Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ekim 2011, 22:14
Bence füme esd ye mavi şerit daha güzel olmuş.
Fatih hoca pek sırıtmış far yalnız cbf farı alabilirsen naked olarak daha iyi duruyor bir dene istersen.Özgürakman esd olsa çokdan sökmüştüm ama esd sahipleri pek önemsemiyor Koltugun altında eşya bölmesimi varmış ?
Reklamlar
-
08 Ekim 2011, 22:14
ya bende alışkanlık olmuş aynalı motora bindiğimde bile arkama bakarak sürüyorum aynayı kullanmıyorum kask takıyorum ehliyet olmadı için :D
-
08 Ekim 2011, 22:31
F54 adlı üyeden alıntı
o motor 1900 tl ver muayene falan zaten sana 2000 tl ye gelecektir eğer lastiklerin dişleri gidikse muayeneden geçmezse en az 150 daha masraf çıkar haberin olsun... vurukları da yaptırırım dersen başka bi şeyi yok...
Motor bana düzgün geldi. Sağdaki vuruklar hariç. Diri duruyor yani çok fazla ezilmemiş. Eğer uyarsa alabilirim. Muayene falan sorun olmaz eğer 1 sene geçik değilse. Eğer çok boşluk varsa arada. O zaman işler değişir.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
08 Ekim 2011, 22:34
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
ya bende alışkanlık olmuş aynalı motora bindiğimde bile arkama bakarak sürüyorum aynayı kullanmıyorum kask takıyorum ehliyet olmadı için :D
he ehliyet olsa kask ta takmayacaksın? ben öyle anlıyorum ama bunlar önemli şeyler ne zman anlarsın önemini kaza yaptığın zaman allah göstermesin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
08 Ekim 2011, 22:36
ne olursa olsun kask takmak lazım tabi
-
08 Ekim 2011, 23:00
ben araba kullanırken bile kafayı arkaya çeviriyom aynalara bakmıyorum
-
08 Ekim 2011, 23:15
F54 adlı üyeden alıntı
o motor 1900 tl ver muayene falan zaten sana 2000 tl ye gelecektir eğer lastiklerin dişleri gidikse muayeneden geçmezse en az 150 daha masraf çıkar haberin olsun... vurukları da yaptırırım dersen başka bi şeyi yok... oooo fatih şekil yapmışsın yakışır kardeşime
sağol abi biraz değişiklik olsun dedim :D
uniqe adlı üyeden alıntı
Bence füme esd ye mavi şerit daha güzel olmuş.
Fatih hoca pek sırıtmış far yalnız cbf farı alabilirsen naked olarak daha iyi duruyor bir dene istersen.Özgürakman esd olsa çokdan sökmüştüm ama esd sahipleri pek önemsemiyor
Koltugun altında eşya bölmesimi varmış ?
okan aslında dediğin doğru o yakışabilir denemek lazım biri yapmış fena olmamıştı cbf te önü kırılmış :D
-
08 Ekim 2011, 23:19
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
ben araba kullanırken bile kafayı arkaya çeviriyom aynalara bakmıyorum
o da güzel :D
-
09 Ekim 2011, 02:38
özgür kardeşim koltuk altı fotoğrafını çek demişsin iyi demişsin...
hiç zannetmiyorum altında bölme olduğunu....
sol kısımda kapağı söküyorsun kontak anahtarıyla sadece orada var bir bölme....
ondada avandanlıklar ve akü yeri...
-
09 Ekim 2011, 03:42
arkadaslar mercek zenon malzeme ve işçilikle birlikte 250 300tl arası...herşey içinde..yapılması gereken ne varsa, kullanılacak malzeme olarak ne varsa herşeyiyle..benim motorda gördüğünüzü yaptırmak işte....
-
09 Ekim 2011, 17:35
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Ya Fatih zaten seni, Mert abi(serdarmert)yi, Newçeri'yi falan kastetmiyorum. topicin eski tadı hiç yok... gerekli gereksiz herşey yazılır çizilir oldu yakında sırf bu yüzden motosiklet.net'i bırakıcam çok az kaldı. bize ne ybr250den fazerdan yeri burası mı... kalbim çok kırıldı yani öyle böyle değil. burdaki yamaha satıcısında örnek model olsa gidip bakıp fotoğraflayıp ben koyucam hayrına yani. ama yok peynir ekmek gibi satıldığı için teşhir ürünü bile yok adamın elinde... ilgine teşekkür ederim
Bu laf bana sanirim.. Arkadasim gereksiz yere alinganlik yapiyorsun.
