bencede psta cila yeterli ama gene çizeceklerdir bence sen önce bir branda al bence
bencede psta cila yeterli ama gene çizeceklerdir bence sen önce bir branda al bence
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
[QUOTE=sonix;589564]hedowich yamahanın fiyat politakası çok iyi bence.böyle giderse liderliği bırakmaz.
bir kaç fotoğraf
o ne heybet öyle ya...çok güzel yakalamışsın pozu.duvar kağıdı yaptım valla..
arkadaşlar branda da cozum değil onların ustune yorgan gibi oluor ben biliyorum hatta suratıma bol bol bakan uyusuk ızmır kedileri var brandayı kaldırırken ama cok uzun surmedi kedilerle güzel bir diyoloğum var burda tanıdılar benim motoru artık
Ride your way
walla sormayın arkadaşlar ya.
şerefsiz kediler koltuğun deponun üstünde tırnaklarını törpülüyolar..
havalar bi düzelsin de komple bakım yapmak lazım zaten motora. pasta cila falan..
lastik öneriniz ne olur arkadaşlar? kış geçti zaten artık. heralde yaz sonu falan değiştiririm artık..
metzeller mi pirelli mi?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Arkadaşlar ybr nin fiyatının 3.449 ytl olması bi yana satış bayisinden öğrendiğim kadarıyla artık ön grenajı bu fiyata dahil olmayacak.takmak isteyen artı bi fiyat ödeyecek...bu da yaklaşık 3.520 civarında bir fiyat demek.(ikinci el ybr lerinizi satmayı düşünüyorsanız sıfır bir ybr nin anahtar teslim fiyatının 3.650 ytl civarında olduğunu bilerek fiyatını belirlemeniz menfaatiniz icabıdır...)
demek ön grenajlar için ek ücret alınacak arkadaşlar motoru satmam dolayısıyla birkaç almak isteyen arkadaşla konuştum motoru 3000 ytl ye peşin sıfır motoru alabileceğini söyledi bugun 2 bayi ile görüştüm peşinde indirebildikleri en fazla plaka masrafları oluyor yani en azından izmirde boyle kulaktan dolma bilgilere inanmayalım
Ride your way
arkadaşlar bu gün ben de aranıza katıldım ve pırıl pırıl bir siyah ybr 125 aldım alarm koruma demiri taktırdım hemen. Pratik yapmaya geldi sıra. Çok sevdim ybr yi benim gibi yeni başlayan biri için çok uysal bir motor, yine de ilk 25 kilometre sonunda ellerim ve ayak bileklerim uyuşmuştu. Bu arada sonradan aklıma geldi ve uygulamaya başladım; Donald Duck un dediği gibi sırıtın, ciddiyim sırıtın. Gerçekten işe yarıyor daha relax hissediyor insan, benim gibi vitese ve frene 40 kere düşündükten sonra basarsa... Motosiklet teorisini İlk okuduğumda çok korkmuştum ne kadar tehlikeli olduğunu anlamıştım çünkü. Ancak bu gün uygulamaya başlayınca çok sevdim ( gerçekten de solu itince sola dönüyor!!!) Ben yeni başladım ve aranızdaki en yeniyim ama mutlaka okuyun biliyorsanız da okuyun bence, ve teşekkür ederim Donald Duck...
arkadaşlar mrh.. bende yeni aranıza katıldım şimdilik motorsuz olarak pasif kullanıcıyım ama bu yaza ybr me kavuşacam yine de sizleri okuyorum yakından takip ediyorum. sonix senle tanışalım yazın beraber takılırız bende de siyah ybr olacak ok..
grş...
pierzig kendiniz halletmişsiniz sorununuzu
sylvester,arifa_07 hoşgeldiniz ybr dünyasına
arif olur tabi
benimde aynı yerden kırılmıştı sinyalim.nerde yapılıyo bu plastik kaynak sanayide ne diye arıyalım yani?
B rh +(pozitif)
buda benim ybr mden birkaç foto....
B rh +(pozitif)
Hade bakalım ybrciler açılıyoruz walla havalar ısınmaya başlayınca ybrcilerde uyanmaya başladı
Geçtiğimiz yaz Edirne'den tüm Ege ve Akdeniz sahilini gezerek Antalya'ya kadar gık demeden gittiğim YBR 125'i satın almış bulunuyorum.(Geçen yıl gittiğim motor yeğenimindi)Bir konuda ikiteker sevdalılarının yardımına ihtiyacım var.Motorsikletime koruma demiri taktırmak istiyorum.Ancak siyah renkte olacak ve düz bir koruma demiri olmayacak.Daha önce yine motosiklet nette gördüğümü hatırlıyorum.Ayaklara doğru kıvvrılıyor .Bir nevi U şeklinde.Özellikle İstanbul'da bulabileceğim bir yer varsa adresini telefon veya internet adresini yazabilirseniz çok sevinirim.Saygılar sevgiler.Herkese keyifli ve sorunsuz sürüşler.
Yeniçeri ybr hayırlı olsun.sylvester ve arifa_07 yle birlikte hoş geldiniz aramıza
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)