Ybr125-Cbf150-Kanuni 200 sırasını izlemeni tavsiye ederim... Cbf zamlanmasaydı Cbf'i ilk sıraya koyabilirdim...
Ybr125-Cbf150-Kanuni 200 sırasını izlemeni tavsiye ederim... Cbf zamlanmasaydı Cbf'i ilk sıraya koyabilirdim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Buradaki konu sana daha yardımcı olur
http://www.motosiklet.net/forum/mark...bf-150-mi.html
arkadaslar benım parca servis yakıt vb fiyatlarıda cok önemli cok zengin biri değilim :( ve en önemlisi uzun yol yapabilirmiyim 800 km kadar
verdiğin liki okudum ancak fiyat konusunu tartısmaktan motoru tam olarak kıyaslamamıslar bana yetersiz geldi acıkcası...Yinede tesekkür ederim.
Öğrendiğim kadarıyla aralarında cok büyük farklar olmamasına rağmen büyük bir fiyat farkı var herkesin zevki farklıdır ama bana daha spor daha alımlı olarak gözüktü ybr bunun üstüne aradaki fiyatta eklenince değer mi? sorusu geliyor aklıma.Birazda parca servis yakıt tüketimi ve 2. ele düstüğü zaman ne olur bilgi alabilsem cok iyi olacak.
prenskaan, eğer aradaki fiyat farkını karşılayabiliyorsan CBF şu an için daha iyi bir seçim ancak parça fiyatları konusunda YBR CBF'den biraz daha uygun fiyatlara sahiptir. İkisi de güzel motorlar, alınca mutsuz olacağınızı sanmam... Servis olarak YBR de CBF de ufak tefek basit motorlar olduğundan tüm yamaha veya honda servisleri sana yardımcı olacaktır iki markanın da servis ağı oldukça geniş, tüketim olarak da aralarında yine fark yok denecek kadar az ve yine ikinci el olarak ikisi de tutulan motosiklet olduğundan uygun fiyat biçtikten sonra ikisini de satarken zorlanacağını sanmam...
ya ben bısey ogrenmek ıstıyorum bılenlerınız yardımcı olursa cant stıckerları ne kadar mal olur bana.yardımcı olursanız sevınırım.
Şerit sticker dan bahsediyon heralde izmirde 20 ytl dostum
insane'ye katılıyorum ayrıca bazıları fanatiklige vurmuş işi ama ybr cbf eşdeger denilebilir bide cbf de kafa granejı oldugundan büyük görünüyor
Bizim burada bi arkdaşın cbf'sini kullandım bayaa seri geldi ama millet 120 yapabiliyormuş anlayamadım sanki basınca 130 aşar gibi duruyordu eralp hoca'nın test videosundada daha acılmadan 120 yapıyodu
tesekkur ederım PIERzig ybr acılmıs halı ıle en son kac km hız yapıo bıde en sonkı benzın sarfiyatını merak edıorum?????
Bizimki icin konuşuyorum 8 devirin ve 100 km'nin altıns inmezsem 10 ykr yakıyor .Bu aralar 6ooo devirin falzla üstüne cıkmıyorum depo sıfırlanınca tam olarak ne kadar yakıyor diye deniyecem.Tabiiki şartlar
*depo bomboş olacak(muhtemelen bi yerlerde yolda kalıncaya kadar gider arkdaya koydugum benzin plastigiyle katarım)
*5 ytlik benzinle ölceriz(parasızlıgın gözü kör olsun )
*son olarakta günlük kullanımda degerlendiririm hep(yani her gün ufak gezmelerle.(Pek uzun yol yapacak durum olmuyor )
Ama şimdiye kadar 5 ytl lik benzinle hep 50 km gittim
6ooo devride kullanmakla bunu 60 a cıkarmayı planlıyorum
depo dolu haliyle, 79.000-85.000 arası (devir 8.000 üstünde)
fazla bağırtmadan, 2,4 - 2,5 Lt. yakıyor hala.
__________________________________________________ _
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hepınıze tesekkur ederım .işalah yakın zamanda bende denıcem.
tabiiki ybr
ilk motorum cnm bnm,
hem az yakıyor hem 2.eli rahat gidiyor
çok uzun yollara gittim tık demedi
ama artık başkası biniyor
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Gençler ybr 125 ile en fazla kaç km yol yaptınız??
2 yıldır ybrem var, ve su anda bulgaristanda ögrenciyim, motoru buraya getirmeyi düsünüyorum, yaklasık 1000 km gibi..napiim sizce, giriseyim mi bir maceraya?
IIIIııı Şeyyy Buraya mı Atcam imZamıı???:silent: ........Nasıl böyle iyi mi?:bounce:
22 bin yapan var galiba "insane" 50 karakter oldumu gurban
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
catlak
Dünyaya dolaşanlar warmış, bulgaristan pek uzak sayılmıyor al cadırını yanına
ybr modifiye yaptırabilceğimiz yerler var mı?
resimler bölümünde adanada ybr modifiye resimleri var motorla oldukça oynanmış ordaki modifiye yapan kişiye bir sor derim
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
ybr kız gibi bi motor hassas ve atik üzmeden kullanırsan baya gider yolda bırakmaz güzel özeliklere sahip ama eksikleri çok tasarımda çok eksik var görüntü bakımından güzel ama km yapınca güzelliği gidiyor ve kaza yaptıgında sana pek masrafta açmıyor üzerinde büyük granajlar yok parçaları ucuz 60.00 ini devirdim en büyük sorunum debriyaj ordaki sistemde bi hata veya bi eksiklik var honda nın sistemi farklı yani şu 4 yay var debriyaj kutusunda kavrama ve bırakması için honda veya başka motorlarda 5 yay var veya orada bulanan yay sistemi daha sağlam balatayı yakmanı veya sıyırma gibi sorunları yaşamıyorsun.Şehir içi trafikte ani ataklar yaptıgın zaman (seri kalkışlar)aşınıyor ve büyük bi sorun oluşuyor.Çok nazlı bi motor kızlardan beter yani altındakinin kıymetini biliceksin diyor gibi klasmanında son senelerin atagını yapan yamaha hondayı geçmek için yaklasık bi 10 sene bekledi ve çıkardıgı bu modelle hondayı yakaladı ama eksigi çok 250cc si çıktı bayilerde var daha çok güç var ama debriyaj sorunu olucagını hiç sanmıyorum.Çünkü motorun çalışma sistemi farklı gibi gözüküyor.Denemeden ögrenilmez denemek lazım tasarımı güzel ama 125cc nin felaketleri üzeriinde olmaz inşallah...
resimler nerdeydi bulamadım
bu arada arkadaslar sanırım bende iyiden iyiyr ybr ci olucam herkesin ilk basta oldugu gibi kafam karma karısıktı ama yavas yavas toparlıyorum aranıza katılcakmıyım neyim etrafınızda sıfırların fiyatı nedir? her yer farklı bisey söylüyo?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)