Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ekim 2011, 00:46
okyanus_126 adlı üyeden alıntı
allah kaza bela vermesin bizi bilgilendir yanlız herkeze iyi geceler ben kaçıyom(asortikmi kasortikmi her neyse benden sonra girerse şikyet edin lütfen)
tamam hadi iyi geceler sana
Reklamlar
-
26 Ekim 2011, 00:50
stepfunk adlı üyeden alıntı
Sağol kardeşim, kimin ne alıp veremediği var birbiriyle anlamıyorum.
Çok sağol kardeşim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah.
Özlemişim yahu sizleri
çok tşk ederim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
26 Ekim 2011, 00:51
arkadaşlar yarın mesai var herkese cümleten iyi geceler ..
-
26 Ekim 2011, 00:55
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sana da i geceler umarım migros işi olur da şimdi ki işten kurtulursun...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
26 Ekim 2011, 00:55
arkadaşlar form yöneticisinden cbf 150formunda mesaj geldi bu sahte nickle ilgilendiklerini söyle gerekeni yapacaklarmış okuya bilirsiniz cbf 150form sayfasında tşk
-
26 Ekim 2011, 00:57
Evet ya, patronlar yarın bizi bekler. Sizlerede iyi geceler.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
26 Ekim 2011, 00:59
K o r @ y adlı üyeden alıntı
iyi geceler abi ve diğer arkadaşlar bu arada bende kaçar görüşmek üzere
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
26 Ekim 2011, 02:10
UqUR_ adlı üyeden alıntı
biri hotmail adresini çalıp yeni üyelik açtıysa bile,aynı bilgisayarı kullanıyor yazıyor :D
okyanus_126 nickli arkadaşı çözemedim ben ya sanırım çocuk bu arakadaş abisinin motorunun avukatlığını yapıyor sanırım.. hala saf ayağına yatıyor tek pc den çift üyelik açıyor 2 ağızdan birden ybr ye çamur atıyor.. ilginç yani şükürler olsun ybr miz var arkadaşlar olmasaydı da alırken cbf almış hata yapmış olsaydık... şeytan kulağına kurşun böle ordan burdan çamur atardık ybr lere xDxD
-
26 Ekim 2011, 02:36
Ben geldim Antalyada yardım istiyen mi var ?
-
26 Ekim 2011, 02:47
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ben geldim Antalyada yardım istiyen mi var ?
motoru sattın diye hatırlıom ben seni esd mi aldın bu sefer
-
26 Ekim 2011, 04:42
-
26 Ekim 2011, 10:37
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hocam ben motoru sattım 4.000 liraya..Anlaşmazlık oldu 1 hafta sonra geri aldım satışı vermemiştim.Motor bende yani duruyor satmayı düşünmüyorum dursun zararı yok el ayak gibi birşeymiş satınca anladım
Foruma girmeyi unutmuşum bayadır bende ne eksik diyorum..
Yeni lastik aldım yeni yağ kattım depoyu fulleyip geziyorum kebap
Bu arada nasılsınız arkadaşlar ?
Uqur yaşıyon mu len
Fatih ses ver Ramazan abiden haber var mı..Okan nerlerdesin.
o recai hoş geldin nerelerdesin motoru sattın unuttun bizi dedik şimdi de satmamıssın ama genede unutmuşsun bizi hayırdır sende okan gibi bora mı aldın
-
26 Ekim 2011, 12:11
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
okyanus_126 nickli arkadaşı çözemedim ben ya sanırım çocuk bu arakadaş abisinin motorunun avukatlığını yapıyor sanırım.. hala saf ayağına yatıyor tek pc den çift üyelik açıyor 2 ağızdan birden ybr ye çamur atıyor.. ilginç yani şükürler olsun ybr miz var arkadaşlar olmasaydı da alırken cbf almış hata yapmış olsaydık... şeytan kulağına kurşun böle ordan burdan çamur atardık ybr lere xDxD
istersen biraz saçamalamadan konuş cbf formuna gir birde bak bakim ben öyle bişey yapsam niye cbf de çamur atayımkin o kımse hem cbf hemde ybr karalıyor kesin onun apaçisi var yoksa 2 marakayıda karalamazdı hem ben çamur atımıyorum kendin yazmışsın ybr de yağ kammamış diye onuda bulup yüklıxem senin derdin ne ben anlamış degilim?