Fazer250 'den konusmak seni neden bu ksdar rahatsiz etti anlamadim.
Bir kac soru sorduk sadece. Burada sadece ybr'den konusulmuyor. Sen sadece ybr konusmak istiyorsan o ayri. Burada arkadaslik var,
dostluk var her turlu muhabbet var. Sen bunlara girmek istemiyorsun anlsdigim kadariyla. YBRmi sattim ama hala bu topicteyim.
Soruna cevap alamadin diye baskalarina laf atma.
-
09 Ekim 2011, 17:49
MrT ilhan adlı üyeden alıntı
arkadaslar mercek zenon malzeme ve işçilikle birlikte 250 300tl arası...herşey içinde..yapılması gereken ne varsa, kullanılacak malzeme olarak ne varsa herşeyiyle..benim motorda gördüğünüzü yaptırmak işte....
kardeşim 300 lira gerçekten bana fazla gelir o yüzden emeğin için tşk ... bizde artık rambo yu bekleriz o bi ara 2 tane motor a 200 civarı demişti bi arkadaş daha buluruz zenon yaptırmak isteyen rambo bize bi ayar çeker adam başı 100 civari rambo ya da yarım köfte ayran yeter kulakları çınlasın... riaali de zam yapmış 140 tı 170 olmuş zenon
-
09 Ekim 2011, 19:51
ehliyet olsun olmasın osmaniye merkezde isen mecbur takacaksın yoksa dakikasında ceza yersin cerrah geldi kasksız dönem bitti
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
09 Ekim 2011, 20:47
ixeywent adlı üyeden alıntı
ehliyet olsun olmasın osmaniye merkezde isen mecbur takacaksın yoksa dakikasında ceza yersin
cerrah geldi kasksız dönem bitti
iyi olmuş eğer kask takmayana göz yummuyorsalar çok güzel her ile böyle adamlar şart belki motor kazasından ölenlerin sayısı azalır
-
09 Ekim 2011, 20:55
F54 adlı üyeden alıntı
iyi olmuş eğer kask takmayana göz yummuyorsalar çok güzel
her ile böyle adamlar şart belki motor kazasından ölenlerin sayısı azalır
kesinlikle affetmiyolar
-
09 Ekim 2011, 21:23
aslında kask yoksa durdur ehliyette yoksa motoru bağla olay bu ama motor kullananların %90 kask kullanmıyor sonra motor tehlikeli oluyor halbuki tehlikeli olanlar insanlar kask takmayanlar kurallara uymayanlar tehlikeli bence
-
09 Ekim 2011, 21:56
F54 adlı üyeden alıntı
aslında kask yoksa durdur ehliyette yoksa motoru bağla.
osmaniyeyi mi tarif ediyorsun ne ben orda 2 yıl okudum valla böyle. belki gözüm yumanlar oluyodur bilememde orasını bi motorların toplanmış oldugu yer var yahu o ne öyle o kadar motoru nerden buldunuz
-
09 Ekim 2011, 22:43
ixeywent adlı üyeden alıntı
osmaniyeyi mi tarif ediyorsun ne
ben orda 2 yıl okudum valla böyle. belki gözüm yumanlar oluyodur bilememde orasını bi motorların toplanmış oldugu yer var yahu o ne öyle o kadar motoru nerden buldunuz
sen sadece senin çevrende motor var sanıyorsun ama ilde ilin her ilçesinde binlerce motor var unutma çok olması normal yani
-
09 Ekim 2011, 22:44
S.a arkadaşlar abiler aranıza yeni katıldım yorumlarınızda sorucağım soruların cevaplarını aradım ama bulamadım o yüzden size sormak istiyorum
1. olarak esd'lerde kesici olmadığını duydum motor düz olarak uzuyomuş bu doğrumudur
2. olarak hava filtresini çıkarıldığında boğuk bir sesi varmış bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
-
09 Ekim 2011, 22:46
Arkadaslar size soylemeyi unuttum, dun cbr250r icin kapora verdim.. Bu hafta gelecekmis motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 187 kullanıcı var. (0 üye ve 187 misafir)
Bu Konudaki Etiketler