Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Kasım 2011, 19:42
anil89tas adlı üyeden alıntı
Orjinal....
Reklamlar
-
01 Kasım 2011, 19:48
şeritsiz modelleri var mııydı? bir de ben bu motoru yakından da gördüm.temiz gibi dıştan içi nasıldır onu da tamirci söyleyecek.inşallah bu motorla katılacam aranıza
-
01 Kasım 2011, 20:06
şeritsiz modelleri var mııydı? bir de ben bu motoru yakından da gördüm.temiz gibi dıştan
içi nasıldır onu da tamirci söyleyecek.inşallah bu motorla katılacam aranıza
İnşallah.Şeritsiz modeller var.
İşte bu katalog fotoğrafı.
-
01 Kasım 2011, 20:21
adamı aradım az önce.birisi dün 100 lira kapora vermiş.2 gün içinde almazsa bayram dönüşü almam için motoru bana rezerveliyor sol amortisorü yağ kaçırıyormuş sadece.keçe değişecek.tek masraf bu şimdilik
-
01 Kasım 2011, 20:48
adamı aradım az önce.birisi dün 100 lira kapora vermiş.2 gün içinde almazsa bayram dönüşü almam için motoru bana rezerveliyor
sol amortisorü yağ kaçırıyormuş sadece.keçe değişecek.tek masraf bu şimdilik
Bir daha bakdımda ilgimi çeken 2 yer oldu 1 ncisi kontağın o yazılar falan çok aşınmış geldi 2 nciside keçe 10000 de yağ kaçırır mı ? Benim motor 13000 de anahtarı takdığım yerin oralarda yazılar falan daha sıfır gibi keçedede sorun yok.
-
01 Kasım 2011, 21:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3322716/detay/ bu şaka mı? anıltaş motor güzele benziyor bende depoya cila attırmayı düşünüyorum belki şeritleri bende çıkartırım senin takıldığın önemli bi konu değil sen kazalı motor alma ama ufak çizikleride kafaya takma sonuçta mekanik aksan ii olursa ybr masraf çıkarmaz bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
01 Kasım 2011, 21:35
uniqe adlı üyeden alıntı
Bir daha bakdımda ilgimi çeken 2 yer oldu 1 ncisi kontağın o yazılar falan çok aşınmış geldi 2 nciside keçe 10000 de yağ kaçırır mı ? Benim motor 13000 de anahtarı takdığım yerin oralarda yazılar falan daha sıfır gibi keçedede sorun yok.
hocam kontağın oradaki yazılar anahtarlık ve diğer anahtarlar yüzünden silinmiş olabilir.ama keçeden yağ kaçırmasını ben de anlamadım.sanırım 5-10 liraya keçe değişebiliyormuş
-
01 Kasım 2011, 21:45
bence km saati değişmiş gibi geldi değişmedi ise bile km düşürülmüş olabilir okanın dediği gibi kontak yerleri baya aşınmış benimkisi 20 binde ve o kadar dikkatsiz kulladığım halde oraları bununku kadar aşınık değil üstelik keçe o kadar km de patlamasıda garip
F54 adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3322716/detay/ bu şaka mı? anıltaş motor güzele benziyor bende depoya cila attırmayı düşünüyorum belki şeritleri bende çıkartırım senin takıldığın önemli bi konu değil sen kazalı motor alma ama ufak çizikleride kafaya takma sonuçta mekanik aksan ii olursa
ybr masraf çıkarmaz bence
fatih abi sanki ticari taksi satıyor gibi deli mi bu adam istediği kadar özel plaka olsun 12 bin lira hayattda verilmez buna :D
-
01 Kasım 2011, 21:56
kimsenin aklını çelmek istemem ama ilandaki motorda birşeyler ters gibime geliyor...
motor çok parlak çok temiz buralarına bakan adam kontağa neden bakmamış?
hadi kontağı geçtim keçe ne iş?
lastiklerin durumu nedir?
ekzoz çok parlak duruyor, bu modelde bir motosiklete göre değişik...
-
01 Kasım 2011, 22:01
arkadaşlar sitenin birinde ybr hakkında yazı ve fotoğraflar gördüm.dün arkadaşlardan biri de (koray) alıntı yapmıştı oradan.fotolara inanamayacaksınız işte link :http://www.ikiteker.biz/modules.php?...topic&p=256360
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
hocam bu dedikleriniz benim de aklıma takıldı.motor fazla parlak ve canlı rengi.ama götürülen motor servisleri keçe den başka sorunu yok diyorlar.lastikleri fabrika çıkışı sanırım.yani direkt değişmesi gerekiyor.
-
01 Kasım 2011, 22:04
sorunda o ya...
hele kırmızı renkten bahsediyoruz bu şekilde olamaz...
motor ne durumda?
tecrübe ettiniz mi?
sıkıştırdınız mı?
varmı bir absürdlük? bu motoru alacaksanız çok ince eleyip sık dokuyun derim...
çünkü içime hiç sinmedi bu motor....
-
01 Kasım 2011, 22:07
anıltaş sen motor bakarken sakarya daki ilanlara da bak burada baktıracak usta var hem öyle 50 tl bakma parası vermeyiz 20 tl ye iş biter adam gibi güvenilecek usta yani haberin olsun sen geldiğin zaman buluşuruz gider baktırırız sıkıntı olmaz... yanlız adama de istediğim yere getirirmisin motoru diye sor benim usta nın dükkan şehir merkezinde eski garajlarda al derse alırsın alma derse almassın güvene bilirsin yani....
-
01 Kasım 2011, 22:13
F54 adlı üyeden alıntı
anıltaş sen motor bakarken sakarya daki ilanlara da bak burada baktıracak usta var hem öyle 50 tl bakma parası vermeyiz 20 tl ye iş biter adam gibi güvenilecek usta yani haberin olsun sen geldiğin zaman buluşuruz gider baktırırız sıkıntı olmaz... yanlız adama de istediğim yere getirirmisin motoru diye sor benim usta nın dükkan şehir merkezinde eski garajlarda al derse alırsın alma derse almassın güvene bilirsin yani....
eyvallah hocam.ben daha önce aldığım motorlarda bahtına diyerek aldım.çok şükür sorun yaşamadım.ama bunda mutlaka bir bilene danışacam çok teşekkürler düşünceleriniz için.
-
01 Kasım 2011, 23:48
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar biraz önce motosiklet kuryeliği için iş başvurusu yaptım.AS ecza deposu firmanın adı.Cv mi doldurdum bakalım kısmet haber bekliyorum.Motosikletler cbf 150
koray hayırlı olsun diyelim fakat çok zamansız kuryelik işine giriyorsun kış kapıda yani körfez de de çok rüzgar + çok soğuk olur umarım iş gönlüne göre olur cbf içinse birşey demiyorum yani allah'ın sopası yokkkk
-
02 Kasım 2011, 00:24
s.a. ybr severler.. F54 haklısın walla pişti oldum.. eğer işim olursa aranızda bana yağ toplarmısınız..
-
02 Kasım 2011, 00:28
ve aleykumselam koray...
bi fon açarız sana artık kardeşim(:
-
02 Kasım 2011, 00:31
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ve aleykumselam koray...
bi fon açarız sana artık kardeşim(:
Yani ybr kullanıcıları beni kesinlikle yarı yolda bırakmaz, yardımı esirgemez ve hatta yağ yakan bi cbf gördüler mi hemen yağ takviyesi yaparlar.. çünkü onlar gururlu bir motosiklet kullanıcılarıdır
-
02 Kasım 2011, 00:41
koray bu gaz üstüne sırtçantamda 10*40 yağ taşımaya başlayacam...
bilgine kardeşim...
-
02 Kasım 2011, 00:45
K o r @ y adlı üyeden alıntı
s.a.
ybr severler.. F54 haklısın walla
pişti oldum.. eğer işim olursa aranızda bana yağ toplarmısınız..
sen rahat ol yağ ayarlarız ama sonuçta şirket motoru olduğu için onlar bakımı karşılar motor kitlese dahi sıkntı olmaz sen verirsin gazı yani
-
02 Kasım 2011, 00:52
-unnamed- adlı üyeden alıntı
koray bu gaz üstüne sırtçantamda 10*40 yağ taşımaya başlayacam...
bilgine kardeşim...
aynen hocam sizden beklediğimde bu işte
F54 adlı üyeden alıntı
sen rahat ol yağ ayarlarız ama sonuçta şirket motoru olduğu için onlar bakımı karşılar motor kitlese dahi sıkntı olmaz sen verirsin gazı yani
orası öyle ya.. neyse bakalım haber gelecek mi? şuan kemik bi kadrosu var.Yinede şansımı denemek istedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)
Bu Konudaki Etiketler