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:02 ----------
bunu yazan da benim ozamn asıl 2008 ybr ile bişey yazmısssın onu bulacaktım ama bunu sırf hakaretlerin için yazdım servis motoruna yağ koymdana göndermez öyle bişey olsaydı botorun kitlerdi bunada inancın olsun
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
bugün 10 milyonluk benzinle 100 km yaptım depoya baktım hala biras var iş çıkışı biraz geziyim dedim bakalım ne kadar daha götürcek diye ve inanın gezmekten bıktım devamlı 9 bin devirde bağırta bağırta gezidim ve tam 147. km de benzin bitti. Şuanda bi hata varmı diye düşünüyorum benzin bittiğinde 10 liralık aldığıma eminim ya pompacı yanlış koydu yada istasyonun pompası fazla kattı çünkü ben şimdiye dek hiç bir ybr nin 10 liralık benzinle 140 küsur km gittiğini duymadım( hemde devirli olarak ) emin olmak için yine 10 liralık aldım eğer bu kezde bu civarlarda götürürse emin olucam..
ha bu arada motorumu ilk yağ değişimi için servise götürdümü sölemiştim daha önce bu gün yağı bi kontrol ediyim dedim ve ölçüm çubuğunun kupkuru olduğunu gördüm emin olmak için telefonun ışığıyla karterin içine baktım !! ve ne göreyim karter kupkuru motoru biras yatırdım delikten tarafa çok az bi yağ aktı geldi deliğe doğru... o an servise ettiğim küfürleri hayatımda etmemişimdir.. hemen gidip 1 litre yağ aldım ve hepsini aldı düşünün karter boş....!!! yarın sabah erken kalkıp mesaiden önce servise gideceğim 50 tl alıpta 1 çay bardağı bile yağ koymamalarının sebebini sorucam '!!
---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:07 ----------
Bahsettiğim hortumu sanayide bi arkadaşa sordum gider hortumu olduğunu söyledi.. yani devamlı bir benzin akışı olmadığına göre bu hortumdan zarar görse bile sarıl şarıl benzin akıtmaması lasım demi...
-
26 Ekim 2011, 13:09
Recaİ adlı üyeden alıntı
Hocam ben motoru sattım 4.000 liraya..Anlaşmazlık oldu 1 hafta sonra geri aldım satışı vermemiştim.Motor bende yani duruyor satmayı düşünmüyorum dursun zararı yok el ayak gibi birşeymiş satınca anladım
Foruma girmeyi unutmuşum bayadır bende ne eksik diyorum..
Yeni lastik aldım yeni yağ kattım depoyu fulleyip geziyorum kebap
Bu arada nasılsınız arkadaşlar ?
Uqur yaşıyon mu len
Fatih ses ver Ramazan abiden haber var mı..Okan nerlerdesin.
yaşıyom la nevar yok :D
-
26 Ekim 2011, 15:44
arkadaşlar bu ybr ye iridyum buji taktırırken direk eskisini çıkarıp yerine takılabiliomu bu iridyum buji. yoksa takmadan önce motorda bi işlem yapmaya gerek varmı. birde yakıta artı veya eksi bi katkısı varmı bu iridyum bujinin? teşekkürler.
-
26 Ekim 2011, 17:31
Stepfunk hayırlı olsun.
Recai sen ne yapan ya döndün yıbıra.
Dün net yokdu neler olmuş ya
-
26 Ekim 2011, 17:37
uniqe adlı üyeden alıntı
Stepfunk hayırlı olsun.
Recai sen ne yapan ya
döndün yıbıra.
Dün net yokdu neler olmuş ya
okan kaçırdın herşeyi dün burası baya karıştı :D
-
26 Ekim 2011, 17:48
Kaçırmışız şamatayı
-
26 Ekim 2011, 17:52
uniqe adlı üyeden alıntı
Kaçırmışız şamatayı
okan şu bir gerçek ne olursa olsun cbf in motoru ybr nin motorunun yanında demirle çeliğin karşılaştırması gibi birşeydir
-
26 Ekim 2011, 17:54
fat280 adlı üyeden alıntı
okan şu bir gerçek ne olursa olsun cbf in motoru ybr nin motorunun yanında demirle çeliğin karşılaştırması gibi birşeydir
Karıştırma ortalığı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 151 kullanıcı var. (0 üye ve 151 misafir)
Bu Konudaki Etiketler