Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Ekim 2011, 00:47
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bu
Reklamlar
-
29 Ekim 2011, 00:55
F54 adlı üyeden alıntı
banstar mete neyse yarın arar sorarım.. beyler ben gene 2500 de yağı değişeyim zaten değişeli 400km oldu artık ocak sonuna kadar değişim olmaz e 8 günde 90 km en fazla 100 km yol yapıyorum da... size ii geceler
tamam hadi iyi geceler..
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
sayfa 1138 de benim motordaki gibi bi cam takabilirsin
koruma demiri olmazsa olmazın olsun
aynaları ihmal etme bende memnun değilim değiştireceğim
bi tane topcase çok güzel olur, bizim motorlarda çok gerekli bence
jant şeritlerin fena değil ama unnamed diye bir arkadaş var tutuncu çekmiş mükemmel duruyor
elcikleri değiştir bunlar insanın elini nasır yapıyor
fren ve debriyaj kolunu 2004 yamaha ybr ile değiş onlar siyah harika bir görünümü var
xenon far takabilirsin görüş açısından.. bunlarda çok iyi ama onun havası ve yeterliliği bi başka tabiki
lastiklerin fena durmuyor
ayrıca gps tak lazım birşey bende arayıştayım
-
29 Ekim 2011, 01:00
mercekli xenon ayarlıyorum , biraz düşüreceğim , jant şeritlerini söktüm zaten büyük ihtimal turuncu olacak büyük ihtimal kaliperide turuncuya Boyuyacağım top case bana göre değil aynalar öyle
-
29 Ekim 2011, 01:04
mercekli xenon ayarlıyorum , biraz düşüreceğim , jant şeritlerini söktüm zaten büyük ihtimal turuncu olacak büyük ihtimal kaliperide turuncuya Boyuyacağım top case bana göre değil aynalar öyle
kaliperler yerine arka dişliyi siyaha boya mercekli xenon sanırım düzcede yamaha servisi yapıyormuş 250-300 tl falan o yüzden benim artık yaza kaldı
şimdi lastik almam lazım michellin marka buldum 200 tl ön arka
-
29 Ekim 2011, 01:08
baktım dediğin gibi 2004 fren debreyaj kolu siyah yarın zamanım olursa gider alır takarım elcikte aklımda kırmızı yada turuncu senin motor çok farklı durmuş o Camla :D
-
29 Ekim 2011, 01:09
Elçiklerin şöyle yumuşacık süngerli olanları var onlardan bulursam bende takmayı düşünüyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
29 Ekim 2011, 01:11
fat280 adlı üyeden alıntı
abi ben 5 binde değiştir demedim değiştiren var dedim ve sorun yaşamamış ama sana tavsiyem 3 binde flan değiştir değiştirirsen en fazla motor sıhhati için iyi olur
ben çok zorladığımdan mı bilmem 2 binde değiştirmeme rağmen zift gibi çıktı yağ hemde castrol power 1 vardı içinde ama sakin kullanımda 3 bin rahat dayanır gibi geliyor banada...
-
29 Ekim 2011, 01:14
baktım dediğin gibi 2004 fren debreyaj kolu siyah yarın zamanım olursa gider alır takarım elcikte aklımda kırmızı yada turuncu senin motor çok farklı durmuş o Camla :D
evet hem hava kattı sanki biraz motor yükseldi hemdi rüzgardan korunuyorum
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
ben çok zorladığımdan mı bilmem 2 binde değiştirmeme rağmen zift gibi çıktı yağ hemde castrol power 1 vardı içinde ama sakin kullanımda 3 bin rahat dayanır gibi geliyor banada...
yağın temiz çıkmasından kormak gerekiyor. çünkü ozaman yağ görevini yapmamış anlamına geliyor. yağın siyah çıkması iyiye delalet
-
29 Ekim 2011, 01:19
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yağın temiz çıkmasından kormak gerekiyor. çünkü ozaman yağ görevini yapmamış anlamına geliyor. yağın siyah çıkması iyiye delalet
bunu bilmiyordum o zmn benim yağ hendini heba etmiş motor için xd çünki hem eksilmemiş hemde zifte dönmüştü değiştirdiğimde.. bana motoru aldığımda bi usta söylemişti bu ybrlere 3-5 lira fazla ver kalite yağ koy bide zamanında değiştir yağını yeter demişti..
-
29 Ekim 2011, 01:19
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aynen abinin dedği gibi siyah çıkması iyi abi temiz olsa yağ tam görevini yapamıyordur koray abinin dediği gibi birde sen zorladığın için birazda oda siyahlaştırmasına yardımcı olur çabucak
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
29 Ekim 2011, 01:20
yamaha teknik servisinin koyduğu yağ her neyse motor boşa geçmiyordu 300 km gittikten sonra castrol koydum
-
29 Ekim 2011, 01:23
servis yamalube koyuyor..beş para etmez..neymiş yamaha mühendisleri kendi motosikletleri için üretmiş..tamamen finansal reklamlar bunlar..bende castrol kullanıyorum çok memnunum.. koy castrol dolaş dünyayı
-
29 Ekim 2011, 01:25
ne koyuyolarsa çok dandik yada bende bi sorun vardı
-
29 Ekim 2011, 01:28
ne koyuyolarsa çok dandik yada bende bi sorun vardı
motoru sıfır aldıysan belli km geçtikten sonra ayar ister bu boşa geçip geçmeme davası yağınla ilgili değil muhtemelen de ben yamalube o kadar iyi bir yağ değil diyorum..
-
29 Ekim 2011, 01:29
arkadaşlar bugün bişey farkettim.. önceleri gazı hep dibine kadar açardım motor delirirdi altımda.. ama bide sakin süreyim dedim bakalım nasıl olucak.. her zaman gidip geldiğim yolda vitesleri 6 binde değiştirmeye başladım.. motor o kadar zevk verdiki anlatamam.. bu motor düz yolda dip gazla da 100-110 yapıyo yarım gazlada yapıyor sadece o hıza ulaşma süresi uzuyor.. farkettimki motoruma boşuna eziyet ediyormuşum.. artık imana geldim diyebilirim... bide motorum gözüme batıryordu çok yakıyor diye.. umarım artık bende bir depo ile 500 küsür km yol alırım :D:D
-
29 Ekim 2011, 01:32
bütün viteslerde kesiciye düşürsen 120 yi rahat görüyor düz yolda :D
-
29 Ekim 2011, 01:34
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün bişey farkettim.. önceleri gazı hep dibine kadar açardım motor delirirdi altımda.. ama bide sakin süreyim dedim bakalım nasıl olucak.. her zaman gidip geldiğim yolda vitesleri 6 binde değiştirmeye başladım.. motor o kadar zevk verdiki anlatamam.. bu motor düz yolda dip gazla da 100-110 yapıyo yarım gazlada yapıyor sadece o hıza ulaşma süresi uzuyor.. farkettimki motoruma boşuna eziyet ediyormuşum.. artık imana geldim diyebilirim... bide motorum gözüme batıryordu çok yakıyor diye.. umarım artık bende bir depo ile 500 küsür km yol alırım :D:D
çok uzun süreli dip gaz vermek zarar vermez ama vites aralıklarını 5000 devirde değiştir..hem yakıttan kazan hem motorun hemen rektefiye istemesin
-
29 Ekim 2011, 01:37
arkadaşlar herkesin cumhuriyet bayramını kutlarım...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
UFF RUDE banlandı az önceki küfürden sanırım :(
-
29 Ekim 2011, 01:43
F54 adlı üyeden alıntı
banstar mete neyse yarın arar sorarım.. beyler ben gene 2500 de yağı değişeyim zaten değişeli 400km oldu artık ocak sonuna kadar değişim olmaz e 8 günde 90 km en fazla 100 km yol yapıyorum da... size ii geceler
Mt nin konvoy konusunda birisi ile atışıyordu fena ondan sanırım
-
29 Ekim 2011, 01:45
arkadaşlar ben ayrılıyorum herkese iyi geceler ImDeathlesS seninde cumhuriyet bayramın kutlu olsun .... ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 162 kullanıcı var. (0 üye ve 162 misafir)
Bu Konudaki Etiketler