirmeye alırlar şuan işin varsa çalışıyorsan sıkıntı yok boş bekliyorsan o zaman kötü bu zaman da işsizlik gerçekten kötü hele ev geçindirmeye çalışıyorsan allah kolaylık versin... bende kuryelik için baş vuru yapmıştım ama hava şartları kışın zorlayacağı için aradaki 150 tl ye değmez dedim hasta olmak için ama çağırdılar gitmedim ama part time kuryelik olsa yaparım hafta da 2 gün tam boş günüm var
    şuan bir işim var bim de çalışıyorum.ama memnun olduğum söylenemez.O yüzden başvuru yaptım.Bi düşünsene severek yaptığın birşeyden üstüne bide para kazanazaksın

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray abi yağ takviyesi yaparız tabi, eski kullanılmış yağları göndeririz yeni göndermemize gerek yok nasıl olsa cbf yakıyor onu yenisini israf etmeyelim

biraz öğleyiz okan huyumuz kurusun
    doğru söylüyorsun devir ekonomi devri

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler ağzınızın suyunu lütfen silin bilgisayara damlamasın

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ohhhh hayat senin walla .. bende isterem

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    hepinize iyi geceler dilerim beyler...
    güzel bir şarkıyla iyi geceler dileyeyim size...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Teşkürler unnamed .. evet beyler baba yatar, şafak atar .. malum yarın işbaşı herkese iyi geceler

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    oo beyler size de ii geceler hadi bakalım sütünüzü içmeyi ihmal etmeyin ılık olsun da ağzınız yanmasın

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan bir işim var bim de çalışıyorum.ama memnun olduğum söylenemez.O yüzden başvuru yaptım.Bi düşünsene severek yaptığın birşeyden üstüne bide para kazanazaksın

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

doğru söylüyorsun devir ekonomi devri
    aynen abi :D

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oo beyler size de ii geceler hadi bakalım sütünüzü içmeyi ihmal etmeyin ılık olsun da ağzınız yanmasın
    sen yatmıyon galiba abi :D bu arada keyfine diyecek yok Allah keyfini bozdurmasın bende yatar
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tşk fatih sana ii geceler ulen varya bütün ybr tayfası sakaryaya yakın bi sen uzak kaldın yoksa bi toplanıp mangal yapardık

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    İyi geceler arkadaşlar benim akü araştırmalarım devam ediyor bu gün servise sordum 45 TL dedi jelliymiş markasıda vellom mu dedi öyle bi şeydi (tam emin değilim ama) nasıldır bu marka akü duyan kullanan gören varmı?@ F54 bu arada Allah keyfini bozmasın yani tam anlamıyla "kestane kebap" sın yani
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    bu renk güzel oldu gibi

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi geceler arkadaşlar benim akü araştırmalarım devam ediyor bu gün servise sordum 45 TL dedi jelliymiş markasıda vellom mu dedi öyle bi şeydi (tam emin değilim ama) nasıldır bu marka akü duyan kullanan gören varmı?@ F54 bu arada Allah keyfini bozmasın yani tam anlamıyla "kestane kebap" sın yani
    saol abi buyur beraber yiyelim.. abi akü konusuna gelince jel akü bende 2 ay önce 35 liraya aldım gayet güzel ama zam gelmiş http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=424

Motosikleti
    eyvallah Fatihçim sağolasın yemiş kadar oldum Akü konusuna gelince ayın 4ünde maaşı alınca (zengin olunca yani) gidip servisten alıp taktırayım diyorum dediği aküyü kargo falan uğraşmamış olurum hem hemde garanti falan elimin altında olur bizim yamaha servisi sağolsun elinden ne geliyosa yapar böyle konularda haa bu arada "MANGAL DEMİŞKEN SEN MANGAL DEDİNDE BİZ GELMEDİKMİ "
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah Fatihçim sağolasın yemiş kadar oldum Akü konusuna gelince ayın 4ünde maaşı alınca (zengin olunca yani) gidip servisten alıp taktırayım diyorum dediği aküyü kargo falan uğraşmamış olurum hem hemde garanti falan elimin altında olur bizim yamaha servisi sağolsun elinden ne geliyosa yapar böyle konularda haa bu arada "MANGAL DEMİŞKEN SEN MANGAL DEDİNDE BİZ GELMEDİKMİ "
    evet abi kargo ile uğraşma 3 veya 5 lira için birde ayıplı mal çıkar uğraş ondan sonra yarı yarıya olsa neyse... evet abi mangal yapsak ii olur artık yaza kısmet olur umarım mesafe mühim değil bence maksat muhabbet olsun...

Motosikleti
    ohooooo yani sen diyosunki ölmeyin YBR ciler ölmeyin yaz gelince mangal yiyeceksiniz öylemii Hani ben diyodrdumki sonbaharın şu son günlerinde yapıversek bi organize falan yanii

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abi havalr gerçekten çok serin sadece işe giderken motora biniyorum ustanın yanına uğramam gerek oraya bile gitmiyorum yani sağa sola gezmeye gitmek sakıncalı olabilir bence... ama yakın değiliz ki yani yoksa uyardı yani....

Motosikleti
    Neyse hadi bakalım dediğin gibi olsun bende senin gibiyim sadece ş.içi işe yada sağa sola giderken biniyorum onuda üşüye üşüye napalım sezonda yaza artık kısmetse o zaman şimcilik herkez yakın mesafede kendi mangalını kendi yapsın hazır kurbanda geliyo

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    evet abi kurbanda bişeyler pişebilir kısmet yani... oda olmassa biz bişeyler alır yaparız bu zaman da en güzel balık olur mevsimi nede olsa değilmi palamut olur mesala

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler