yarın servisin yolu gözüktü herhalde bize(:
gerçi bi kaç gün binmeyeceğim ama bakayım...
yarın servisin yolu gözüktü herhalde bize(:
gerçi bi kaç gün binmeyeceğim ama bakayım...
anladım abi sağol ben 1 sene önce flan kullandım da vites geçişlerini hiç sevmemiştim o açıdan sordum belki yapısını yağın özelliğini az değiştirmiş olabilirler mi diye ama demekki değiştirmişler tekrar teşekkürler
abi ben sana da başından dedim macera arama alma 20/40 ı flan ama sen bakıyorum aramışsın macerayı şimdi de millete arama diyon zaten sana demiştim 10/50 castrol veya uzun yola çıkacağın için 15/50 mobil veya motul al dedim ama sen 10/50 alarak daha iyi yapmışsın mevsim açısından daha iyidir güle güle kullan tekrardan
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
3 güne 1000 km olur o zaman yanımda castrol 10 /50 yide götürürüm :D
Cümleten günaydın arkadaşlar. Bu arada yağ konusunda Mobil'ide tavsiye ederim.
En son Yamalube 10w 40 koydular, bu yağdanda acaip memnun kaldım.
Kesinlikle tavsiye ederim, tam bizim motora göre bir yağ, kemikli olan vites geçişleri bile
birazcık yumuşadı, şık diye geçiyor vites ve ilk çalıştırmada da tek basışta alıyor.
Jigle ile ısınma süresi bile kısaldı motorun. Bence her Yamalube'da deneyebilirsiniz.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
motora ilk koydukları yağ ne bilmiyorum ama şu an 700 kmdeyim vites geçişleri iyice zorlaştı
beyler günaydın.... bizim motorlar içinde en güzel yağ 10 40 tır başka numara yağ aramaya gerek yok bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
günaydın akşam mavi şerit attık sabah baktım çoğu yeri açılmış tutmamış güzel bi yapıştırıcı varmı bildiğiniz
Beyler motorumu sattım :(
Evet cc yükseltmek istiyorum artık.. Bakalım hayırlısı.
Evet, Angel'lı mercekli bi-xenon vardı. Yurtdışından getirtmiştim, montajını da kendim yapmıştım.
Vallaha benimki biraz tuzluya mal oldu, 250 TL civarı tuttu. Şimdi dahada pahalı olur.
Dolar uçuyor malum.
beyler ampül işini çözdü usta duyları tam temas etmiyormuş far daki ampüle temas eden teller gevşekmiş 2 dakika da halletti yani... stepfunk dostum hayırlısı olsun senin motor kaç km deydi kaça sattın kaç modeldi inş düşük bi fiyata satmamıştırsın... cc yükseltmek için satanlar genelde haddinden fazla zarar eder ya ondan sordum...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
mercekli sonrada şimdi uygun bi xenon bulmam lazım
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)