yoshimura egsozlu ybr Türkiyeden olması büyük ihtimal.Çünkü lastiklerde beyaz bant var
bu egsozu nerden bulabiliriz?
devil var ama yoshimura bulamamıştım
yoshimura egsozlu ybr Türkiyeden olması büyük ihtimal.Çünkü lastiklerde beyaz bant var
bu egsozu nerden bulabiliriz?
devil var ama yoshimura bulamamıştım
ewet bursada 5-10 ytl ye perçinliyorlarher marka var
ben lastiklari değişdiricem bana önericeğiniz lastik varmı yardım plz birde kolay bulunabilirse sevinirim
yol lastiği veya yüksek hız lasdiği ne olursa artık
bana yardım edeceğini bilerekden şimdiden teşekkür ederim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
IRC nin var dış lastiği var.Yol tutuşu ve frenlemesi güzel.
saol sonix senden birde orjinal boyutları ve bu lastiğn boyutlarını örensem
IRC nin NR 25 .90/90-18 dış lastik.Fiyatıda 35 YTL civarı olması lazım.
yetkili satıcılar http://www.anlas.com.tr/yetkili_tr.htm
ayrıca ön lastik olarak,arka lastiğe uyumlu deseni olan NF-25 2.75 18 modeli de çok hoş...
arka lastik olarak ta sonix in dediği gibi NR-25 90/90 18 de bu.
Bu yerli marka lastiklerin aslında çoğu yabancı markaları aratmadığını duymuştum.Kauçuk oranı,yol tutuşu,ıslak zemin emniyeti bizim orjinal sakuralardan oldukça iyi deniliyor.üstelik fiyat avantajı da cabası...iyi sürüşler...
Sonİx Sİyah Ybr Jantlarini Kirmizi Yapsak Nasil Olur ?
Resmİ Var Mi Veya Photoshop Ta Bİseyler Yapabİlİrmİsİn?
daha önce değişik bişeyler hazırlamıştım..
sayfanın başındaki ybr resimlerindeki ilk resimdeki pick up ne öle ya ne tesisat yapmmış adam bayıldım doğrusu...
AKIN FİDAN
jantların ici ne tür boya ile boyanıyor kullanıslı mı?
arkadaslar 250 ccve alti motorlar icin ozellikle ybr ve honda cbr 125 liklerin depo olculerinde tankpad cikti fiyatlari da uygun bakmak isterseniz
http://urun.gittigidiyor.com/TANKPAD...0QQidZZ3847523
sonix işin zor...modifiye yapsan bir türlü yapmasan bin türlü
topicte aktiflik yapalım biras
sonix ybr en ucuz nerde bulabiliriz bilgin var mı? veya en uygun fiyat sence kac?
2004 ler 1.800-2.000 civarı
2005-2006 lar 2.000-2,500 ytl civarı.
valla en ucuz nerden bulabilirsin bilmiyorum.Araba pazarlarında olabilir mesala
yada
sahibinden.com a bakabilirsin....
arkadaslar forumu bayadır takıp edıyorum yenı uye oldum.lastık konusunda sunu solemek ıstedım. uzun suredır arkadsımın ybr sını kullanıyorum bende almayı dusunuyorum fakat lastık konusunda cınlıler bıle dandık bıle olsa tubeless lastık koyuyorlar ybr de samyel var nerenın teknolojısıdır ben anlamadım.3gun once 2007 ybr ye baktım aynen ondada sakura var.sızın konustugunuz metzellerı sordum servısıne bana 200 ytl gıbı bır rakam soledı azım acık kaldı.tubeless olup ybrde guvenle kullanılacak lastıgı kımse bılmıyormu sız benden tecrubelısınız ozellıkle ınsane arkadsım sen yonlendırsen daha ıyı olcak samyellı lastık e 100 le gıderken bısey batsa ne olur tahmın edıyorsunuzdur herhalde.saygılar
asome
abi oncelikle 200 rakam degildir ,yanlis anlama universitede hocalarimizda yapiyor bu hatayi yada bu farkinda olunmadan bir akim oldu taktim bu konuya
rakam 0,1,2...9 dur 14 , 599049,232, bunlar sayi..
neyse lastigi bende degistirecegim gecen yagmura yaklandim ve arka teker kaydi 30la giderken yattik beraber , hic birsey olmadi motoruma ve bana ama bu risk goze alinmaz eger lastikdegistirerek sorun giderilecekse...
arka + on metzeller lastik 60 +60 =120 + taktirma (bunu icin tubeless yapilacamis ve siboplari(10-15 ytltanesi) degisecekmis) 40 ytl = 160 ytl cikardilar bana
metzeller tubeless takip bu konuyu en iyi sekilde kafamda soru isareti kalmadan halletmeyi dusunuyorum yaza dogru
birde arkadaslar benim icin cok buyuk bir sorun olmasada 5. vitesten pek verim alamiyorum 4. viteste 85-90 a cikabiliyorum 5 . vitese atinca sadece 1 kere 110 gordum sanirim ruzgar muzgar yoktu.... okdar
daha sonra ayn i gun icinde 200 km 350 km yaptigim oldu sabit gidebildigim hiz gaz sonuna kadar acikken 85-95 arasi bazen 100
arkamda cantavar kappa35lt cikardim birde oyle denedim yine benzer durum , 5.viteste gaz verince o ivmelenme neredeyse yok gibi..:(
Ege Dis Hek Fak
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)