Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ekim 2011, 21:15
alper150zc adlı üyeden alıntı
ya yazın satıcağım 100%100 bu motoru zaten benimki fanatiklik değil ama bazen bazı laflara sinirleniyorum örneğin demişsin aydınlatmatma yok arkadaşım biliyomusun 2011 lerde farlar sabit gaza göre tepki vermiyor ve yeterli bi ışık veriyor ben bunlara kızıyorum işte yoksa honda gider suzuki gelir yani
hacı sadece o değil ki hala armut ampül kullanıyor...
eskilerde kaldı o...
ki 2011 cbf yide sürdüm aydınlatmasını biliyorum...
esd nin yanında yine sönük kalıyor....
eleştirilere kızmanı da anlayabilmiş değilim, sen yada başkası esd ye istediği kadar laf etsin ben bindiğim motoru biliyorum...
zaten etrafa bakıpta acaba ybr ye laf atan varmı diyede dalmışlığım yok....
neyse iyi akşamlar...
Reklamlar
-
18 Ekim 2011, 21:33
belki uslu bir çocuk olursak bizlerde kapımızda ybr görebiliriz (şirinler çizgi filminden uyarlanmıştır) :D harbiden kıskandım sizi dostlar.darısı başıma inşallah.sürekli gezip 26.000 km yapan arkadaşı da yürekten kutluyorum ayrıca
-
19 Ekim 2011, 00:21
-unnamed- adlı üyeden alıntı
hacı sadece o değil ki hala armut ampül kullanıyor...
eskilerde kaldı o...
ki 2011 cbf yide sürdüm aydınlatmasını biliyorum...
esd nin yanında yine sönük kalıyor....
eleştirilere kızmanı da anlayabilmiş değilim, sen yada başkası esd ye istediği kadar laf etsin ben bindiğim motoru biliyorum...
zaten etrafa bakıpta acaba ybr ye laf atan varmı diyede dalmışlığım yok....
neyse iyi akşamlar...
ben bindiğim motoru biliyorum lafını tuttum bende aynı taktiği uygulıycam bundan böle...
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
19 Ekim 2011, 00:30
ben bindiğim motoru biliyorum lafını tuttum bende aynı taktiği uygulıycam bundan böle...
cbf ii de ybr yi de bilen biliyor biz ne desek boş sonuçta piyasada en çok tutulan motorlar kullananlar memnun olmasa satarlar zaten veya satmaya çalışırlar sahibindene koymasa bile forumda müşteri aralar acaba neden motorundan memnun olanlar müşteri arar ki motoruna
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Ekim 2011, 10:53
ya yazın satıcağım 100%100 bu motoru zaten benimki fanatiklik değil ama bazen bazı laflara sinirleniyorum örneğin demişsin aydınlatmatma yok arkadaşım biliyomusun 2011 lerde farlar sabit gaza göre tepki vermiyor ve yeterli bi ışık veriyor ben bunlara kızıyorum işte yoksa honda gider suzuki gelir yani
alper kardeş neden satıyorsun motoru asıl motoru satmayıp bize inat kullanmalısın ki sağlam olduğunu kanıtlayasın diyosun ya benim motorda sorun yok bakalım kaç bin km yol yapacak sorunsuz yağ yakmadan
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
19 Ekim 2011, 11:18
fat280 adlı üyeden alıntı
alper kardeş neden satıyorsun motoru asıl motoru satmayıp bize inat kullanmalısın ki sağlam olduğunu kanıtlayasın diyosun ya benim motorda sorun yok bakalım kaç bin km yol yapacak sorunsuz yağ yakmadan
kalın yağ koyduğun müddetçe yağ yakmaz...
bi inceltsin yağını bak nasıl eksitlmeye başlıyor...
-
19 Ekim 2011, 11:38
kalın yağ koyduğun müddetçe yağ yakmaz...
bi inceltsin yağını bak nasıl eksitlmeye başlıyor...
abi kalın yağda bir yere kadar gider merak etme onuda yakmaya başlar :D
-
19 Ekim 2011, 12:17
esdlerde genel sorun koltuk derisi açılıyor
-
19 Ekim 2011, 16:09
Ya motora binecemde çok soğuk ya
-
19 Ekim 2011, 18:18
uniqe adlı üyeden alıntı
@fat280;
yok kalın yağ olduğu için yakamıyor....
@unique;
ağa yaktım gemileri bu akşam gezmeye çıkacağım inşaAllah...
yoksa çıldıracam...
