sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane
sıfırları 3.4. 3.3 3,5 arasında gidip geliyor, 250 cc daha güzel gözüküyor ondan al bitane
resimleri ekleyen sonix isimli arkadaştı özelden mesaj yazarsan sana yardım eder
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Vay ya yamaha nın ybr stogu bayaa sağlammış heralde honda gibi gümrük vergisini daha yansıtmamışYUTRİÇİ KURYENİN TERCİHİ DE YBR125
Taşımacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Yurtiçi Kargo / Arıkanlı Holding Taşıma Grubu, Yurtiçi Kurye şirketini kurarak motosikletli kurye ve toplu dağıtım işine girdi.
Yurtiçi Kurye de, dayanıklılığı, ekonomikliği ve servis kolaylığı açısından en çok tercih edilen model olan Yamaha YBR125 seçti. Böylelikle Yurtiçi Kuryenin dağıtımlarının zamanında yapılması garanti altına alınmış oldu.
YBR125ler Yamaha Şirinevler yetkili satıcısı Aydın Motorlu Araçlar tarafından teslim edildi.
Şimdiden söyleyim ybr almak isteyenler warsaelini çabuk tutsun zam geldi gelecek heralde:S
130 a kadar çıktım. elektrik devresi var beyin i iptal ettinmi 150km yi zorlanmaz ulaşır diyor Metin Usta. Abim Çarşamba günü Ostim metin ustaya(Başkent Motosiklet) götürmüştü Tesadüf Alp_Tunay kardeşde ordaymış Oda şahit olmuş bi parçayı iptal etmişler suan 130 u zorlanmadan kasmadan gördüm arkamda arkadaş olmasına rağmen. 2side hemen hemen birbirine eşdeğer fakat Cbf Konfor rahatlık Hız bakımından ve yükseklikl görüntü bakımından birazdaha üstün. seri alet
hayati arkadaşım. bu cbflerde geri adında bı devre oluyormus sımdı tam detayını bende bilmiyorum. ben ilgilenemedim o geri devresini iptal etmiş bi tane daha varmış beyinle ilgili birşeyler söyledi tam anlayamadım ama alet köpek gibi gidio 2 kısıyız ustelık incek e gıttık arkadaşla. bugun tam olarak öğrenirim akşam. haberdar ederim.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
dıs görünüsü icin biseyler yapan varmı?
ewet bende onay layayım kesici var bir kaç defa olmuşdu bana ilk ooldupunda motor aşağıya indi zannetdim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Selamlar millet nasılsınız...YBR den herkes memnun ...Bu hızı nasıl arttırıyoruz bi açıklayabilirseniz...
pierzig ybr nin egsozu niye solda
resime ters açımı verdin ?
süper modifiye edilmiş ybr 125
performans egsoz ( egsozun yarısı nerde diye sormayın )
yarış lastiği
racer görünümlü kuyruk
olmayan sinyal takımı
motorda fazlalık olan ve ağırlık yapan aynalar
(aşağıdaki ilk resmi yukarı aşağı yapın tekerlere bakın döndüğünü göreceksiniz )
buda benden.2004 grenajı + sinyal takımı değiştirildi +Arka demir değiştirildi.
bir sonraki aşamada jant stickeri + devil performans egsoz var
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)