Çok acımasızsınız
koray merak etme ehliyet olduğu için değerlendirmeye alırlar şuan işin varsa çalışıyorsan sıkıntı yok boş bekliyorsan o zaman kötü bu zaman da işsizlik gerçekten kötü hele ev geçindirmeye çalışıyorsan allah kolaylık versin... bende kuryelik için baş vuru yapmıştım ama hava şartları kışın zorlayacağı için aradaki 150 tl ye değmez dedim hasta olmak için ama çağırdılar gitmedim ama part time kuryelik olsa yaparım hafta da 2 gün tam boş günüm var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
şuan bir işim var bim de çalışıyorum.ama memnun olduğum söylenemez.O yüzden başvuru yaptım.Bi düşünsene severek yaptığın birşeyden üstüne bide para kazanazaksın
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
doğru söylüyorsun devir ekonomi devri
hepinize iyi geceler dilerim beyler...
güzel bir şarkıyla iyi geceler dileyeyim size...
Teşkürler unnamed .. evet beyler baba yatar, şafak atar .. malum yarın işbaşı herkese iyi geceler
oo beyler size de ii geceler hadi bakalım sütünüzü içmeyi ihmal etmeyin ılık olsun da ağzınız yanmasın
tşk fatih sana ii geceler ulen varya bütün ybr tayfası sakaryaya yakın bi sen uzak kaldın yoksa bi toplanıp mangal yapardık
İyi geceler arkadaşlar benim akü araştırmalarım devam ediyor bu gün servise sordum 45 TL dedi jelliymiş markasıda vellom mu dedi öyle bi şeydi (tam emin değilim ama) nasıldır bu marka akü duyan kullanan gören varmı?@ F54 bu arada Allah keyfini bozmasın yani tam anlamıyla "kestane kebap" sın yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bu renk güzel oldu gibi
Uploaded with ImageShack.us
saol abi buyur beraber yiyelim.. abi akü konusuna gelince jel akü bende 2 ay önce 35 liraya aldım gayet güzel ama zam gelmiş http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=424
eyvallah Fatihçim sağolasın yemiş kadar oldum Akü konusuna gelince ayın 4ünde maaşı alınca (zengin olunca yani) gidip servisten alıp taktırayım diyorum dediği aküyü kargo falan uğraşmamış olurum hem hemde garanti falan elimin altında olur bizim yamaha servisi sağolsun elinden ne geliyosa yapar böyle konularda haa bu arada "MANGAL DEMİŞKEN SEN MANGAL DEDİNDE BİZ GELMEDİKMİ "
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ohooooo yani sen diyosunki ölmeyin YBR ciler ölmeyin yaz gelince mangal yiyeceksiniz öylemii Hani ben diyodrdumki sonbaharın şu son günlerinde yapıversek bi organize falan yanii
abi havalr gerçekten çok serin sadece işe giderken motora biniyorum ustanın yanına uğramam gerek oraya bile gitmiyorum yani sağa sola gezmeye gitmek sakıncalı olabilir bence... ama yakın değiliz ki yani yoksa uyardı yani....
Neyse hadi bakalım dediğin gibi olsun bende senin gibiyim sadece ş.içi işe yada sağa sola giderken biniyorum onuda üşüye üşüye napalım sezonda yaza artık kısmetse o zaman şimcilik herkez yakın mesafede kendi mangalını kendi yapsın hazır kurbanda geliyo
evet abi kurbanda bişeyler pişebilir kısmet yani... oda olmassa biz bişeyler alır yaparız bu zaman da en güzel balık olur mevsimi nede olsa değilmi palamut olur mesala
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)