-
19 Ekim 2011, 19:14
kendinizi avutmanız güzel bişey
aşağıdada cevap veren cbfler yaraları vardır gocunuyolardır gitsinler yağlarını kontrol etsinler ben kendi topiciğimde yazıyorum onların kinde deil demisinde biz kendi cbf150topicind ybr125 öle böle küçük yavas torksuz diyip konusmuyoruz sen gelip burda konusursan gelir başkasıda bişey söler çekemedi diyemesin hem sen almısın ybr125 arkadasım derdinneki her fırsata laf atıyosun yani derdiniz tartışmamı anlamadım
benden sana tavsiye bırak ne derlerse desinler sinek vızıldaması bunlar akıl var mantık var,
değerler ortada orjinal bir ybr orjinal bir CBF i geçemez açık ve net...
herşey ortada atıp tutmayla birbirini geçmeyen yok merak etme... :D
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
19 Ekim 2011, 19:24
ya şimdi birilerine bişeyler ispat etmek için commuterda omrumu tamamlıyamam kısmetse temmuz gibi honda 600f yönelicem
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
19 Ekim 2011, 22:15
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
benden sana tavsiye bırak ne derlerse desinler sinek vızıldaması bunlar akıl var mantık var,
değerler ortada orjinal bir ybr orjinal bir CBF i geçemez açık ve net...
herşey ortada atıp tutmayla birbirini geçmeyen yok merak etme... :D
benim motor 45t dişli ile 120 km/h yapıyor birde cbf takalım bakalım 45 dişli 80km/h yapacak mı?cbf te 45 dişli olsa onu 5e takmadan geçmeyen ybr mi yakarım
-
19 Ekim 2011, 22:21
uniqe adlı üyeden alıntı
:D dondun mu okan oralarda gel sende alanyaya yaz kış her zaman bin motora
ya şimdi birilerine bişeyler ispat etmek için commuterda omrumu tamamlıyamam kısmetse temmuz gibi honda 600f yönelicem
hayırlısı olsun o zaman abi diyelim
F54 adlı üyeden alıntı
benim motor 45t dişli ile 120 km/h yapıyor birde cbf takalım bakalım 45 dişli 80km/h yapacak mı?cbf te 45 dişli olsa onu 5e takmadan geçmeyen ybr mi yakarım
abi ybr nin ki gibi 14-45 dişli seti cbf de olsa 80-90 ı çırınarak zor yapar ybr de bunun yanından el sallayarak geçer :D
-
19 Ekim 2011, 23:24
@fat280;
yok kalın yağ olduğu için yakamıyor....
@unique;
ağa yaktım gemileri bu akşam gezmeye çıkacağım inşaAllah...
yoksa çıldıracam...
İstanbul gene bura kadar değildir dün 4 dereceydi.
:D dondun mu okan oralarda gel sende alanyaya yaz kış her zaman bin motora
hayırlısı olsun o zaman abi diyelim
abi ybr nin ki gibi 14-45 dişli seti cbf de olsa 80-90 ı çırınarak zor yapar ybr de bunun yanından el sallayarak geçer :D
Valla burda dün 4 dereceydi bugünde öyledir bora bile kar resmi gösteriyor yol bilgisayarında
-
19 Ekim 2011, 23:33
bugün motoru temizledim dün dağ bayır çayır nevar ne yok gezdik ava gittim katliam yaptık tabiri caizse
-
19 Ekim 2011, 23:39
F54 adlı üyeden alıntı
bugün motoru temizledim dün dağ bayır çayır nevar ne yok gezdik ava gittim katliam yaptık tabiri caizse
katliam demek abi katil abi seni polise şıkayet edecem yakalasınlar seni :D
-
19 Ekim 2011, 23:47
Arakadaşlar geçen konularda bahsettiğim uzun esd kasa ön camın siparişini verdim.Yarın bi aksilik olmazsa elimde olacak..İnşallah yakışır sizlerde burada paylaşıp yorumlarınızı alcağım.Malum havalar soğudu biraz da olsa rüzgarı kesmesi için aldım.
-
19 Ekim 2011, 23:53
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Arakadaşlar geçen konularda bahsettiğim uzun esd kasa ön camın siparişini verdim.Yarın bi aksilik olmazsa elimde olacak..İnşallah yakışır sizlerde burada paylaşıp yorumlarınızı alcağım.Malum havalar soğudu biraz da olsa rüzgarı kesmesi için aldım.
iyi yapmıssın abi siperlik şart kışın rüzgar kötü resimleri bekliyoruz takınca
-
20 Ekim 2011, 00:01
katliam demek abi katil abi seni polise şıkayet edecem yakalasınlar seni :D
yok be fatih katliam dediğime bekma aç gözlülük yapıp 50 tane tahtalı vurmadık sadece 11 tahtalı 4 bıldırcın yani.. ama resim yükleyemiyorum yoksa atacağım birkaç foto aynı komando gibi çıkmışım yani[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
..........resimleri paylaşmayı bi süre ertelemek gerekli galiba....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler