Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ekim 2011, 12:13
fat280 adlı üyeden alıntı
denizliye vardın demek abi hadi gözün aydın inş. çok rahat bir usta birliği geçirirsin diyelim
amin.... inşallah şöför falan olurum.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
hacı gelmene daha çok var
gelince konuşuruz artık
hadi hayırlı teskereler sana..
millet şimdi seni bekliyordur gelsin çömez gelsin torun diye bekletme milleti fazlaca
gece saat 24 .00 kadar gitmem ağa.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
18 Ekim 2011, 12:15
akşam 17.00 son haberin olsun...
-
18 Ekim 2011, 12:16
ramazan abi inş. şoför olursun ama ebubekir abinin dediği gibi 17:00 son 24:00 değil
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
18 Ekim 2011, 12:17
akşam 17.00 son haberin olsun...
yakarım askerliğimi bak beni sinirlendirmeyin.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Ekim 2011, 12:21
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yakarsan sana zarar abi bize birşey olmaz
-
18 Ekim 2011, 12:28
madem çok ısrar ettiniz yakmayayım bari.....
-
18 Ekim 2011, 12:31
arkadaşlar serviste motorun sadece yağı değişip zinciri mi kontrol ediliyo? öyleyse bunları ben de yaparım,boşuna 30tl vermeye gerek yok yani.. başka şey de yapılıyosa hava güzelken basayım turuntuların yanına!?
-
18 Ekim 2011, 12:36
madem çok ısrar ettiniz yakmayayım bari.....
abi yusuf yusuf dedin bakıyorum
scavuslu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar serviste motorun sadece yağı değişip zinciri mi kontrol ediliyo? öyleyse bunları ben de yaparım,boşuna 30tl vermeye gerek yok yani.. başka şey de yapılıyosa hava güzelken basayım turuntuların yanına!?
başka bir şey yapmazlar zaten ufak tefek şey dışında ancak motorun yeni ise garantiden çıkar servise gitmessen garanti ile işim olmaz dersen gitme zaten :D
-
18 Ekim 2011, 12:40
ybr ilk 1000 km bir sıkıntı çakarmadıysa ilk 50 000 km de sorun açmaz.. yapılan klasik yağ bakımıdır başka bişey olmaz... ben servis e verilen paraya acıyorum... tüm bakımlarımı tüm tamiratlarımı kendim yapıyorum... daha ucuz daha güvenli daha temiz....
-
18 Ekim 2011, 14:08
aman rambo yakma askerliği gece saat 12 ye kadar yolu var giriş belgene tarih saat yazarlar eğer tarih geçmezse sorun olmaz benden demesi anca gelebildim dersin olur biter
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Ekim 2011, 15:16
merhabalar 2011 model yamaha ybr125 sahibiyim.. bugun sabah işe giderken motoru çalıştırmak istedim fakat bir türlü çalışmadı... çalışsada 2-3 saniye sonra stop etti bunu neden yapmış olabilir...? sonrasında çalıştırmayı denedım ama başarılı olamadım ve otobüsle işe gittim Birde arada yolda giderken vites takılı kalıyor böyle bir sorunda yaşıyorum... bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. iyi günler..
-
18 Ekim 2011, 15:40
jesperfufu adlı üyeden alıntı
merhabalar 2011 model yamaha ybr125 sahibiyim.. bugun sabah işe giderken motoru çalıştırmak istedim fakat bir türlü çalışmadı... çalışsada 2-3 saniye sonra stop etti bunu neden yapmış olabilir...? sonrasında çalıştırmayı denedım ama başarılı olamadım ve otobüsle işe gittim
Birde arada yolda giderken vites takılı kalıyor böyle bir sorunda yaşıyorum... bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. iyi günler..
senin bu sorunun cevabunın başka sitede vermiştim aslında :D
-
18 Ekim 2011, 16:05
-
18 Ekim 2011, 16:28
uğur güle güle kullanmaya devam edersin inş. nazar değmesin bu hafta sonu kaşa gitmeyi düşünüyorum allahtan mani aolmassa hava iyi olursa sende musait olursan gel o taraflara tanışırız hem
-
18 Ekim 2011, 16:41
dikkat çekecem diye güzelim motora neler yapılıyor hayret .
-
18 Ekim 2011, 16:57
fat280 adlı üyeden alıntı
uğur güle güle kullanmaya devam edersin inş. nazar değmesin bu hafta sonu kaşa gitmeyi düşünüyorum allahtan mani aolmassa hava iyi olursa sende musait olursan gel o taraflara tanışırız hem
gelirim ya hava iyi olursa
-
18 Ekim 2011, 17:03
UqUR_ adlı üyeden alıntı
gelirim ya hava iyi olursa
sana özelden mesaj atarım uğur gidecek olursak cumadan inş.
-
18 Ekim 2011, 17:57
scavuslu adlı üyeden alıntı
Denızliyi bilmem ama mersınde bakımı ıyı yapıyorlar. 30 yerınede 50 tl alıyorlar. Bu 50 tl içinde;
- Motor yan kapakları açıyorlar
- Arka lastıgı sokup rulmanları greslıyorlar, fren kampanasının bastıgı yerlerı zımparalayaıp temızleyıp topluyorlar.
- On lastıgı sokup rulmanları greslıyorlar, diske ve balataya bakıyorlar.
- Yağını değiştiriyorlar (Yamalube)
- Zincir yağlanıyor gergınlık ayarı yapılıyor
- Tüm vidaların sıkılık kontrolu yapılıyor
Hatırladıklarım bu kadar. Ben çalıştıgımdan, bı arkadasa gondertmıstım motorumu bakıma, o yuzden ne yapıldı bılemıyorum.
Fakat baska bı YBR Esd 2011 sahıbı arkadasım anlattı bunları bızzat basında oturdum izledim dedi. 50tl yı hakedıyorlar dedı...
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
-
18 Ekim 2011, 18:23
iyi akşamlar selamlar arkadaşlar, bende ybr almak istiyorum alınca lastiklerini değiştiricem, bana ybr için önerebiliceniz en uygun iyi yol tutan kolay kolay kaymayan hangi lastiği önerirsiniz acaba?
-
18 Ekim 2011, 20:39
alper tam anlamıyla marka fanatiği olup çıkmışsın...
başka hiçbirşey yok....
kalkıp bana desen ki cbf ybr yi geçer hiç cevap bile vermem bu soruna...
durum ortada....
adam burda kalkmış espiri yapıyor ona bile geri durmadan hemen zıng diye cevap yazıyorsun...
bırak hondayı yarın öbür gün satarsın gider....
aynı şekilde kalkıp ybr yi eleştirsen ki eleştireceğin tek konu selesinin ince olması...
evet derim çünkü selesi ince uzun yolculuklarda yoruyor...
ama başka hiç bir üstünlüğü yok cbf nin gözümde...
sorun desen kralı, aydınlatma desen yok gibi, yağ yakma desen tekleme desen ne ararsan var....
bu topikte oku bakalım o sorunlardan hangisi kimin başına gelmiş...
kalkıp bana hız muhabbetide yapma lütfen, çünkü bu motoru ben hız için değil sağlamlılığı için aldım, yolda kapışmak istesen bile 90 dan sonrasını zorlatmam motoruma...
bırakın gereksiz ybr, cbf, apachee muhabbetlerini..
hepsinin birbirine olan artıları var...
ya yazın satıcağım 100%100 bu motoru zaten benimki fanatiklik değil ama bazen bazı laflara sinirleniyorum örneğin demişsin aydınlatmatma yok arkadaşım biliyomusun 2011 lerde farlar sabit gaza göre tepki vermiyor ve yeterli bi ışık veriyor ben bunlara kızıyorum işte yoksa honda gider suzuki gelir yani
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)
Bu Konudaki Etiketler