Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ybr125-Cbf150-Kanuni 200 sırasını izlemeni tavsiye ederim... Cbf zamlanmasaydı Cbf'i ilk sıraya koyabilirdim...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı prenskaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkse slm

honda cbf 150,ybr 125 ve birazda kanunı 200 arasında kararsız kaldım gerci ybr daha agır basıyor ama sizinde her bakımdan değerlendirerek bi öz elestiri yapmanızı rica ediyorum...tsk
    Buradaki konu sana daha yardımcı olur
    http://www.motosiklet.net/forum/mark...bf-150-mi.html

Motosikleti
    Cbr125R
    arkadaslar benım parca servis yakıt vb fiyatlarıda cok önemli cok zengin biri değilim :( ve en önemlisi uzun yol yapabilirmiyim 800 km kadar

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buradaki konu sana daha yardımcı olur
    http://www.motosiklet.net/forum/mark...bf-150-mi.html
    verdiğin liki okudum ancak fiyat konusunu tartısmaktan motoru tam olarak kıyaslamamıslar bana yetersiz geldi acıkcası...Yinede tesekkür ederim.
    Öğrendiğim kadarıyla aralarında cok büyük farklar olmamasına rağmen büyük bir fiyat farkı var herkesin zevki farklıdır ama bana daha spor daha alımlı olarak gözüktü ybr bunun üstüne aradaki fiyatta eklenince değer mi? sorusu geliyor aklıma.Birazda parca servis yakıt tüketimi ve 2. ele düstüğü zaman ne olur bilgi alabilsem cok iyi olacak.

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    prenskaan, eğer aradaki fiyat farkını karşılayabiliyorsan CBF şu an için daha iyi bir seçim ancak parça fiyatları konusunda YBR CBF'den biraz daha uygun fiyatlara sahiptir. İkisi de güzel motorlar, alınca mutsuz olacağınızı sanmam... Servis olarak YBR de CBF de ufak tefek basit motorlar olduğundan tüm yamaha veya honda servisleri sana yardımcı olacaktır iki markanın da servis ağı oldukça geniş, tüketim olarak da aralarında yine fark yok denecek kadar az ve yine ikinci el olarak ikisi de tutulan motosiklet olduğundan uygun fiyat biçtikten sonra ikisini de satarken zorlanacağını sanmam...

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    ya ben bısey ogrenmek ıstıyorum bılenlerınız yardımcı olursa cant stıckerları ne kadar mal olur bana.yardımcı olursanız sevınırım.

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı twister_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben bısey ogrenmek ıstıyorum bılenlerınız yardımcı olursa cant stıckerları ne kadar mal olur bana.yardımcı olursanız sevınırım.
    Şerit sticker dan bahsediyon heralde izmirde 20 ytl dostum
    insane'ye katılıyorum ayrıca bazıları fanatiklige vurmuş işi ama ybr cbf eşdeger denilebilir bide cbf de kafa granejı oldugundan büyük görünüyor
    Bizim burada bi arkdaşın cbf'sini kullandım bayaa seri geldi ama millet 120 yapabiliyormuş anlayamadım sanki basınca 130 aşar gibi duruyordu eralp hoca'nın test videosundada daha acılmadan 120 yapıyodu

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    tesekkur ederım PIERzig ybr acılmıs halı ıle en son kac km hız yapıo bıde en sonkı benzın sarfiyatını merak edıorum?????

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Bizimki icin konuşuyorum 8 devirin ve 100 km'nin altıns inmezsem 10 ykr yakıyor .Bu aralar 6ooo devirin falzla üstüne cıkmıyorum depo sıfırlanınca tam olarak ne kadar yakıyor diye deniyecem.Tabiiki şartlar
    *depo bomboş olacak(muhtemelen bi yerlerde yolda kalıncaya kadar gider arkdaya koydugum benzin plastigiyle katarım)
    *5 ytlik benzinle ölceriz(parasızlıgın gözü kör olsun )
    *son olarakta günlük kullanımda degerlendiririm hep(yani her gün ufak gezmelerle.(Pek uzun yol yapacak durum olmuyor )

Ama şimdiye kadar 5 ytl lik benzinle hep 50 km gittim
    6ooo devride kullanmakla bunu 60 a cıkarmayı planlıyorum

depo dolu haliyle, 79.000-85.000 arası (devir 8.000 üstünde)

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    fazla bağırtmadan, 2,4 - 2,5 Lt. yakıyor hala.
    __________________________________________________ _
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    siyah inci YBR 125
    hepınıze tesekkur ederım .işalah yakın zamanda bende denıcem.

fernando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V-strom
    tabiiki ybr
    ilk motorum cnm bnm,
    hem az yakıyor hem 2.eli rahat gidiyor
    çok uzun yollara gittim tık demedi
    ama artık başkası biniyor
    FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...

catlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

en uzun yol

Gençler ybr 125 ile en fazla kaç km yol yaptınız??
    2 yıldır ybrem var, ve su anda bulgaristanda ögrenciyim, motoru buraya getirmeyi düsünüyorum, yaklasık 1000 km gibi..napiim sizce, giriseyim mi bir maceraya?
    IIIIııı Şeyyy Buraya mı Atcam imZamıı???:silent: ........Nasıl böyle iyi mi?:bounce:

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    22 bin yapan var galiba "insane" 50 karakter oldumu gurban
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    catlak
    Dünyaya dolaşanlar warmış, bulgaristan pek uzak sayılmıyor al cadırını yanına

Motosikleti
    Cbr125R
    ybr modifiye yaptırabilceğimiz yerler var mı?

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    resimler bölümünde adanada ybr modifiye resimleri var motorla oldukça oynanmış ordaki modifiye yapan kişiye bir sor derim
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    2 teker tek çeker
    ybr kız gibi bi motor hassas ve atik üzmeden kullanırsan baya gider yolda bırakmaz güzel özeliklere sahip ama eksikleri çok tasarımda çok eksik var görüntü bakımından güzel ama km yapınca güzelliği gidiyor ve kaza yaptıgında sana pek masrafta açmıyor üzerinde büyük granajlar yok parçaları ucuz 60.00 ini devirdim en büyük sorunum debriyaj ordaki sistemde bi hata veya bi eksiklik var honda nın sistemi farklı yani şu 4 yay var debriyaj kutusunda kavrama ve bırakması için honda veya başka motorlarda 5 yay var veya orada bulanan yay sistemi daha sağlam balatayı yakmanı veya sıyırma gibi sorunları yaşamıyorsun.Şehir içi trafikte ani ataklar yaptıgın zaman (seri kalkışlar)aşınıyor ve büyük bi sorun oluşuyor.Çok nazlı bi motor kızlardan beter yani altındakinin kıymetini biliceksin diyor gibi klasmanında son senelerin atagını yapan yamaha hondayı geçmek için yaklasık bi 10 sene bekledi ve çıkardıgı bu modelle hondayı yakaladı ama eksigi çok 250cc si çıktı bayilerde var daha çok güç var ama debriyaj sorunu olucagını hiç sanmıyorum.Çünkü motorun çalışma sistemi farklı gibi gözüküyor.Denemeden ögrenilmez denemek lazım tasarımı güzel ama 125cc nin felaketleri üzeriinde olmaz inşallah...

Motosikleti
    Cbr125R
    resimler nerdeydi bulamadım
    bu arada arkadaslar sanırım bende iyiden iyiyr ybr ci olucam herkesin ilk basta oldugu gibi kafam karma karısıktı ama yavas yavas toparlıyorum aranıza katılcakmıyım neyim etrafınızda sıfırların fiyatı nedir? her yer farklı bisey söylüyo?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler