ybr esd'si olan arkadaşlar, koltuk altı bölmesinin detaylı bir fotosunu ve neler aldığını gösteren bir fotoyu koyar mısınız? koltuğun altını çok merak ediyorum yenilerde
ybr esd'si olan arkadaşlar, koltuk altı bölmesinin detaylı bir fotosunu ve neler aldığını gösteren bir fotoyu koyar mısınız? koltuğun altını çok merak ediyorum yenilerde
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
dün arka demiri sökmek için açmıştım bi daha denk gelirse çekerim resimleri
Castrol 20-40 sakın koydurma motor geç çalışıyor ivmelenmesi hızlanması azalıyor castrol power racing 10w50 (altın sarısı kutu) tavsiye ederim.Ben bu gün koydum çok memnunum
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
Macera aramaya gerek yokmuş bu gün koyduk ilk önce 20w40 castrol motor bi sağırlaştı sesi sedası bi değişti ki anlatamam gündüz vakti 2- 3 saat durduğu yerden bi daha tek marşta ne tek marşı 3-5 marşta anca çalıştı hemen boşalttık geri 10w50 castrol racing koyduk süper oldu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Çok Güzel Demişsin mıchelin lastiklerini niye almadın diye Mersinde Gezmediğim motorcu lastikçi kalmadı hiç bir yerde Uygun derecede lastik bulamadım bana 2 hafta sonrasını werdiler Benim acelem vardı çünki Arka lastik 2 kere patladı we yaklaşk her seferinde 15 km yol yaptım patlak hali ile bu yüzden Alamadım ama bir dahaki alacağım mıchelin olacaktır kesinlikle Şunu belitrmek istiyorum Arkadaşlar Lütfen Lastiklerinize fitil Attırmayın Çünki lastiklerinizi direk öldürüyor belki 2-3 ay kadar kullana biliyorsunuz o şekilde Ama Sonrasında Fitil olan yer Genişleyip fitil çıkıyor İşte benim bu Söylediğim bizzat başıma geldi otobanda Giderken fitil yerinden çıktı vede lastikçi bula bilmek için 0 hava ile yani cant üzerinde yaklaşık olarak 15 km yol katettim yani lastiklerim'i öldürdü !
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
demiştim sana Fatihçim "orjinal" bi adamım ben diye hakkaten ustamın dediği oldu subap sesi gelmeyen makinadan şıkırtı gelmeye başladı iki saat çalıştırmadık gündüz vakti 4-5 marşta anca nazlana nazlana çalıştı gidiş acayipleşti 7500 devir 90 diyen motor 8000 devir 85 demeye başladı kaplıcalara gidip geldim (gidiş geliş 60 km) yakıt ibresi iniverdi aşağı doğru eee bu kadar tecrübeyi yaşamaya 20 lira feda olsun hemen aldık 10w50 boşalttık koyduk eskisi gibi hatta daha mükemmel oldu keyfi yerine geldi Raficiğin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Aynen önemli olanda o zaten kafa rahat olsun dostum
beyler ampülü değiştirdim sorun ortadan kalkmadı gene kısalar yanmıyor demek ki sorun ampül değilmiş kontağı açıyorsun park yanıyor sonra motor çalışıyor 5saniye sonra far yanıyordu işte o kısa far yanmıyor.. bu gün yağı değiştirdim 10 40 petrol ofisi yağ koydurdum ampül değişti hava filtresi ve benzin filtresi temizlendi 20 tl masraf kendi ustama gittim fiyat o yüzden düşük...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ilk izlenim güzel neden olsa castrol gibi her şartı karşılıyor ve ondan 10 lira ucuz sentetik hemde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yanlış bilgi verdiysem özür dilerim. yanlış hatırlıyor olabilirim ama ramazan abinin öle dediğini hatırlıyorum yağ konusunda gerçi bende hep castrol 10/50 kullandım ama sesi azaltır diye 20/40tavsiye etmiştim sana demekki tam tersiymiş :( yanlışlıktan dolayı tekrar özür dilerim
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2436459]kışın 1040 yazın ve uzun kullanımlarda 1550 .............[/QUOTE
Rica ederim ne demek (Sanırım bana yazdın) hem Ramazanda 10w40 ile 15w50 yi önermiş bende denemiş görmüş oldum ama 20w40 ta ses yapması banada ilginç geldi
servis en son banada 20*40 yağ vermişti....
bende yolunu tutayım en iyisi...
hem ses çok fazla, hemde aşırı yakıyor motor...
320 kmde motor nerdeyse dibi görecek depo(:
daha önce ne kullanıyodun? 10w40 15w50 yada 10w50 denedinmi?
10*40 kullanıyordum gayette memnundum...
yazında 10*40 kullandım..
büyük ihtimal elinde kalmamıştı o yüzden havaların sıcaklığını bahane edip bundan koydu...
banada söyledi aldırış etmedim...
gidip değiştireyim bende yağını en güzeli...
Bencede dediğim gibi macera aramaya gerek yok 10w50 castrol tavsiye ederim yani çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)